diumenge, 2 de desembre del 2012

Resultats J14

2 de desembre de 2012. Data històrica per a la Unió Esportiva Olot, que torna al liderat de Tercera després de 24 anys. Més de dues dècades en què el conjunt garrotxí no ha estat mai tan amunt. Tres partits sense marcar semblaven massa per a Carlos Martínez. El màxim golejador de la categoria ha estat clau per al triomf contra el Balaguer, i ha anotat un doblet (2-0). Un gol a cada part que ha sentenciat el cuer, un conjunt de la Noguera que és ara a 4 punts de la salvació.
[OLO 2-0 BAL: seguit via UE Olot]

Cedia el liderat al matí el Cornellà, amb un empat sense gols davant la Grama (0-0). Els colomencs jugaven de tu a tu als de Jordi Roger, però no s'apropaven amb perill a la porteria de Jose. El Cornellà, de la seva banda, no aconseguia batre una Grama que manté uns excel·lents registres defensius: ha encaixat 2 gols en 5 jornades. Els verds són ara segons, a 2 punts del líder. La Grama se situa a mitja taula, amb 19 punts.
[GRA 0-0 COR: seguit via Marcos MorenoUE Cornellà i Jorge Vázquez]

Segueix tercer l'Europa, que es veia sorprès pel gol inicial de José Santos per al Castelldefels. Els d'Eloy Martínez han aguantat amb ordre el gol a favor, però a la represa Diego anotava el seu primer gol com a escapulat, per arrencar un punt (1-1) i mantenir la imbatilitat dels graciencs al Nou Sardenya. Els de Dólera tenen ara 2 punts més que el cinquè, mentre que els mariners cauen a places de descens per primer cop aquest curs, allargant a 12 les jornades sense guanyar. Resum de BTV Esports:
[EUR 1-1 CAS: seguit via CE Europa i UE Castelldefels]



Anada i tornada a play-off del Manlleu. Els de Jordi Dot recuperen la quarta plaça després de sumar un punt en una plaça complicada, al camp de la Rapitenca (1-1). El gol de Javi Ramos per als locals ha pogut ser igualat per la diana de Sergio Ginés. Un punt que recupera el quart lloc per la diferència de gols dels osonencs amb la Pobla Mafumet. Els ebrencs mantenen la fortalesa a casa (1 derrota en 7 partits) i són novens, a 5 punts del play-off, mantenint una excel·lent arrencada.
[RAP 1-1 MAN: seguit via Hernan Subirats i Esports Ràdio Manlleu]

Anada i tornada a play-off de la Pobla Mafumet. Els grana cedien la segona derrota a casa davant un Palamós que fa bona la recuperació de les últimes setmanes (0-1). El gol de Chicho servia per sumar 3 punts vitals, que deixen els palamosins quinzens, malgrat tenir només 1 punt de marge sobre el descens. El Palamós ha sumat 8 punts de 12 possibles en 4 jornades clau per a la seva recuperació.
[POB 0-1 PAL: seguit via Palamós CF i Futbol Ràdio Palamós]

Victòria del Rubí, amb remuntada inclosa, per mantenir opcions de lluitar pel play-off. El gol inicial d'Oriol Molins per al Vilafranca ha estat capgirat pel joc ofensiu vallesà (3-1). Baby, José Antonio i l'estrena de Roger Martínez han donat un nou triomf a Can Rosés, on l'equip encara no ha perdut. Els d'Alberto Fernández són 6ns, a un sol punt del 4t. La derrota deixa el degà penedesenc a només 2 punts del descens.
[RUB 3-1 FCV: seguit via Jordi Mestres i Lluís Montaner]

Sortida lluny de Vilatenim, i nova derrota del Figueres. Els altempordanesos han sumat la sisena derrota en set sortides al camp d'un Júpiter que s'ha endut el duel al tram final (2-1). David Romo ha estat l'home del partit. Ell ha obert el marcador, i ell l'ha tancat, després que el Figueres hagués igualat gràcies a Crous, amb el seu segon gol en una setmana. La derrota manté els d'Arnau Sala a la part alta (són setens) i a tan sols 2 punts del play-off. Els grisgrana, de la seva banda, confirmen la reacció, sumen 6 de 6 en una setmana i, tot i seguir penúltims, tenen la salvació un sol punt per sobre. Resum de BTV Esports:
[JÚP 2-1 FIG: seguit via Planeta Júpiter i UE Figueres]




Reacció del Santboià al Xevi Ramon de Vilassar de Mar (0-2). Victòria dels vermells en un duel convincent, en què obria el marcador Del Moral amb un gol olímpic, i el tancava Álex Fernández (2 gols en les últimes 2 jornades) per confirmar el primer triomf en setmanes, que deixa els de Sant Boi a la vuitena plaça, a 3 punts del play-off. Els maresmencs es mantenen a la part mitjana de la taula.
[VLS 0-2 SAN: seguit via FC Santboià]

Setena jornada sense perdre... però tercer empat consecutiu del Terrassa, que torna a estar a 6 punts del quart després d'empatar a Vic (1-1). Els gols de Marc Casas i Jordi Vinuesa donaven un punt a cada equip. És el 8è empat del Vic en 14 partits. L'equip de Pere Vila és a 2 punts del descens. Els vallesans són ara mateix equidistants: a 6 punts del play-off i 6 punts per sobre del descens.
[VIC 1-1 TER: seguit via Jordi de Planell i 95 punt 2 esports]

Confirma la bona línia a casa el Muntanyesa. Triomf de mèrit contra el Gavà (2-0), en un partit en què els barcelonins s'avançaven gràcies a Dani Sánchez i tancaven el duel de penal mitjançant Sascha. Tercer triomf del curs, i tercer triomf a casa, dels de Manolo González, que surten de les places de descens després de dues jornades sent 18ns. El Gavà, en canvi, allarga a 5 les jornades sense guanyar, en les quals només ha sumat 1 punt. Resum de BTV Esports:
[MUN 2-0 GAV: seguit via CF Muntanyesa i Havok]




Aquests són els resultats de la J14:

DIUMENGE, 2 DE DESEMBRE
Gramenet 0-0 Cornellà
Pobla 0-1 Palamós (Chicho)
Europa 1-1 Castelldefels (Diego / José Santos)
Rapitenca 1-1 Manlleu (Javi Ramos / Sergio Ginés)
Vilassar 0-2 Santboià (Cristian del Moral i Álex Fernández)
Rubí 3-1 Vilafranca (Baby, Roger Martínez i José Antonio / Oriol Molins)
Júpiter 2-1 Figueres (David Romo -2- / Lluís Crous)
Muntanyesa 2-0 Gavà (Dani Sánchez i Sascha -p-)
Vic 1-1 Terrassa (Marc Casas / Jordi Vinuesa)
Olot 2-0 Balaguer (Carlos Martínez -2, 1p-)

CLASSIFICACIÓ
Classificació del grup V de Tercera després de la J14:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada