dijous, 9 d’agost del 2012

Històrics, dia 3: El Sant Andreu imposa la lògica


La UE Sant Andreu complia amb els pronòstics que el situaven com un dels clars favorits al triomf final en una jornada que oferia molt bons detalls dels tres equips participants. Els gols de David Prats contra el Vilafranca (1-0) i d'Edgar Hernández, contra el Mollet (1-0) donaven el pas a la segona semifinal als andreuencs, i convertien en estèril el triomf del degà penesenc contra els vallesans (1-0).


David Prats, amb Chapi Arnau i Josu, després del gol / Artur Tura - Torneig d'Historics

Els homes de Piti Belmonte mostraven el seu potencial, amb ordre al darrere i molt bones sensacions al tren atacant. David Prats omnipresent i exercint de nou rematador, Bon treball a la dreta de Josu, amb les incorporacions de Chapi Arnau; gran feina d'Arnau Tubella i Quim Araujo entre línies. Bones sensacions que un Vilafranca ben plantat, compensant així els pocs dies de preparació, limitava a un triomf andreuenc per la mínima. El bloc de Puchi segueix sent com l'any passat. Garanteix entrega, treball, i manté peces vitals per al col·lectiu, com Puchi, Bacaicoa o Antolínez. Dani Delgado feia el gol del triomf penedesenc en una altra rematada de pur davanter centre. Va ser la primera de les dues derrotes del Mollet que, si bé marxava del Guinardó sense poder marcar i amb dos partits perduts, oferia una imatge òptima, també compensant la poca preparació amb ordre i creant perill a les àrees dels seus rivals.


Foto: Artur Tura - Torneig d'Històrics

La jornada va servir per veure les samarretes 2.0 del Mollet. El club vallesà inclou als dorsals dels jugadors el seu compte de Twitter, com és el cas de Carlos Osuna:

El Sant Andreu disputarà, doncs, la segona semifinal, divendres a les 20 hores, contra el vencedor del triangular d'avui, entre Manlleu, Cornellà i Vilassar de Mar. Abans, a les 18 hores, es disputarà la primera semifinal, Badalona-Santboià.

Resultats
Sant Andreu 1-0 Vilafranca (David Prats)
Vilafranca 1-0 Mollet (Dani Delgado)
Sant Andreu 1-0 Mollet (Edgar Hernández)

La crònica, via el web dels Històrics, la teniu en aquest enllaç
Reaccions dels tres entrenadors (Piti Belmonte, Agustín Pujibert, 'Puchi' i Jordi Muñoz) i de dos jugadors (David Prats i Alberto Bacaicoa), en aquest enllaç
La contracrònica que vaig redactar per al web dels Històrics, La importància del davanter clàssicen aquest enllaç
I la prèvia de la jornada d'avui, en aquest enllaç


Jugador de la jornada
Des de l'organització del Torneig s'escull cada dia l'home el dia. Repassem els que hem acumulat fins ara:

  • Jornada 1: Manolo Bueno (CF Badalona)
  • Jornada 2: Eljadji Bandeh (CE Júpiter)
  • Jornada 3: Arnau Tobella (UE Sant Andreu)


Sensacions

  • El Sant Andreu va causar una gran impressió al públic assistent al Municipal del Guinardó. Equip ordenat, amb reforços molt destacables al mig del camp... i a les funcions ofensives. Elogiar David Prats no és res nou, però si a la seva entrega i capacitat rematadora i sumes el nervi d'homes com Chapi Arnau, Josu Rodríguez o Quim Araujo, en el seu segon any al club, el resultat és molt satisfactori. Al darrere, equip sobri, amb Cárdenas exercint el seu rol després d'un gran any a Tercera amb el Santboià. Un altre exTercera, Edgar, va tancar amb classe una jornada que va servir per confirmar el Sant Andreu com el màxim favorit al títol.
  • El Vilafranca manté les constants mostrades el dos últims cursos, i sembla que el que Puchi pretén, que sigui un equip difícil de superar, es complirà. L'equip ocultava la manca d'entrenaments amb un desplegament molt òptim, i amb el treball intens de totes i cadascuna de les peces. Potser va faltar contundència al davant, però res es pot retreure a cap jugador: defensa sòlida, ordenada, mig del camp treballador i tècnic i constància al davant. Tot sembla seguir igual de bé. L'adaptació dels nous, única incògnita. Que duri!
  • El Mollet podria ser elogiat de forma similar al Vilafranca, però amb un iplusi: les diferències de categoria que poc es van notar. El Vilafranca i el Sant Andreu els van superar, però els molletans van disposar d'opcions en tots dos partits, i no van tenir greus errades en cap dels dos partits de 45 minuts. Molt bona impressió també de l'equip de Jordi Muñoz, que encara té camp per recórrer: la temporada a Primera Catalana comença d'aquí un mes.
Vídeoresum

Resum que n'ha fet BTV Esports


www.btvnoticies.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada