diumenge, 23 de desembre del 2012

Resultats J17

Acaba el 2012 i, com ja sabíem, l'Olot tanca l'any al capdavant de la Tercera Divisió. El que no sabíem era que els homes d'Àlex Terma acomiadarien els partits del 2012 amb una golejada contra la Pobla Mafumet (5-1). Un resultat, fins a cert punt, enganyós. La proposta del conjunt tarragoní ha posat contra les cordes el líder, sobretot amb l'1-1 provisional d'Aitor Casas, i no ha estat fins l'expulsió de Toni Cunill que els garrotxins, amb el 3-1 poc després, han encarat una victòria que ha servit per veure un hattrick del màxim golejador de la categoria, Carlos Martínez, que tanca el curs amb 15 dianes. Un partit que he seguit des del Municipal, narrant el partit per a l'Esports en Xarxa de la XTVL. Imatges del duel via Cristian Garcia, i la foto que he fet al protagonista del partit:


Foto: Cristian Garcia @somdelhospi

Foto: Cristian Garcia @somdelhospi

Foto: tercera.cat

Canvia el segon classificat! Si quan vam acomiadar temporalment la Tercera el mes d'octubre passat la deixàvem a les portes del duel entre primer i segon, el Cornellà-Olot, ara aparquem la Tercera un cap de setmana per tornar... amb duel entre primer i segon, Europa-Olot.

L'Europa ha exhibit ofici i s'ha imposat en un escenari molt difícil, Vic (0-1). Un gol d'Alex Cano aprofitant el refús de Buetas al xut de penal de Javi Lara ha servit als de Pedro Dólera per enllaçar un nou triomf i superar el Cornellà a la segona plaça de Tercera; una posició que van ocupar per últim cop el setembre de l'any passat, a la jornada 4. La derrota deixa el Vic a un sol punt de la zona de descens.
Seguiment via CE Europa // Resum via BTV Esports:




Va caure estrepitosament a Gavà i ha caigut estrepitosament a Terrassa. El Cornellà cau una posició (no havia baixat encara de les dues primeres places) i encaixava la tercera derrota del curs (5-1). El joc col·lectiu vallesà, amb 5 golejadors diferents, ha superat els homes de Jordi Roger. Els verds queden a 8 punts del líder i a un de l'Europa, però necessitaran reaccionar el 2013 després dels dos resultats negatius. El Terrassa retalla 2 punts a la zona de play-off: és 11è a 9 punts del quart.

Seguirà quart el Manlleu, que a punt ha estat de veure's sorprès pel Júpiter (1-1). El gol inicial de Velillas ha pogut ser igualat al temps afegit per Ivan Fernández, en una acció molt polèmica pel clar fora de joc del manlleuenc. Els osonencs mantenen el bon registre de no perdre a casa des de fa més de 3 mesos, i els grisgrana sumen un punt que els manté penúltims, però amb la permanència encara només 1 punt per sobre.
Seguiment via Esports Ràdio Manlleu i Planeta Júpiter // Resum de BTV Esports:




El Figueres tornava a complir a Vilatenim: 7a victòria a casa davant el Gavà (2-1), en el retorn golejador de Marc Mas, autor d'un doblet. 23 punts de 27 possibles dels d'Arnau Sala a casa, que es mantenen cinquens, amb opcions d'entrar al play-off el dia de Reis, ja que tenen la quarta plaça tan sols 2 punts per sobre. La derrota gavanenca, després de la golejada al Cornellà, deixa els d'Albert Poch a 2 punts del descens.
Seguiment via UE Figueres i Havok

És sisè el Rubí, que s'enduia els 3 punts a l'últim instant (al minut 85) al camp del Castelldefels (0-1). La diana de Mario Martín significava el tercer triomf a domicili del conjunt vallesà, que tanca un excel·lent 2012, any del centenari, sent un dels conjunts més difícils de batre de tota la categoria. Els grocs, de la seva banda, cedeixen la quarta derrota a casa, i tenen el desces 2 punts per sota.
Seguiment via UE Castelldefels

Derrota del Santboià a casa davant d'un dels equips que acaba més en forma l'any, la Gramenet (1-3). Els colomencs han dut la iniciativa del marcador i sumen la tercera victòria a domicili, que confirma els bons registres defensius (5è equip menys golejat) i que alhora recupera el gol que es trobava a faltar en setmanes precedents. Els dos equips van seguits ara a la taula, vuitens els de Mark Villalonga, novens els de Toni Romero.
Seguiment via FC Santboià

La Rapitenca obria la jornada dissabte sense superar el malefici de no vèncer a domicili, sumant un punt de Balaguer (1-1). El cuer de la categoria encadena el cinquè empat consecutiu a casa. Tot i veure com Sergi Galceran obria el marcador, els de Juanjo Tenorio encaixaven a la represa la diana de Ferran, que donava un punt al conjunt ebrenc. El Balaguer manté la salvació a 4 punts, i la Rapitenca tanca l'any a l'equador de la taula.
Seguiment via Hernan Subirats

També empataven Palamós i Vilassar de Mar (1-1). Els de Manel Moya colpejaven primer, però el retorn golejador de Javi Revert significava la igualada per als empordanesos, que segueixen sense guanyar a casa i marquen la salvació amb 14 punts. El Vilassar completa un bon inici de curs, sense estridències, i amb un coixí de 6 punts sobre el descens.
Seguiment via Futbol Ràdio Palamós

El Vilafranca no aconseguia el desitjat triomf i el Muntanyesa no obria el compte de victòries a domicili (2-2). Desitjos no complerts que deixen els dos conjunts on estaven: els penedesencs amb un coixí just (3 punts) sobre la zona de perill i els de Manolo González obrint les places de descens. Partit amb detallassos, com el gran gol de tisora de David Márquez o les dianes de la Monta, de nota!
Seguiment via Lluís Montaner // Resum de BTV Esports:



Aquests són els resultats de la J17:

DISSABTE, 22 DE DESEMBRE
Balaguer 1-1 Rapitenca (Sergi Galceran / Ferran Roig)

DIUMENGE, 23 DE DESEMBRE
Castelldefels 0-1 Rubí (Mario)
Santboià 1-3 Gramenet (Javi Calvo / Manu, Aitor Lario i Anselmo)
Vilafranca 2-2 Muntanyesa (David Márquez i Puchi -p- / Rubén Giménez i Nils Puchades)
Olot 5-1 Pobla (Uri Santos, Carlos Martinez -3, 1p- i Roger Vidal / Aitor Casas)
Vic 0-1 Europa (Alex Cano)
Palamós 1-1 Vilassar (Javi Revert / Álex Cañadilla)
Manlleu 1-1 Júpiter (Ivan Fernández / Fernando Velillas)
Figueres 2-1 Gavà (Marc Mas -2- / Eduardo Zurita)
Terrassa 5-1 Cornellà (Pugui -p-, Vinuesa, Alberto García, Montoro i Güell / Xavi Civil)

CLASSIFICACIÓ
Classificació de Tercera després de la J17:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada