diumenge, 9 de desembre del 2012

Resultats J15

A la prèvia comentava les dificultats de superar el Vic al seu camp... i avui les ha tastat el líder, un Olot que ha patit per endur-se els 3 punts d'Osona (0-1). Un gol del capità olotí, Abel Solé, a la segona part, ha servit als de Rodri per sumar un triomf de prestigi i mantenir la plaça de privilegi a dalt de tot de la taula. El Vic acumula ja 7 partits sense guanyar, i té les places de descens molt a prop.
Seguiment via UE Olot

Era un dia important al Cornellà per la celebració de les eleccions... i l'equip ha estat a l'alçada de les circumstàncies, superant amb contundència el Muntanyesa (5-0). Un partit que els verds han resolt a la primera meitat, amb les dianes de Juli... i el triplet d'Enric Gallego. És el primer hat-trick que es marca a Tercera aquesta temporada. Per anar a l'últim precedent ens hem de remuntar a fa 8 mesos i mig, amb el que va anotar el mateix Enric a l'Amposta (25 de març). A la represa, Puerto ha completat la golejada La victòria manté el Cornellà en la lluita pel liderat, 2 punts per sobre, i deixa els barcelonins de nou a la zona de descens.

Seguiment via Cristian Garcia

Enric Gallego, l'home del partit // Cristian Garcia @somdelhospi

Responia contra les circumstàncies adverses l'Europa a Palamós (1-3). El gol inicial (i matiner) de Biri era capgirat a l'equador de la represa amb un clar protagonista, Óscar Muñoz. En la seva estrena com a escapulat, el davanter ha anotat un doblet. Guzmán ha completat un nou triomf dels de Pedro Dólera, que consoliden la tercera plaça, ja amb 4 punts de marge sobre el cinquè classificat. El Palamós cau després d'una sèrie de resultats positius i segueix a la zona de perill.
Seguiment via Palamós CF, CE Europa i Futbol Ràdio Palamós

Es reintegra a les places de play-off el Manlleu. Els de Jordi Dot, com l'Europa, han capgirat el gol inicial de Peque per al Vilassar de Mar i amb dianes dels màxims golejadors de l'equip, Baruc Nsué i Manel Sala, han acabat sumant els 3 punts (2-1). Nou pas endavant del conjunt osonenc, que recupera la quarta plaça en detriment de la Pobla Mafumet, que s'hi col·locava dijous. Els de Manel Moya, de la seva banda, mantenen la mala dinàmica després d'un seguit de resultats positius i s'ubiquen a la part mitjana-baixa.

Seguiment via AEC Manlleu i Esports Ràdio Manlleu

La Gramenet segueix destacant per l'excel·lència defensiva. Els de Toni Romero sumaven... a Vilatenim! En un escenari en què només havia tret punts un equip dels set que hi havien passat fins ara, els colomencs han empatat sense gols contra un Figueres que no ha pogut batre el porter Tato Burgada (0-0). La Grama és el primer equip que surt de Vilatenim sense encaixar un gol, i allarga el bon moment defensiu. L'equip només ha encaixat 2 gols als últims 7 partits, només 1 de jugada. En total, acumulen 326 minuts sense encaixar. El Figueres té ara el play-off a 4 punts.

Seguiment via UE Figueres

El Gavà ha frenat la ratxa de derrotes arrencant un punt de l'Olímpic de Terrassa (0-0). Quart empat consecutiu del conjunt vallesà, que refreda la remuntada i té ara el play-off 8 punts per sobre. Amb el punt sumat, els gavanencs surten de la zona de descens, per diferència de gols.

Seguiment via Pere Aragay i Havok

El Santboià semblava confirmar a la matinal els símptomes de recuperació mostrats fa una setmana a Vilassar de Mar... fins que el Rubí igualava el duel als últims minuts. Els homes de Miguel López s'avançaven amb un doblet guanyador de Jordi Martínez, però Molina i Javi Sánchez igualaven sobrepassat el minut 90 (2-2). Cop dur per als de Sant Boi, que estaven a punt de reenganxar-se a la lluita pel play-off, i injecció de moral per als rubinencs, que es mantenen a prop del quart.

Matinal de la marmota a Tercera. Mateixa estructura de partit que hem viscut a Vilafranca (2-2). El Júpiter s'avançava amb un gol matiner d'Elhadji Bandeh, 'Drogba', al minut 2. A la represa, el mateix Bandeh, i en un detall tècnic de nota, apuntava Lluís Montaner, anotava el segon... però a l'inici del tram final Óscar Valerio ha retallat distàncies, i Alberto Bacaicoa ha signat l'empat al temps de descompte. Ai al cor final amb un penal favorable al Júpiter que ha pogut aturar el porter penedesenc. Els de Juanjo García sumen el quart partit sense perdre. El Vilafranca suma després de la mala ratxa de 6 derrotes als últims 7 partits, però els dos equips es mantenen a la part baixa de la taula. Resum via BTV Esports:


Podeu revisar el resum i els vídeos dels dos primers partits en les entrades precedents.

Aquests són els resultats de la J15:

DIJOUS, 6 DE DESEMBRE
Balaguer 1-1 Pobla (Jerson / Toni Cunill)
Castelldefels 1-0 Rapitenca (Sani)

DIUMENGE, 9 DE DESEMBRE
Santboià 2-2 Rubí (Jordi Martínez -2- / Molina i Javi Sánchez -p-)
Vilafranca 2-2 Júpiter (Óscar Valerio i Alberto Bacaicoa / Elhadji Bandeh, 'Drogba' -2-)
Vic 0-1 Olot (Abel Solé)
Palamós 1-3 Europa (Biri / Óscar Muñoz -2- i Carlos Guzmán)
Manlleu 2-1 Vilassar (Baruc Nsué -p- i Manel Sala / Peque)
Figueres 0-0 Gramenet
Cornellà 5-0 Muntanyesa (Juli, Enric Gallego -3- i Puerto)
Terrassa 0-0 Gavà

CLASSIFICACIÓ

Classificació de Tercera després de la J15:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada