dimecres, 1 de maig del 2013

Resultats J35

Una arrencada espectacular de l'Olot, amb els gols de Carlos i Abel als primers compassos del partit, ha decantat la tercera victòria consecutiva del líder de Tercera, segona seguida fora de casa, ara que els de Bañuelos poden decidir el campionat amb dos partits més a domicili i el duel contra l'Europa al Municipal. El Terrassa ha buscat la reacció, però els olotins, ben plantats al camp, han pogut contenir les principals accions vallesanes i a la represa han sentenciat el duel. El tercer gol visitant, d'Uri Santos, certificava el lideratge per a aquesta jornada i la propera dels olotins, i el bon moment de forma del davanter. Uri acumula quatre jornades seguides marcant, i sis gols a les últimes sis jornades. Als últims minuts, Jordi Roca, del Terrassa, ha fet el gol de l'honor vallesà. Gol de Carlos Martínez en el seu retorn a l'Olímpic de Terrassa, la seva 'casa' durant les anteriors dues campanyes. El davanter de l'Olot arriba ja als 25 gols, sent el tercer millor golejador dels últims deu anys a Tercera. El Terrassa ha perdut avui tota opció matemàtica d'entrar al 'play-off'. L'Olot, doncs, s'assegura rebre l'Europa, el 12 de maig, sent líder de Tercera.
Seguiment via UE Olot i Pep Vidal


El Cornellà tampoc afluixa, com la resta de membres del triumvirat, i obtenia un important triomf contra un rival perillós, el Gavà d'Albert Poch. Un gol de Franco Sanchirico rematant després d'un servei de falta ha obert el partit per als de Jordi Roger. Els verds, que mantenen la segona plaça a tres punts del lideratge, sentenciaven el duel amb el 2-0 d'Enric Gallego, 21è gol del curs del davanter, abans del descans. Els gavanencs intentaven retallar distàncies, sense encert. Tant, que a la represa estava més a prop d'arribar el tercer gol verd que la retallada dels blaugrana. La victòria, doncs, manté els de Jordi Roger a la segona plaça, a tres punts de l'Olot, en el tram decisiu que viurà la lliga, i el triumvirat en especial.
Seguiment via UE Cornellà i Havok


L'Europa ha arribat a Balaguer, ha 'vist', i ha vençut. Un gol en pròpia porteria dels balaguerins als primers compassos i l'expulsió del local Giribet ha començat a decantar un partit que a la segona part han sentenciat Diego, Rovira i Epitié. Un 0-4 escandalós (els escapulats no marcaven quatre gols a domicili des de fa tres anys, com assenyalava el company de La Xarxa, Ignasi Trapero), que envia el Balaguer, matemàticament, al descens a Primera Catalana. El conjunt de la Noguera es converteix així en el primer equip que abandona la Tercera aquest curs. Ho fa després d'un tram final molt fluix que l'havia apartat de la salvació feia unes setmanes. La victòria reforça l'Europa en la nova lluita plantejada un cop assolit el 'play-off'. Els de Pedro Dólera tenen el lider encara quatre punts per sobre, amb el duel del 12 de maig a Olot cada dia més proper.
Seguiment via CE Europa // Vídeo de BTV Esports:





El Manlleu veia frenada l'excel·lent ratxa de quatre victòries consecutives amb un empat contra el Rubí que té regust agredolç per als osonencs. Els homes de Jordi Dot s'han avançat mitjançant el seu home en millor forma actualment, Manel Sala. 14 gols suma el davanter, 8 a les últimes 11 jornades. Un altre dels homes més destacats del Manlleu (sense desmerèixer el col·lectiu) ha estat també clau. El porter Dani Barragán ha aturat el llançament de penal de Javi Sánchez. El davanter badaloní, però, ha esmenat la pena màxima amb el gol de l'empat a la sortida d'un córner, al seu 18è gol del curs. L'empat final, unit al del Figueres, perseguidor del Manlleu, deixa els osonencs amb quatre punts de marge sobre el cinquè. Els de Jordi Dot necessiten 5 punts per assegurar el 'play-off'. El Rubí es manté a la zona mitjana de la taula, havent sumat un punt molt meritori.
Seguiment via Esports Ràdio Manlleu // VÍDEO A SOTA

El Figueres no sumava tres punts per retallar distàncies respecte el 'play-off', i empatava sense gols contra el Muntanyesa, equip que segueix marcant la salvació, situat el quart per la cua. Els empordanesos no aconseguien batre la porteria barcelonina, i fins i tot els visitants disposaven d'opcions per sumar tres punts vitals. Un partit que s'ha trencat al tram final. Les opcions clares per als figuerencs han precedit rematades clares a la fusta. Primer, amb un xut al pal de Sascha Andreu per als de Nou Barris, que a punt ha estat d'ensorrar els ciments de la ratxa de Vilatenim. I després, amb una opció per a Jairo, del Figueres, que ha rematat al travesser després d'un servei de falta previ de Guillem Cornellà. El Figueres, doncs, segueix a quatre punts del Manlleu, quan en queden nou en joc. Necessitaran sumar cinc punts més dels que sumin els de Jordi Dot en les tres jornades que li queden al campionat. El Muntanyesa, de la seva banda, es veu immers de ple en la lluita per la salvació. Té el descens dos punts per sobre, amb el Júpiter antepenúltim, i tres sobre el Vic, penúltim.
Seguiment via UE Figueres i Lluís Ribera

Triomf de tranquil·litat i consolidació de la recuperació del Palamós. La Rapitenca ha estat la nova víctima dels palamosins, que ja encadenen quatre partits sense perdre, 10 punts sumats dels últims 12, i tres partits sencers sense encaixar cap gol. El doblet de Javi Revert a la primera part ha encarat un duel que a la represa, i amb la Rapitenca jugant amb un home més, ha acabat de tancar Sergio García. Amb els dos gols d'avui Revert suma ja 20 dianes a Tercera. El triomf, i el bon moment del degà del futbol català, situen l'equip amb sis punts de marge sobre la zona de descens, tenint en compte, però, que els palamosins tancaran la lliga al camp del Júpiter, equip que obre el descens. Falta, doncs, una empenta i mitja per confirmar la salvació. Tercera derrota seguida de la Rapitenca, que tot i això segueix a la vuitena plaça.
Seguiment via Palamós CF i Hernan Subirats


Feia més de cinc mesos que el Júpiter no guanyava a domicili. Va ser al camp del Cornellà, amb doblet d'Elhadji. El mateix protagonista individual, el davanter, ha estat l'artífex del triomf grisgrana al camp del Santboià. La diana d'Elhadji, i l'administració posterior, no sense patiment, de l'avantatge aconseguit, ha donat als de Juanjo García tres punts d'or per somiar amb una permanència que és ara dos punts per sobre, amb el 'goal average' contra el Muntanyesa, que marca la savació, desfavorable. Segon triomf seguit i segon partit sense encaixar cap gol per al Júpiter. Els jugadors i l'afició hi segueixen creient, cada cop amb més fermesa. El Santboià, d'altra banda, encara no ha confirmat matemàticament la permanència, li queden tres punts per fer-ho.
Seguiment via FC Santboià i Planeta Júpiter


La Grama ha obtingut la salvació matemàtica i el primer triomf a domicili de 2013 en detriment d'un Vilafranca que encara ha de certificar la permanència. El partit al Municipal penedesenc ha estat el de Pedro Bravo, davanter colomenc que s'ha reivindicat amb un doblet, i que ja suma cinc dianes aquest curs. El gol d'un ex de la Grama, Isaac Maldonado, ha servit al Vilafranca per empatar provisionalment el duel, però no per sumar cap punt. Els homes de Puchi tenen tres partits per buscar els tres punts que els separen de confirmar la continuïtat a Tercera. El partit ha servit per veure, després de molts mesos d'absència per lesió, els primers minuts de Guillem Ramon, defensa de la Grama, vestit de curt sobre la gespa de nou. Ha sortit als últims minuts per al conjunt colomenc.
Seguiment via Lluís Montaner i Gerard Sanz // VÍDEO A SOTA

El Castelldefels truncava una victòria que el Vilassar de Mar ha buscat confirmar fins a l'últim sospir. Sergio Urbano avançava el conjunt maresmenc culminant un atac liderat per Alex Cañadilla, a la primera meitat. Els homes de Manel Moya, amb el marcador a favor, han controlat el duel, aconseguint que el Castelldefels no entrés al partit... fins als últims vint minuts. Dos llançaments al pal, de Gilberto i Aleix Camps, han precedit el gol de la igualada final, obra de Nakor Bueno, al minut 87. Empat final que deixa els mariners amb la salvació virtual, i el Vilassar de Mar amb deures encara per fer, si bé el marge encara està per sobre d'un partit quan només en queden tres per jugar.
Seguiment via UE Castelldefels i UE Vilassar de Mar // VÍDEO A SOTA

Victòria de fe, de seguir creient en la salvació, del Vic contra la Pobla Mafumet. Els homes de Dani Juvany s'han imposat a un equip de la zona mitjana-alta, la Pobla Mafumet, i agafen l'últim tren que busca la permanència. Els osonencs han vist com els grana igualaven dues vegades el marcador, després dels gols de Maik Molist, primer, i d'Albert Soler, després. El partit, de fet, no s'ha resolt fins al tram final, amb les dianes de Bernat Puig, màxim golejador de l'equip amb 7 gols; i l'estrena golejadora d'Alguer Brugarolas. El Vic té ara la salvació, reflectida en el Muntanyesa, només tres punts per sobre.
Seguiment via UE Vic


VÍDEO-RESUMS

Manlleu 1-1 Rubí via El 9 TV
Vilafranca 1-2 Gramenet via Penedès TV
Castelldefels 1-1 Vilassar de Mar via ETV
en una notícia d'Albert Solà per a l'Esports en xarxa de La Xarxa:



Aquests són els resultats de la matinal de la J35:

DIMECRES, 1 DE MAIG
Vic 4-2 Pobla (Maik Molist, Albert Soler, Bernat i Alguer / Fran Carbia i Víctor Oribe -p-)
Balaguer 0-4 Europa (Isaac -pp-, Diego Fernández, Ramon Rovira i Rubén Epitié)
Castelldefels 1-1 Vilassar (Nakor Bueno / Sergio Urbano)
Manlleu 1-1 Rubí (Manel Sala / Javi Sánchez)
Vilafranca 1-2 Gramenet (Isaac Maldonado / Pedro Bravo -2-)
Figueres 0-0 Muntanyesa
Terrassa 1-3 Olot (Jordi Roca / Carlos Martínez, Abel Solé i Uri Santos)
Palamós 3-0 Rapitenca (Javi Revert -2- i Sergio García)
Santboià 0-1 Júpiter (Elhadji Bandeh)
Cornellà 2-0 Gavà (Franco i Enric Gallego)

CLASSIFICACIÓ
Així queda la taula després de la J35:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada