dimarts, 21 de maig del 2013

Voteu l'onze ideal i l'MVP de la Tercera 2012/2013

Com vam fer l'any passat, amb el final de lliga s'obre el termini per votar l'onze ideal de la temporada. Aquest curs, però, hi afegeixo l'elecció de l'MVP, el jugador més valuós, segons el vostre parer, de la Tercera 2012/2013.

L'any passat les vostres propostes van derivar en un onze ideal de molt nivell, del qual només dos jugadors seguien a Tercera aquest curs.

Un any després, repetim procediment. La lliga finalitzava aquest diumenge, i tot i que el play-off seguirà mostrant noms molt destacats dels quatre equips afectats, les 38 jornades de lliga poden ser suficient balanç per escollir els millors del curs.

L'any passat vau votar 62 persones. Un any després, amb més difusió, espero rebre el màxim de propostes possibles.

Com i què votem?

  • Toca proposar un onze ideal de la temporada i l'MVP del curs. Només dues normes per a les vostres propostes:
  1. El sistema tàctic ha de ser lògic. Proposeu un porter; entre tres i cinc defenses; entre tres i cinc davanters; i entre u i quatre (màxim!) davanters.
  2. Per respectar l'alternança es limita la tria a un màxim de tres jugadors d'un mateix equip. Així assegurem que, com a mínim, als onzes que proposeu s'hi representin quatre equips diferents.
  3. L'MVP el posareu en majúscules... o l'especifiqueu si us queden caràcters. 
  • Per votar ho farem en dues vies, Twitter o Correu electrònic.
  1. Per Twitter, fent servir l'etiqueta #onze3div5. Respecteu les dues normes i aclariu cognoms si cal. (Per exemple, posant cognoms darrere noms de pila que puguin conduir a confusió). Per poc que detecti errades (més de 3 jugadors d'un equip o confusions) us ho comunicaria. Exemple (amb noms del curs passat): "Texeira, Sierra, Coch, Cárdenas, Valentín, Baruc, Granell, Aumatell, Alfonso, PLANAGUMÀ i Carlos #onze3div5"
  2. Per correu electrònic, si no teniu Twitter o no el voleu fer servir, escrivint a rogersanchez@tercera.cat. Al correu, però, heu de deixar clar qui sou (nom i cognoms).

Això seria tot. En principi acumularé els vots durant unes dues setmanes. L'onze ideal i l'MVP es publicaran quan acabi de competir l'últim català al play-off. Esperem que sigui a partir del 23 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada