dimecres, 9 d’abril del 2014

Jaume Bonet substitueix Alberto Fernández al Santboià

El FC Santboià comunicava aquest dilluns a la nit la destitució del fins ara tècnic, Alberto Fernández. Jaume Bonet, extècnic del Gavà, entre d'altres, agafarà les regnes de l'equip fins a final de curs. Aquesta era la primera temporada de Fernández al Joan Baptista Milà.


Fernández, en el seu últim partit a la banqueta del Santboià // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com)


La mala arrencada de curs del Santboià, amb vuit jornades inicials sense triomfs, i la irregularitat mostrada durant el curs han condicionat molt l'estrena del tècnic al conjunt del Baix Llobregat. Alberto Fernández va arribar a Sant Boi de Llobregat avalat per l'excel·lent feina feta els últims cursos a Rubí, en què va ascendir l'equip a Tercera (l'estiu del 2011) i hi va completar dos grans temporades, establint l'equip vallesà a la categoria, malgrat problemes extraesportius el segon any.

Es farà càrrec de l'equip fins a final de curs (6 partits), amb opció a ampliar la vinculació per a la temporada vinent, el vallenc Jaume Bonet, qui va ser tècnic del Gavà a Segona B. Bonet era el recanvi que el club tenia lligat quan Alberto Fernández es va enfrontar a un parell d'ultimàtums, davant el Vilassar de Mar (2-1) i l'Ascó (1-0). Al resoldre'ls tots dos, l'opció del recanvi es va refredar, fins que dilluns es van precipitar els fets.


Jaume Bonet // Blog CF Gavà - El 9


La d'Alberto Fernández és la setena marxa d'un tècnic d'una banqueta de Tercera aquest curs. Es tracta de la quarta destitució. Aquests han estat els canvis fets fins ara:



Quadre: tercera.cat


Breu nota al web del club informant de la destitució, i nota d'aquest dimarts en què es comunicava l'arribada de Jaume Bonet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada