divendres, 10 d’agost del 2012

Històrics, dia 4: El Cornellà completa les semifinals

La UE Cornellà tancava ahir el quartet de semifinalistes del Torneig d'Històrics, en una jornada prou igualada en què va competir amb dos rivals de Tercera. El primer duel contra el Manlleu, cap gol i poques opcions, les més destacades, en atacs aïllats dels osonencs (2-0). L'empat entre el Manlleu i un treballador Vilassar (1-1) assegurava el pas al Cornellà si superava el Vilassar, i un gol de Ñito va donar el pas a semifinals... el gol i l'aturada d'Íñigo al penal llençat per Finidi, que hagués classificat els maresmencs.


Ñito celebra el gol contra el Vilassar // Artur Tura - Torneig d'Històrics

Els homes de Jordi Roger van controlar els dos partits, sobretot, el primer, tot i que veien com el Manlleu disposava de les principals opcions, de Marc Guzmán i Manel Sala. Va ser la tarda dels porters. A la tanda per al possible desempat, José Bermúdez va aturar els tres llançaments manlleuencs... i al partit definitiu, Íñigo impedia, aturant un penal, el pas del Vilassar. Enmig, un duel entre Manlleu i un Vilassar que disposava d'opcions clares, com la de Juan Molina que aturava Fran, però que veia com Eduard Fortet, retornat a Osona aquest estiu, avançava el Manlleu amb un bon gol. La igualada d'Alex premiava l'esforç dels de Manel Moya, que al duel final va tenir opcions per marcar contra el Cornellà. Els de Jordi Roger van gaudir també de moltes ocasions, més enllà del gol de Ñito. Alex Pla va rematar al pal, i Boris Garrós va ser un malson per a la defensa maresmenca, buscant contínuament el desmarcatge.

Amb la jornada d'ahir quedaven configurades les semifinals que es disputen aquest divendres, i que enfrontaran un equip de Segona B amb un altre de Tercera en ambdós duels. A les 18 hores, primera semifinal, Badalona-Santboià; i a les 20 hores el segon finalista sortirà del Sant Andreu-Cornellà. La gran final, demà a les 18'30 hores.

Resultats
Manlleu 0-0 Cornellà
Manlleu 1-1 Vilassar (Eduard Fortet / Alex)
Cornellà 1-0 Vilassar (Ñito)

La crònica, via el web dels Històrics, la teniu en aquest enllaç
Reaccions dels tres entrenadors (Jordi Roger, Manel Moya i Jordi Dot) i de dos jugadors (Íñigo Alberto i Quim Solano), en aquest enllaç
La contracrònica que vaig redactar per al web dels Històrics, Els porters també juguenen aquest enllaç
I la prèvia de la jornada d'avui, en aquest enllaç

Jugador de la jornada
Des de l'organització del Torneig s'escull cada dia l'home el dia. Repassem els que hem acumulat fins ara:

  • Jornada 1: Manolo Bueno (CF Badalona)
  • Jornada 2: Eljadji Bandeh (CE Júpiter)
  • Jornada 3: Arnau Tobella (UE Sant Andreu)
  • Jornada 4: Álex Canadilla (UE Vilassar de Mar)

Sensacions

  • El Cornellà es va mostrar com un equip sòlid, i va demostrar una de les claus per al nou curs: la continuïtat del bloc principal de la plantilla. Jose Bermúdez es va mostrar sobri sota pals, David García i Pla van controlar la situació al mig del camp i Enric i Boris, cadascú en un partit van aportar treball i lluita, un, i intensitat i verticalitat, l'altre. En general, i en particular al primer partit, l'equip no va disposar d'excessives ocasions, però deixava la impressió de ser un equip difícil de guanyar, que arrenca des de la posició preferent al campionat de Tercera que s'inicia en 15 dies.
  • El Manlleu postCargol, el Manlleu postPlanagumà, en definitiva, el Manlleu de Jordi Dot arribava amb poques jornades de preparació a les cames, però mostrava les línies mestres de com ha de ser l'equip aquest curs: l'esquelet defensiu es manté, Putxi segueix posant odre al mig del camp i, en absència de Baruc, amb molèsties, es van poder veure les novetats al tram ofensiu: un Manel Sala lluitador amb el nervi del jove Adrià Casanova o les aportacions entre línies de Youssef o Guzmán. Dot va disposar dos onzes que van fer del treball la principal virtut col·lectiva.
  • El Vilassar, ascendit aquest curs a Tercera, va fer un molt bon treball, i va posar contra les cordes als dos conjunts establerts a Tercera contra els quals es va enfrontar. Els de Manel Moya van disposar de moltes ocasions, i només el desencert, quelcom que es pot polir en les dues setmanes de preparació que queden, els va allunyar d'una fita històrica, mai millor dit: classificar-se per a les semifinals en la primera participació. Bones sensacions ofensives dels maresmencs.
Vídeoresum

Resum que n'ha fet BTV Esports


www.btvnoticies.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada