dissabte, 25 d’agost del 2012

[PART 3] Tercera.cat, en bones mans

Des d'aquest dissabte, i durant 18 dies, dues persones s'encarregaran de tercera.cat. Deixo durant 18 dies les regnes del web. Arriba l'hora de les meves vacances, però no per això volia deixar el web orfe durant les tres primeres jornades.

Així doncs, la informació al web seguirà el seu curs habitual. Per fer-ho, he demanat (i han acceptat, fet que agraeixo públicament) que se n'ocupin dos bons amics.

Cristian Garcia, l'alter ego de @somdelhospi, és l'autor d'El blog de l'Hospi, un dels referents per a tots els projectes de futbol català 2.0. De fet, sempre he reconegut que tercera.cat va aparèixer amb clara inspiració per la magnífica feina del Cristian, seguidor d'un dels 20 equips del grup 3 de Segona B, però que dedica temps i difusió als altres 19.

Bernat Monzó (@BernatMonzo a Twitter) és, a més d'un excel·lent periodista que va cobrir l'Hospitalet durant 4 anys, fins el tancament de TV L'Hospitalet, un excel·lent amic. Vam compartir estudis universitaris i ara compartim amistat i passió pel futbol català. 

Els he donat carta blanca per fer el que vulguin amb el blog. El que vulguin menys eliminar-lo... sort que l'Hospi no juga al grup V de Tercera, ja que sinó la imparcialitat de tercera.cat quedaria molt en entredit.

Gaudiu d'aquests 18 dies de Tercera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada