dissabte, 15 de desembre del 2012

Resultats J16

Tercera setmana de liderat, i hi haurà una quarta ja assegurada, de l'Olot, que ha superat un Terrassa que trencava així la ratxa de 8 partits sense perdre (1-0). Un gol de l'última incorporació olotina, Enric Vallès (va ser presentat fa tot just un mes) ha decidit un duel que deixa els homes d'Àlex Terma fregant els 40 punts, amb 5 de marge sobre el segon i 13 sobre el cinquè. El final de la bona dinàmica per als de Miki Carrillo implica que les places capdavanteres s'allunyen: el quart ja és 11 punts per sobre.
Seguiment via UE Olot

Sorpresa majúscula a la Bòbila. Un gol molt matiner de Juan Quiles posava les coses de cara per al Gavà davant el segon classificat, un Cornellà que ha capitulat a la represa (3-0). Quiles ha repetit en la segona opció clara dels blaugrana, i ni l'expulsió de Juan Carlos abans del descans ha fet enrere els gavanencs, que han aguantat el resultat i, amb el partit igualat numèricament (vermella directa per a Enric Gallego), Alabau ha fet el tercer de penal. El Gavà respira i el Cornellà segueix segon, veient com s'apropen per darrere.
Seguiment via Havok

L'Europa hi ha posat emoció. Ha tornat a capgirar el marcador, ha tornat a marcar 3 gols i ha superat un coratjós Balaguer (3-2). Adrià de Mesa ha anotat dos gols que han posat els de Pedro Dólera contra les cordes, encaixant l'1-1 i l'1-2, però Óscar Muñoz ha estat clau per la reacció. Ha anotat el primer gol (vuitè del curs), i ha col·laborat en les dianes de Guzmán i Epitié, aquesta última desfermant l'èpica al Sardenya. El triomf apropa els graciencs a la segona plaça (a 2 punts) i manté el Balaguer cuer, però demostrant que les diferències, a Tercera, no són insalvables.
Seguiment via CE Europa i la transmissió d'Ignasi Trapero a La Xarxa // Resum via BTV Esports:


Cap equip havia guanyat aquest curs a Can Rosés... fins que hi arribava el Manlleu. Un solitari gol de Baruc Nsué ha tombat el Rubí (0-1), que a la segona part ha disposat de diverses opcions per igualar el partit. El triomf deixa els osonencs quarts i amb 4 punts de marge sobre el cinquè. Els rubinencs tenen ara el play-off 6 punts per sobre.
Seguiment via Jordi Mestres i Esports Ràdio Manlleu

Cinquè és ara el Figueres, que trencava el malefici lluny de Vilatenim (6 derrotes en 7 sortides) amb un triomf contundent al camp del Muntanyesa (0-3). Un golàs de Guillem Cornellà ha obert el camí d'un triomf que han completat Argelés i Teixi. Els empordanesos se situen a 4 punts del quart classificat, amb el segon triomf fora de casa del curs. El Muntanyesa segueix en places de descens, 18è, però empatat amb l'equip que marca la salvació, el Palamós.
Seguiment via UE Figueres i Lluís Ribera // Resum via BTV Esports:




Empat de dues cares al Tarragonès. La Pobla Mafumet desaprofitava un avantatge de dos gols contra el Vic (3-3). Malgrat situar-se amb 3 a 1, gràcies a Fran Carbia i el doblet de Rubén Casanova, els osonencs han igualat al tram final. El Vic no marcava 3 gols com a visitant des de feia 14 mesos exactes (0-3 a Rubí). L'empat, el novè del curs, deixa els de Pere Vila amb 2 punts de marge sobre el descens i els grana a 4 punts del quart.
Seguiment via Jordi de Planell

Victòria importantíssima per al Santboià en l'estrena de Marc Villalonga a la banqueta. Un solitari gol del cueta, Jordi Martínez, ha trencat la bona dinàmica del Júpiter (0-1). Els de Juanjo García, que acumulaven 4 partits sense perdre, queien a la Verneda davant els de Sant Boi, que amb 7 punts dels últims 9 en joc s'apropen de nou a dalt. Són setens, amb el play-off a 5 punts. Els grisgrana segueixen penúltims, a 1 punt de la salvació.
Seguiment via Planeta Júpiter i FC Santboià // Resum via BTV Esports:


La Grama ha desaprofitat una ocasió immillorable de sumar un triomf i el Vilafranca suma un punt de molt mèrit (1-1). L'expulsió del visitant Dani Delgado al minut 4, i el gol d'Eloi Fontanella (ja són 3) al minut 27 posaven molt de cara el partit per als de Toni Romero. Però el Vilafranca no s'ha arronsat. De l'únic davanter (Márquez) arran de l'expulsió, Jonathan Puchi s'ha afegit al davant, i a poc a poc els penedesencs han tingut més presència. La tasca de Bacaicoa i Valerio ha anat en aquest sentit, mantenir opcions atacants, si bé han estat els colomencs els que han dut la iniciativa. Una doble opció de Manu, amb xut al pal inclòs, ha estat a punt de decantar un duel que s'ha igualat arran d'un penal clar que ha convertit Puchi. Al tram final, pilota i aproximacions colomenques sense materialitzar. Empat en un partit vistós, sense excessives opcions clares, i que ha tornat a mostrar un gran ordre defensiu dels colomencs. Als últims 8 partits, la Grama només ha encaixat 1 gol de jugada (2 més de penal). Han format al darrere Payán-Fontanills-Gerard Sanz-Aitor. Els de Santa Coloma segueixen a mitja taula i el degà pendesenc té el descens 3 punts per sota.


Foto: tercera.cat

La Devesa segueix sent un territori difícil de conquerir. La Rapitenca hi aconseguia el cinquè triomf en vuit partits i manté la seguretat defensiva a casa, amb nomé 3 gols encaixats en aquests 8 duels. Bon partit dels locals contra un Palamós que era víctima del bon moment dels dos atacants, Javi Ramos i David Callarisa. Aquest últim signava un doblet (2-0) que eleva fins a 6 els seus gols aquest curs i deixa els homes de Teixidó en una comodíssima plaça a la zona mitjana-alta.

Empat al Xevi Ramon entre Vilassar de Mar i Castelldefels (1-1). Un partit amb els gols molt concentrats. Jorge Sánchez, de penal, avançava els mariners poc abans del descans, però Álex Cañadilla, també al primer temps, empatava per als maresmencs. L'expulsió del local Peque al penal del 0-1 ha propiciat situacions de domini groc... però també una fase de joc a la represa en què el duel s'ha igualat. Al final, els de Manel Moya resistien i arrencaven un punt.

Aquests són els resultats de la J16:

DISSABTE, 15 DE DESEMBRE
Rapitenca 2-0 Palamós (David Callarisa -2-)
Vilassar 1-1 Castelldefels (Álex Cañadilla / Jorge Sánchez -p-)

DIUMENGE, 16 DE DESEMBRE
Gramenet 1-1 Vilafranca (Eloi Fontanella / Joni Puchi -p-)
Pobla 3-3 Vic (Fran Carbia i Rubén Casanova -2- / Puigdesens -p-, Alexis Sánchez i Marc Garcia)
Europa 3-2 Balaguer (Óscar Muñoz, Carlos Guzmán i Rubén Epitié / Adrià de Mesa -2-)
Rubí 0-1 Manlleu (Baruc Nsué)
Júpiter 0-1 Santboià (Jordi Martínez)
Muntanyesa 0-3 Figueres (Guillem Cornellà, Argelés i Teixidor)
Gavà 3-0 Cornellà (Quiles -2- i Ferran Alabau -p-)
Olot 1-0 Terrassa (Enric Vallès)

CLASSIFICACIÓ

Classificació de Tercera després de la J16:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada