dissabte, 12 d’abril del 2014

Resultats J33

Can Peixauet acollia la golejada del curs // Àngel Garreta - REMImages.com

Aquests són els resultats de la J33:

DISSABTE, 12 D'ABRIL

Santfeliuenc 1-1 Cerdanyola (José J. Avellaneda 'Josele' / Joni Puchi -p-)
Ascó 1-1 Figueres (Albert Virgili / Borja Garcia)

DIUMENGE, 13 D'ABRIL
Gramenet 1-7 Europa (Pau Gené -p- / Alex Cano, Victor Durán, Rovira -2- i Javi Sánchez -3-)
Muntanyesa 2-0 Masnou (Alex Poves i Nils Puchades)
Rapitenca 1-2 Santboià (David Pino / Sergio Noche i Alex Fernández)
Vilassar de Mar 1-0 Manlleu (Juan Roldán)
Rubí 1-0 Pobla Mafumet (Jonathan Collado)
Vilafranca 1-2 Castelldefels (Adri Ruiz / Gilberto Braz i Marc Martínez)
Terrassa 1-2 Cornellà (Carles Montoro / Manu Balda -2-)
Palamós 0-0 Gavà


CLASSIFICACIÓ
Així està la classificació després de la J33:


Gols: 25
Resultats: 3 victòries locals, 3 empats i 4 victòries visitants
Màxim golejador: Javi Sánchez (Europa), 20 gols /// Veure llista completa
La dada:

  • No s'atura. La Muntanyesa segueix en estat de gràcia. 11 partits seguits sense perdre, 27 punts de 33 possibles, 15a jornada al lideratge, sisena seguida al capdavant. Els de Nou Barris són ara mateix a 6 punts (7 si acabessin perdent el goal average contra el Rubí) de confirmar el play-off. Són 6-7 punts que o bé han de sumar, o bé no han de sumar els aspirants Rubí i Palamós. Com a molt d'hora, la J35 seria la primera en què es podrien adjudicar accessos al play-off.
La Monta segueix estant d'enhorabona // (Arxiu) Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • Alex Poves. El davanter de la Muntanyesa segueix en una ratxa espectacular. Ha marcat 6 gols els últims 7 partits del líder, i sempre ha marcat en victòries de la Monta. 

  • Repeteix Josele. El davanter del Santfeliuenc, José Joaquín Avellaneda 'Josele', repetia com a golejador aquesta setmana. Com va passar al Nou Sardenya, obria el marcador, avançava el Santfe... i veia després com el rival igualava el partit per acabar 1 a 1. Josele, que va passar una complicada lesió just iniciar-se el curs, suma ja 6 gols, i és el màxim anotador de l'equip, amb Carlos Cano i Álex Bolaños.

Josele marcava dissabte contra el Cerdanyola // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com)

  • Moment Virgili. Un altre jugador enratxat és l'experimentat davanter Albert Virgili, de l'Ascó. Dissabte marcava davant el Figueres, elevant la seva dinàmica golejadora recent a xifres molt admirables. Ha marcat 4 gols les últimes 3 jornades, i ja s'ha situat com el màxim golejador asconenc, amb 10 dianes.

  • Pilota aturada. El Figueres té en les faltes, córners i, òbviament, penals, autèntiques armes letals a les seves mans. No només per l'encert dels qui les executen, sinó perquè els empordanesos tenen un ampli fons d'armari de tiradors. Aquest curs hem vist gols olímpics d'Albert Moñino i de Guillem Cornellà. Penals picats per aquests dos futbolistes, per Teixi o per Iván Cristino, el que n'ha llançat més... i a les faltes tampoc hi ha un llançador definit. A les obres d'art de Guillem Cornellà (que ho preguntin al Terrassa, a la lliga, o al Cerdanyola, a la Copa) se sumava dissabte Borja García, que marcava un golàs a Ascó.

El golàs de Borja García (Figueres) a Ascó // Iris Solà - FC Ascó

  • Golejada. L'1-7 de l'Europa al camp de la Gramenet és la golejada del curs. Cap equip havia marcat més de cinc gols aquest curs, i cap visitant n'havia anotat més de quatre encara. És històric per al club gracienc, que no marcava set gols a domicili des de feia 56 anys... i per a la lliga. L'any passat es va viure una golejada difícil d'igualar, un Rubí 10-2 Balaguer a l'última jornada, però veure tants gols marcats per un equip visitant no té precedents recents. El partit se situa també com el duel amb més gols d'aquest curs, juntament amb el Santfeliuenc 5-3 Castelldefels de la J31.

  • Javi Sánchez. El davanter badaloní de l'Europa aconseguia un hat-trick a la golejada a Santa Coloma. És el primer que anota a Tercera, i era un dels seus tres desitjos en la seva voluntat de seguir creixent a la categoria. Amb els tres gols, Sánchez se situa al capdavant dels màxims realitzadors del grup, amb 20 dianes, només dues menys que les que va anotar el curs passat amb el Rubí (22). De fet, Javi Sánchez va anotar un doblet a la màxima golejada del curs passat (el citat Rubí 10-2 Balaguer) i ara contribuïa amb un triplet a l'1-7 a Can Peixauet.

Javi Sánchez celebra un dels tres gols // Àngel Garreta - REMImages.com

  • Quart del curs. El de Javi Sánchez és el quart hat-trick que s'anota al grup català de Tercera aquest curs, després dels de Santi Triguero (Vilafranca, J7), Sergi Arimany (Palamós, J17) i Carlos Cano (Santfeliuenc, J31); s'hi ha de sumar, a més, un pòquer, el de Manel Sala (Manlleu, J19). Curiosament, cap dels quatre hat-trick ha significat la totalitat dels gols de l'equip del seu anotador.

  • Cuer. Amb la derrota a casa, la Gramenet sap segur que acabarà a l'última posició de la taula. Els colomencs, ja descendits, no han sortit mai aquest curs de les dues darreres places.

  • Victòria de nou. El Vilassar de Mar tornava a guanyar a casa cinc mesos després i manté opcions de permanència, tot i seguir en places de descens. Els maresmencs tenen els mateixos punts que el Gavà, que marca la salvació. Cinquè partit seguit de marcador binari, només 0 i 1, per als vilassarencs, i segon triomf consecutiu amb gol guanyador d'un dels seus homes, en aquest cas Juan Roldán, que per primer cop quest curs marcava en un triomf del seu equip (3 dianes enguany)

  • Apropant la salvació. El triomf del Vilassar de Mar mantenia "alt" el sostre de la permanència, situat ara per ara als 47 punts (com sempre diem, és en un escenari de "tots-guanyen-tot", per tant baixarà segur, però és bo per analitzar on és cada equip en la cursa per mantenir la categoria). El triomf del Castelldefels a Vilafranca col·locava els mariners a la primera línia per confirmar la salvació la propera jornada. El Vilafranca, a més, queia per primer cop a casa aquest 2014, tot i avançar-se al marcador. 

Marc Martínez, golejador victoriós // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • En escenaris grans. El defensa del Castelldefels, Marc Martínez, està poc habituat a marcar... però ja ho ha fet enguany en dos escenaris imponents de la categoria, i en dos triomfs de molt de mèrit del seu equip, a Manlleu (2-3) i a Vilafranca, aquest diumenge (1-2).

  • Victoriós de nou. Des de l'"avís" de Jordi Roger després del 0-0 a casa contra el Vilafranca el Cornellà no s'ha aturat. Ha encadenat tres victòries i s'ha imposat als camps de dos rivals directes, Palamós (1-2) i Terrassa (1-2). La figura de Manu Balda, 4 gols les últimes 5 jornades, és una de les personificacions del bon moment verd. L'equip és segon a dos punts del lideratge.

El Cornellà colpejava a Terrassa // Juan Diego Galán - Terrassa Informa

  • Matemàtiques i sostres. Cap equip s'ha salvat matemàticament aquesta jornada. Com dèiem, el sostre del descens és ara als 47 punts, i Figueres, Manlleu i Castelldefels són els tres conjunts que poden confirmar la continuïtat a la categoria la setmana vinent; el sostre del play-off és als 76 punts; i tot equip per sota dels 46 punts ja no hi pot aspirar; per tant matemàticament són 9 els equips amb opcions d'acabar en zona preferent, si bé Pobla Mafumet i Santfeliuenc haurien de protagonitzar miracles per ser-hi. El sostre del cinquè són 72 punts, i per tant la Muntanyesa és a 6-7 de confirmar plaça a play-off i el Cornellà, a 8-9. I el sostre del campionat és als 81 punts. Els anteriors campions, Olot (79) i Prat (75) s'hi van apropar.

  • Visitants al poder. Jornada de perfil visitant, novament, amb 4 victòries per a equips que jugaven fora, dos d'ells de play-off (Cornellà i Europa). Només tres equips locals s'imposaven: per consolidar el lideratge (Muntanyesa), per mantenir opcions de play-off (Rubí) i per aspirar a la permanència (Vilassar de Mar), un triomf en cada una de les tres guerres que imperen a la taula. Repetim pregunta de la setmana passada: la lliga es decidirà a domicili?

El Vilafranca patia una derrota a casa // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • Locals/Visitants. No hi ha grans canvis al podi de millors conjunts locals de la categoria, ja que qui el liderava vencia a casa aquesta setmana. La Muntanyesa segueix al capdavant, sent l'equip amb més triomfs com a local aquest curs (12). Lidera l'estadística de punts per partit disputat (2'294). Com que l'Ascó empatava i el Terrassa perdia, el podi es modificava una mica. És el segon millor a casa el Cornellà (2'118) i comparteixen tercer lloc l'Europa i l'Ascó (2'063). A la part baixa, el triomf del Vilassar de Mar li dóna millors registres, i la derrota de la Grama n'augmenta les dades negatives (0'118 punts per partit). Vilassar de Mar (0'882) i Gavà i Manlleu (0'938) els segueixen. A domicili el triomf del Cornellà a Terrassa col·loca els vers al podi. Segueix sent el millor visitant el Palamós (1'875), que no jugava fora; tampoc ho feia el segon millor, el Santfeliuenc (1'750), que comparteix aquesta plaça amb el citat Cornellà (1'750). Vilafranca i Gramenet (0'625), seguits de la Rapitenca (0'750), segueixen sent els que menys sumen; els tres han jugat a casa aquesta setmana.

  • 25 gols. Jornada de producció mitjana, enmig de la vintena (registre baix) i la trentena (màxima producció). "Salvava" la jornada el fet que es veiessin vuit gols al Nou Municipal de Santa Coloma de Gramenet. 10 gols d'equips locals i 15 per als conjunts visitants; es nota el color de la golejada de la jornada.

  • 821 dianes fins ara. Són 24'88 gols per jornada (2'49 gols per partit). Suposa un 7'74% més que el curs passat a aquestes alçades (s'havien anotat 762 gols després de la J33).


  • Freqüència de resultats: Victòries locals 40% | Empats 26% | Victòries visitants 34%


El Palamós aprofitava el partit per presentar el futbol base // Facebook Palamós CF



  • Evolució. Respecte la J33 del curs passat han disminuït tant les victòries locals (-10'20%) com els empats (-19'44%) i han augmentat molt les victòries visitants (+48%). En aquest tram final la reducció de triomf locals s'ha minimitzat, situada al voltant del -10%. Per primer cop en molts mesos l'augment de triomfs visitants se situa per sota del 50%, tot i que ja és segur que tancarà el curs en augment, ja que en valor absolut ja s'han produït, en 32 jornades, 20 victòries a domicili més que en tot el curs passat. Una tendència tan consolidada també és la reducció dels empats, que a poc a poc també s'ha matisat, malgrat mantenir-se en xifres destacades.


  • Equip més golejador: Muntanyesa (57) | Equip menys golejat: Europa (26)


  • Equip menys golejador: Gramenet (19) | Equip més golejat: Gramenet (68)


  • Equip que millor rendibilitza els gols: Pobla Mafumet, 1'45 punts per gol marcat. Els últims mals resultats han rebaixat el registre. Segon és ara el Manlleu, amb 1'27.


  • Camp on es veuen més gols: És el Municipal de Nou Barris (3 gols/partit), després dels dos gols vistos aquest diumenge.. i de que no se'n veiés cap al Municipal de Palamós, que coliderava la dada; el camp palamosí és ara tercer (2'88); enmig hi ha la Bòbila de Cerdanyola del Vallès (2'94). El Municipal de la Pobla de Mafumet segueix sent, amb diferència, el camp on es veuen menys dianes. 1'69 per partit de mitjana, únic camp en què les xifres se situen per sota dels 2 gols. Els següents quant a menys gols serien el Municipal de Manlleu (2) i el del Masnou (2'06).



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada