dimecres, 2 d’abril del 2014

Es reprèn el Cerdanyola-Europa

Aquest dimecres al vespre es disputen els 51 minuts (més afegits) del Cerdanyola-Europa, partit de la jornada 25 suspès el passat 16 de febrer per decisió de l'àrbitre, que no va veure seguretat per poder dirigir el partit fins al final.

Expulsió de Ramon, als primers 39 minuts del duel // Àngel Garreta - REMImages.com

El partit es reprèn amb resultat de 0-0 i amb un expulsat al terreny de joc, Ramon, del Cerdanyola. A més, no dirigiran els duels des de la banqueta els dos tècnics. El local, Toni Carrillo, va ser expulsat al minut 39; i el visitant, Pedro Dólera, veia la vermella diumenge a Vilassar de Mar i, per tant, complirà partit de sanció.

Els dos equips arriben al duel després de victòries visitants que els han apujat la moral. L'Europa s'imposava al Xevi Ramon (0-1) i té opcions ara de consolidar el segon lloc retallant els quatre punts que el separen del lideratge; i el Cerdanyola vencia a un veí comarcal, el Rubí (0-2) i assolia 6 punts de marge sobre el descens. Ara espera ampliar-los per mantenir marge de maniobra davant les set jornades definitives.

Els principals homes gol dels dos equips, Quim Solano (Cerdanyola, 9 dianes) i Javi Sánchez (Europa, 17 gols) són alguns dels al·licients d'un partit que no podrà disputar Oriol Molins (Cerdanyola, també 9 gols fins ara) per sanció.

DIMECRES, 2 D'ABRIL
20h Cerdanyola-Europa (0-0 als 39 minuts)

Podeu repassar alguns enllaços sobre el duel:

Vídeo-prèvia que ha difós el Cerdanyola FC per motivar els jugadors:

I aquest és el vídeo de BTV Esports dels primers 39 minuts jugats el 16 de febrer: