dijous, 31 de juliol del 2014

Benvinguts a Tercera. Capítol 3: Martinenc

Obrim el curs 2014/2015 a Tercera.cat coneixent el perfil dels quatre equips nouvinguts a la categoria. A tres els donarem la benvinguda, ja que el seu ingrés a Tercera es deu a un motiu alegre, l'ascens de Primera Catalana el curs passat; i a un quart, el Prat, caldrà rebre'l com a ben tornat, ja que, si bé arriba descendit de Segona B, l'excel·lent tram final en què no va evitar per ben poc el descens, enriquirà encara més la Tercera, amb el record encara present d'haver estat l'honrós campió de la categoria fa només dos anys.


Celebració de l'ascens, a casa contra el Viladecans // Dani Falcón

El tercer ascendit de Primera Catalana és el Martinenc. El conjunt barceloní torna a Tercera 19 anys després, culminant un curs en què se situava ben aviat al capdavant del grup 2. El campionat final destapava l'eufòria al Municipal del Guinardó, i iniciava un any il·lusionant, el del retorn i la reestrena a la categoria. Manel Moya complia amb l'objectiu en el seu primer any a la banqueta vermella, i ara, amb bona part del bloc consolidat i peces interessants que s'han sumat a l'equip, com Fernando Velillas, la intenció és donar guerra a Tercera i mantenir la categoria aquest curs.

Ens explica les perspectives del Martinenc en el seu retorn a Tercera en Dani Falcón, seguidor i col·laborador del club. S'encarrega, entre d'altres coses, de les fotografies dels partits del conjunt barceloní.


Un onze de la part final del curs, amb Elhadji com a diable vermell // Dani Falcón




La Tercera Divisió torna al Guinardó
article de Dani Falcón / @DaniFalconLopez


21/10/1995 - 25/05/2014. Aquest és el període de temps que ha passat per a que el FC Martinenc recuperés la tant desitjada Tercera Divisió. I això ha sigut gràcies a la sensacional temporada viscuda aquest any per l'equip dirigit per Manel Moya, lluitant fins pràcticament l'últim partit amb un competitiu Viladecans.

El club ha anat de menys a més les quatre darreres temporades, quan es va assolir primer el campionat de Primera Regional per davant del Vilassar de Dalt, i posteriorment l'equip s'ha mantingut les tres temporades sempre a les primeres posicions de la nova Primera Catalana, primer dirigits per García Escribano, que va ser rellevat a mitja temporada pel desaparegut Paco García Llamas; posteriorment amb Àngel Alcolea; i, aquesta última per Manel Moya.

Dani Acosta, una de les claus en l'ascens, seguirà al Guinardó // Dani Falcón

El Martinenc torna 19 anys després a la categoria que mereix. Una temporada que ha d'esdevenir el màxim d'il·lusió per a l'afició que tant desitjava aquest ascens; però també per al mateix club i jugadors, que buscaran fer una molt bona temporada, i que com cada any ha tingut baixes i altes. Les baixes són Cortezón, Joel i el porter suplent Oriol (Santboià), Pau Casassa (Jupiter), Edgar (Viladecans), Juan Pablo (Girona B), Fusté, Hinojosa, Vinuesa i Casanova. Les altes son: Fernando Velillas (Badalona), Hans Alexander Pacheco (Gavà), Xavi Roselló (Castelldefels), Jonathan (Gramanet), Massegú (Jonquera), Hamza (estava a Alemanya), Pau López (Cornellà juv.), Josué (Canyelles), Aleix Vall (Horta), Mario (Viladecans), Serrano (Damm) i Raillo (At. Espereño). Tots s'uneixen als jugadors importants de l'any passat que segueixen a l'equip: el porter Carulla, Casta, el capità Alburquerque, Diego, Alberto, Pitu, Cespedes, Acosta, Juanlu i Elhadji, l'últim a sumar-se a l'equip el curs passat.

Torna la Tercera Divisó al Guinardó. Una temporada exigent però alhora especial i motivant...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada