dimecres, 29 de maig del 2013

Contra el triumvirat

Rapitenca i Manlleu són els dos equips de Tercera que més punts han sumat davant els tres equips que han sotmès la categoria aquesta temporada.

Aquesta temporada tres equips s'han distingit per haver dominat el campionat al capdavant.

Olot, Cornellà i Europa es van disputar a l'última jornada el títol de lliga. Els dos primers han acabat sent els únics líders que ha tingut el campionat. El Cornellà va liderar la taula les 13 primeres jornades i l'Olot les 25 últimes setmanes, fins que va ser campió a la Ràpita.

Els tres equips acabaven 10 punts per sobre del quart, un Manlleu que és segon a la 'taula' d'aquesta classificació simbòlica, la que recull el balanç dels 17 equips de Tercera contra el triumvirat. La Rapitenca, per diferència de gols general, s'endú el títol d'equip que més ha plantat cara al triumvirat.


L'empat a la Ràpita a l'última cita del curs donava el títol a l'Olot // Martí Albesa - UEOlot.com


Aquesta és la classificació dels equips de Tercera contra el triumvirat:


El vuitè i el quart classificat, doncs, són els equips que sumaven més punts contra el triumvirat. 7 punts del Manlleu i de la Rapitenca. Els ebrencs sumaven els 7 punts repartits entre els tres membres del triumvirat. 4 punts contra l'Europa (empat al Sardenya i victòria a la Ràpita). 2 punts contra el Cornellà (empats als dos camps) i 1 punt davant l'Olot, el del 2-2 de l'última jornada del curs. El Manlleu els sumava íntegrament contra dos rivals, Europa i Olot, ja que davant el Cornellà els manlleuencs cedien dues derrotes. Sumava 3 punts contra l'Olot, amb victòria a Osona; i 4 punts contra l'Europa, amb empat a Manlleu i victòria al Nou Sardenya.

Baruc va decidir el triomf del Manlleu al Sardenya amb un golàs // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

De fet, la Rapitenca és, amb la Gramenet, els únics dos equips que només han cedit una derrota contra el triumvirat. Els dos perdien a Olot.

Imatge de la derrota de la Rapitenca a Olot // Martí Albesa - UEOlot.com

Nou equips no han guanyat cap partit contra el triumvirat. El Vilafranca és l'únic equip que no ha sumat cap punt contra el triumvirat. Ha cedit 6 derrotes als 6 partits en què s'ha enfrontat amb els tres primers.

El Vilafranca va encaixar quatre gols al Sardenya // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

El Palamós, amb 8 gols, és l'equip que ha marcat més gols als tres equips; i el Vilassar de Mar, amb un (el que li donava el triomf contra l'Europa), el que menys.

Joan Molina (darrere, 3r per l'esq), únic golejador del Vilassar contra el triumvirat // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

El Vilafranca, amb 17 gols encaixats, ha estat l'equip més golejat pel triumvirat (repartits entre Olot, Cornellà i Europa així: 7-4-6); i la Rapitenca i la Gramenet, amb 6 gols encaixats, els menys golejats.


2 comentaris:

  1. Bona tarda! Crec que hi ha un error la classificació dels equips contra el triunvirat. El Júpiter va guanyar 0-2 al Cornellà i a la segona volta va empatar a La Verneda a 1. Ha aconseguit, per tant, 4 punts contra el triunvirat, i només 1 com es reflexa aquí...

    ResponElimina
  2. Hola, Socunarumbera!

    Tota la raó del món, ja està arreglat. Mil disculpes, has fet molt bé de comentar-ho, com sempre demano si veieu incorreccions.

    Moltes gràcies!

    ResponElimina