dijous, 20 de juny del 2013

Cap al Vèneto! (3a i última part)

Poc més de 12 hores per agafar l'avió rumb a Venècia, primer, i a la rodalia de Pàdua, després, per preparar una fase final de la Copa de les Regions UEFA que s'inicia aquest dissabte. Aquest dimecres s'ha conegut la llista definitiva de 20 jugadors que viatjaran a Itàlia.

A la llista hi ha 14 dels herois de Kíev que van guanyar la fase intermèdia el mes d'octubre. S'hi sumen 6 jugadors, repartits en totes les línies.

Porteria
Carlos Miguel Espinar, porter del Santfeliuenc, ascendit diumenge passat a Tercera, compartirà feina a la porteria amb Bayona (Palamós), que ja va ser a Ucraïna.

Defensa
La novetat és el central (que també pot actuar de lateral) Franco Sanchirico, del Cornellà. Es mantenen, de Kíev, Domínguez (Vilafranca), Vivó (del Gavà, i que exercirà de capità), Cano i León (Europa) i Joel Marín (Cornellà).

Mig del camp
José Luis Muntané, 'Munta', de la Rapitenca, és la gran novetat a la zona de mitjos. Hi seran també Putxi (Manlleu), Pep Caballé (Cornellà), Javi Heredia (Santboià), Guillem Cornellà (Figueres) i Ramon Rovira (Europa)

Davantera
La línia que inclou més canvis. Les baixes de Carlos Martínez (Olot), en ple play-off, i Pedro del Campo, i el fet que la llista sigui de 20 jugadors, i no de 18, aporten tres novetats. Entren els davanters de l'Europa, Óscar Muñoz i Diego Fernández, i el del Cornellà, Xavi Puerto. Dos companys seus segueixen a la llista d'Almendros, Enric Gallego i Boris Garrós, i també repeteix de Kíev el davanter del Figueres, Pol Compte.

Cinc supervivents
Hi ha cinc jugadors que han estat presents a totes les llistes per a fases oficials de la selecció catalana amateur des de fa un any i mig. Van viatjar a la Vila-joiosa, a la primera fase espanyola, a Astúries, ala cita decisiva estatal, a kíev, a la fase intermèdia; i al Vèneto, a la cita final.

Aquí teniu un quadre de l'evolució de les tres grans convocatòries. Els ascensos de jugadors a Segona B han modificat la majoria de noms, però Alex Cano, Ramon Rovira, Gerard Puigoriol, 'Putxi', Javi Heredia i Enric Gallego han estat sempre presents:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada