dilluns, 5 d’agost del 2013

Torna l'Històrics

Aquest dilluns a la tarda (18'30h) s'obre al Municipal del Guinardó una nova edició, la 28a, del Torneig d'Històrics del futbol català. Quatre equips de Segona B, cinc de Tercera, dos de Primera Catalana i un de Segona Catalana lluitaran per succeir el Santboià al palmarès del torneig.

Foto: Torneig d'Històrics

Els cinc equips de Tercera que participen al Torneig garanteixen la presència de la categoria en tots els dies de la fase de grups (de dilluns a dijous). Manlleu, Cornellà, Masnou, Santboià i Ascó formen el quintet d'equips de la categoria que lluitaran per sortir amb èxit dels sis dies de competició.

Entre aquests cinc equips hi ha els vigents campió i subcampió. El Santboià s'imposava el curs passat al Cornellà en una final molt vistosa (4-2). L'entrenador d'aquell equip triomfador fa dotze mesos, Miguel López, torna a la cita, ara dirigint el Masnou, nouvingut a la categoria aquest estiu. Un altre ascendit, l'Ascó, debuta a l'Històrics després d'un any exitós a Primera Catalana, en què els de Miguel Rubio han estat campions. A més del Cornellà, l'Històrics comptarà amb un altre equip de Tercera que disputava el play-off enguany, el Manlleu.

El Manlleu repeteix // Torneig d'Històrics

Més enllà
He personificat en els cinc equips de Tercera que participen al Torneig d'Històrics per seguir amb el fil d'aquest web, en què els 20 equips de Tercera són protagonistes. Però la cita al Guinardó comptarà amb set equips més, entre els quals hi ha tot un campió de Segona B, l'Hospitalet, i tres equips més de la categoria de bronze, dos d'ells, campions recents de Tercera. Són el Llagostera (el 2011 guanyava el campionat del grup V) i el Prat (el 2012). El Badalona, clàssic dels Històrics, guanyador en cinc ocasions, completa la nòmina de Segona B.

Prat i Júpiter tornen a l'Històrics // Torneig d'Històrics

Se sumen al Torneig el Júpiter, descendit de Tercera aquest any i amb ganes d'iniciar el compte enrere per al retorn a la categoria; el Martinenc, amfitrió amb ganes d'agradar, ara sota les ordres de Manel Moya; i el Sants, descendit a Segona Catalana l'estiu passat, amb voluntat de renéixer després d'un any per oblidar en tots els sentits.

Jordi Martínez (Santboià), màxim golejador i millor jugador l'any passat // Torneig d'Històrics

A les 18'30h, amb el triangular del grup 1, entre Badalona, Manlleu i Sants (partits de 45 minuts) s'obre la 28a edició del Torneig d'Històrics. A gaudir-la!

Podreu seguir el Torneig al lloc web de l'Històrics, i al compte de Twitter oficial de la competició: @thistorics.


*Com l'any passat, formo part de l'equip de premsa del Torneig, amb els companys Víctor Mur, Àngel Garreta i Cristian Garcia. Un plaer i un honor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada