dimarts, 22 d’abril del 2014

Resultats J34

L'Ascó s'enduia partit i goal average contra el líder // Iris Solà - FC Ascó

Aquests són els resultats de la J34:

DIJOUS, 17 D'ABRIL
Pobla Mafumet 0-1 Vilassar de Mar (Juan Roldán)
Castelldefels 3-3 Palamós (Sergi Pastells, Sergio Prieto i Alex Cano / Javi Revert, Javi Morales i Ritxi Mercader)
Manlleu 0-0 Santfeliuenc

DIMECRES, 23 D'ABRIL
Santboià 0-2 Terrassa (Alex Gallar i Héctor Umpiérrez)
Europa 1-0 Vilafranca (Cebrià Queralt 'Cebri')
Ascó 1-0 Muntanyesa (Genís Soldevila)
Cerdanyola 2-1 Gramenet (Oriol Molins i Quim Solano / Roberto Morales -p-)
Figueres 1-2 Rubí (Albert Moñino / Ernest Forgas -p- i Alex Pla)

DIJOUS, 24 D'ABRIL
Gavà 2-1 Rapitenca (Juan Quiles -2- / Iván Munta)
Cornellà 1-1 Masnou (Dani Martí / Ñito Martín)

CLASSIFICACIÓ 

Classificació després de la J34:





Gols: 22

Resultats: 4 victòries locals, 3 empats i 3 victòries visitants
Màxim golejador: Javi Sánchez (Europa), 20 gols /// Veure llistat complet
La dada:

  • Empat. El Cornellà, l'equip que menys empata de la categoria, igualava contra el Masnou (1-1) el dia que podia tornar a ser líder del grup V de Tercera més de 500 dies després. Els verds són tercers, a un sol punt del lideratge. Podrien ser primer si diumenge guanyen al camp de la Monta i l'Europa no ho fa a Palamós.

  • Triple risc. El Gavà superava al temps afegit la Rapitenca, en un duel directe del descens que deixa els del Montsià al límit de confirmar el descens matemàtic. L'antepenúltima plaça és ara la que implica un risc triple, ja que tres equips es troben empatats amb 35 punts: Gavà, Masnou i Vilassar de Mar. Per enfrontaments directes, els gavanencs sortiran sempre beneficiats d'aquest triple empat. Els d'Albert Poch també tenen guanyat el goal average contra el Vilassar de Mar, i han de disputar el partit de la segona volta davant els masnovins.

  • 3 a 3. L'empat a tres gols entre Castelldefels i Palamós és la setena igualada a 3 del curs... i per a cap dels dos equips els ve de nou aquest resultat. És el tercer empat a tres que aconsegueix el Palamós aquest curs (davant Figueres i Ascó, anteriorment) i el segon per al Castelldefels, que ja va viure aquest resultat als Canyars davant el Cerdanyola.

Partit de molts gols, dijous passat als Canyars // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

  • No desisteixen. Les matemàtiques ja indiquen que només els set primers aspiren a acabar en play-off. Les victòries del Rubí i el Terrassa els mantenen a quatre punts, però amb un as a la màniga: els duels directes. Els rubinencs s'han d'enfrontar a l'Ascó i a la Monta, ambdós a Can Rosés, i el Terrassa ha de rebre l'Europa.

El Terrassa s'enduia el triomf de Sant Boi amb dos gols // Alex Gallardo (GallardoPhoto.com)

  • Gols guanyadors. Cites decisives, i hora per als davanters. Diversos marcaven gols guanyadors, aquells que decanten els tres punts. És el cas de Cebri (Europa), Quim Solano (Cerdanyola), Juan Roldán (Vilassar de Mar) o Alex Pla (Rubí).

Cebri: gol guanyador al 87 per a l'Europa // Àngel Garreta - CEEuropa.cat

  • S'apropen. Han marcat aquesta jornada Javi Revert (Palamós) i Ernest Forgas (Rubí), que amb les dianes aconseguides sumen 18 gols i se situen al tercer esglaó del podi de golejadors, per darrere de Javi Sánchez (Europa, 20) i Manel Sala (Manlleu, 19). Ernest Forgas, que marcava des dels onze metres, segueix sent el màxim golejador de la categoria des del punt de penal, amb 7 dianes.

Dos gols del Rubí a la represa decidien el duel // UEFigueres.cat

  • Binari positiu. Des de l'arribada del tècnic Toni Romero el Vilassar de Mar presenta xifres que conviden a ser optimistes. L'equip maresmenc ha sumat 10 punts de 15 possibles i encadena tres victòries. Tots els resultats assolits als cinc partits amb el nou mister han estat binaris, només amb 0 i 1 (0-0, 0-1 en contra i tres 1-0 o 0-1 a favor). En les tres victòries consecutives, les dianes guanyadores d'Albert Aybar 'Peque' i de Juan Roldán, per partida doble, han donat nou punts clau per pensar clarament en la permanència.
Quim Solano ha arribat a la desena // Àngel Garreta - REMImages.com

  • 10. Tres jugadors arribaven aquesta jornada a la xifra dels 10 gols marcats, quelcom que només han aconseguit 11 futbolistes fins ara. El primer era Alex Cano (Castelldefels), i els altres dos són del mateix equip: Oriol Molins i Quim Solano, del Cerdanyola. Molins, però, va marcar-ne tres a principi de curs amb el Vilafranca. Per a Quim Solano suposa doblar els registres del curs passat, en què es va estrenar a Tercera, amb el Vilassar de Mar (5 gols llavors). Solano, a més, ingressa al club dels jugadors "amb estrella", ja que sempre que ha marcat, el seu equip no ha perdut. Ha anotat en 9 jornades diferents, amb balanç de 4 victòries i 5 empats per al Cerdanyola. Només tres jugadors poden presumir d'haver marcat 10 gols o més i de sempre haver-ho fet en partits en què el seu equip no ha perdut. Els registres més sonats són els de Nils Puchades i Javi Sánchez. El davanter de la Muntanyesa ha marcat 14 gols en 13 partits, amb balanç 11-2-0; i el golejador de l'Europa en suma 20 en 15 partits, 12-3-0.


  • Matemàtiques i sostres. El campionat serà, com a molt, als 78 punts, un menys que els que van sumar Olot i Cornellà el curs passat (79). El cinquè aspira a sumar-ne 72. Per tant, la Muntanyesa és a dues victòries d'assolir el play-off, i més tenint en compte que dijous vinent juga contra el Rubí, cinquè. No serà fins la J36, la intersetmanal de la setmana que ve, en què podrem començar a confirmar places a la promoció d'ascens. Només aspiren al play-off set equips, els que ja coneixem, zona preferent + tríada d'aspirants. Pel que fa al descens, el llindar de la salvació encara és en un màxim de 47 punts i, per tant, encara hi ha nou equips que no han confirmat la permanència matemàtica, del desè al dinovè, tenint en compte que la Grama ja ha descendit. Ho podria fer diumenge la Rapitenca, que és a 7 punts de la permanència quan en queden 12 en joc.

  • Com a casa, enlloc. Enmig d'una dinàmica de "visitants al poder", la J34 ha destacat per la tendència dels triomfs locals, alguns d'ells, de forta incidència a la taula, com els aconseguits per Europa i Ascó, a la zona alta, o per Cerdanyola i Gavà, en la lluita per evitar la zona de perill. Tres empats i tres victòries visitants, les del Terrassa, el Rubí i el Vilassar de Mar.

El Cerdanyola, un dels locals que vencien // Cerdanyola FC (cfc.cat)

  • Locals/Visitants. Així estan els índexs després d'una nova jornada. A casa el millor equip segueix sent el líder, la Muntanyesa, amb 2'294 punts per partit jugat, de mitjana. L'acompanyen al podi els dos equips del play-off que vencien al seu camp aquesta jornada, l'Europa i l'Ascó (2'118 els dos). A domicili després d'arrencar un punt dels Canyars el Palamós, setè classificat, segueix al capdavant de la ràtio (1'824). El segueix el Cornellà, que també ha sumat nou victòries fora de casa (1'750) i l'Europa i el Santfeliuenc (1'706). La Gramenet és el pitjor local (0'118) i el pitjor visitant (0'588), en aquest cas empatat amb el Vilafranca.

  • 22 gols. Jornada de producció reduïda, i més si tenim en compte que més d'una quarta part dels gols es van veure al duel dels Canyars (3-3, el 27% de les dianes de la J34). Igualada entre els gols locals i visitants, 11 a 11.

  • 30 jornades. La Muntanyesa ja acumula 30 setmanes en zona noble aquest curs a Tercera, i de fet té per segur que hi serà una 31a. Els de Nou Barris són l'equip del grup que més setmanes ha estat en play-off... i que més setmanes ha estat, i estarà, a la primera plaça, en 17 jornades fins ara. Europa i Ascó (27 jornades) i Rubí (23) els segueixen. El Cornellà acumula 16 jornades en zona noble, cap com a líder. 

  • 843 gols fins ara. Són 24'79 gols per jornada (2'48 per partit). Suposa un 7'25% més que el curs passat a aquestes alçades (s'havien anotat 786 gols després de la J34).

  • Freqüència de resultats: Victòries locals 40% | Empats 26% | Victòries visitants 34%

  • Evolució. Respecte la J34 del curs passat han disminuït tant les victòries locals (-9'93%) com els empats (-18'18%) i han augmentat molt les victòries visitants (+44'30%). En aquest tram final la reducció de triomf locals s'ha minimitzat, situada al voltant del -10%. Per primer cop en molts mesos l'augment de triomfs visitants se situa per sota del 50%, tot i que ja és segur que tancarà el curs en augment, ja que en valor absolut ja s'han produït, en 34 jornades, 23 victòries a domicili més que en tot el curs passat. Una tendència tan consolidada també és la reducció dels empats, que a poc a poc també s'ha matisat, malgrat mantenir-se en xifres destacades.

  • Equip més golejador: Palamós (59) | Equip menys golejat: Europa (26)

  • Equip menys golejador: Gramenet (20) | Equip més golejat: Gramenet (70)

  • Equip que millor rendibilitza els gols: Pobla Mafumet, 1'45 punts per gol marcat. Els últims mals resultats han rebaixat el registre. Segon és ara el Manlleu, amb 1'30.

  • Camp on es veuen més gols. És, per ara, el Municipal de Nou Barris, l'únic que veu de mitjana 3 gols per partit que s'hi disputa. El segueixen la Bòbila de Cerdanyola (2'94) i el Nou Municipal de Palamós i el de Santa Coloma de Gramenet (2'88). Els Municipals de la Pobla de Mafumet (1'65) i de Manlleu (1'88) són els escenaris on menys gols es veuen, els únics que se situen per sota dels dos gols de mitjana per partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada