dilluns, 12 d’agost del 2013

Onze 'terceres' segueixen a la Copa Catalunya

La primera eliminatòria de la segona fase de la Copa Catalunya es disputava aquest cap de setmana amb 11 equips de Tercera accedint a la segona tanda de la fase, que es disputarà aquest cap de setmana.

El Castelldefels superava l'Europa // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

Els equips de Tercera que superaven ronda són: Vilassar de Mar, Muntanyesa, Rapitenca, Rubí, Figueres, Ascó, Cornellà, Vilafranca, Cerdanyola, Castelldefels i Palamós. Quatre equips vencedors superaven equips de Segona B. Rapitenca, Ascó, Cornellà i Palamós derrotaven, respectivament, a Reus, Lleida, L'Hospitalet i Llagostera. Tres superaven altres equips de Tercera i quatre més s'imposaven a rivals d'inferior categoria.

El Cornellà superava l'Hospi als penals // UECornella.cat

Per contra, quedaven eliminats Terrassa, Europa, Manlleu, Gramenet i Santboià, tres d'ells en duels directes, i dos d'ells a la tanca de penals. Només el Manlleu, davant el Vic, queia contra un equip d'inferior categoria.

El porter del Cerdanyola, Alberto Coca, aturava dos penals a la tanda contra la Grama // cfc.cat

Masnou, Gavà, Santfeliuenc i Pobla Mafumet (aquest últim per ser filial) no han participat en aquesta edició de la competició catalana. Masnou i Santfeliuenc, perquè van ser segons a Primera Catalana i, per tant, no disputen Copa Catalunya. El Gavà és, doncs, l'únic equip de Tercera que hi ha renunciat.

Aquests són els resultats que involucraven els 16 equips de Tercera que han participat en aquesta ronda. En parèntesi, els gols dels equips de la categoria que ens ocupa. A sota, les fonts consultades:

La Llàntia 2-4 Vilassar de Mar (Marc Esteve, Aitor González, David Prats i Mendo)
Espluguenc 2-4 Muntanyesa (David Sánchez, Amantini i Roland Garros -2-)
Rapitenca 1-1 (3-0 pp) Reus (José Luis)
Terrassa 0-0 (3-4 pp) Rubí
L'Escala 0-2 Figueres (Pol Compte -2-)
Palamós 4-1 Llagostera (Chicho, Arimany, Marc Vilà i Pugui)
Manlleu 0-1 Vic
Castelldefels 2-0 Europa (Alex Cano -2-)
Cerdanyola 2-2 (6-5 pp) Gramenet (Peke i Gerard Sanz / Carlos Henarejos -2-)
Sant Esteve Sesrovires 2-7 Vilafranca (Oriol Molins, Joni Puchi -3, 1p-, Valerio i Santi Triguero -2-)
Santboià 0-1 Sant Andreu
Ascó 1-0 Lleida Esportiu (Denis Coch)
Cornellà 0-0 (3-2 pp) L'Hospitalet


Font: Els resultats i golejadors els he obtingut de la cobertura de la competició que ha fet Sergi Vargas a GolCat (veure article), del webs de Llagostera, Castelldefels, Europa, Cerdanyola del Vallès, Ascó i els blogs La prèvia del FC Vilafranca i El blog de l'Hospi; i dels Twitters d'Esports Ràdio Manlleu, Hernan Subirats FC Santboià. També teniu informació de la ronda al web de la FCF.

Per al proper cap de setmana ja hi ha creuaments de la següent ronda. Els partits que impliquen els equips de Tercera són els següents: 

Rapitenca-Nàstic
Ascó-Balaguer
Olot-Figueres
Palamós-Vic
Vilafranca-Rubí
Cerdanyola-Vilassar de Mar
Júpiter-Muntanyesa
Castelldefels-Sant Andreu
Cornellà-Prat

Com a màxim, doncs, nou equips de Tercera accedirien a la propera ronda, ja que hi ha dos duels directes. Quatre equips de la categoria s'enfronten als rivals que sobreviuen de Segona B (n'hi ha quatre d'eliminats, l'Espanyol B és filial i el Badalona no hi participa).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada