dissabte, 11 d’agost del 2012

Històrics, dia 5: Santboià-Cornellà, la gran final

Final 100% Tercera la que viurem aquest dissabte a la tarda (18'30h) al Municipal del Guinardó. En una jornada sense gols als temps reglamentaris, dos partits molt igualats es van resoldre a la tanda de penals, amb encert per als conjunts d'inferior categoria. El FC Santboià superava el Badalona a la tanda fatídica, i la UE Cornellà derrotava el Sant Andreu, arribant tots dos per primer cop a la final del Torneig d'Històrics. El Cornellà, en la primera participació al Torneig, i el Santboià, en la segona. Els de Jordi Roger tenen l'opció de ser el 6è equip, en 27 edicions, que guanya el Torneig sense encaixar cap gol.


Foto: Artur Tura / Torneig d'Històrics

Podreu seguir la final al Twitter, @thistorics, i al web del Torneig, Torneighistorics.cat, però també, en directe, per ràdio, mitjançant COMRàdio. Seré a la transmissió comentant el partit al costat del narrador, Toni Castro, i d'un especialista amb experiència al nostre futbol, Miquel Olmo, entrenador del Terrassa fins fa dos mesos. També podeu seguir per ràdio via internet a OnaSPS. A tercera.cat també tindreu, en portada (columna de la dreta) informació del Torneig.

Va ser una jornada de respecte entre els quatre conjunts. Els de Segona B van tenir la iniciativa, però tant Santboià com Cornellà van estar seriosos i ordenats en defensa, i van intimidar, en atac, els seus rivals. Els porters també van tenir protagonisme: Íñigo va avortar ocasions clares dels andreuencs, i una aturada a la tanda de penals de Marc Ramírez va facilitar el pas dels de Miguel López. I això que Jordi Martínez havia fallat una pena màxima a l'últim minut de la semifinal. Avui, final de Tercera, tots al Guinardó! Abans (16'15h), se celebrarà un col·loqui sobre la situació actual del nostre futbol. Us hi esperem!

Resultats
Badalona 0-0 Santboià (2-4 als penals)
Sant Andreu 0-0 Cornellà (3-4 als penals)

La crònica, via el web dels Històrics, la teniu en aquest enllaç
Reaccions dels quatre entrenadors (Miguel López, Albert Cámara, Jordi Roger i Piti Belmonte) i de tres jugadors (Marc Ramírez, Enric Gallego i Josu Rodríguez), en aquest enllaç
La contracrònica que vaig redactar per al web dels Històrics, Respecteen aquest enllaç
I la prèvia de la final d'avui, en aquest enllaç

Jugador de la jornada
Des de l'organització del Torneig s'escull cada dia l'home el dia. Repassem els que hem acumulat fins ara:

  • Jornada 1: Manolo Bueno (CF Badalona)
  • Jornada 2: Eljadji Bandeh (CE Júpiter)
  • Jornada 3: Arnau Tobella (UE Sant Andreu)
  • Jornada 4: Álex Canadilla (UE Vilassar de Mar)
  • Semifinals: pendent de decisió

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada