dimarts, 1 de juliol del 2014

[Onze ideal] Juan Pablo Amantini (Muntanyesa)

Publiquem a tercera.cat la sèrie d'onze articles que ens serviran per presentar els onze integrants de l'Onze ideal de la temporada 2013/2014, així com per conèixer quin ha estat l'MVP del curs segons les 68 propostes que heu fet arribar a final de temporada. Podeu repassar els onze ideal de les dues temporades anteriors: 2011/2012 i 2012/2013.

Foto: Àngel Garreta - REMImages.com

Juan Pablo Amantini és caràcter, és jerarquia. Ha liderat amb mà de ferro (i amb un altre pilar de la categoria, Andrés Borges) la línia defensiva d'una Muntanyesa de somni, amb el segon lloc final, un campionat que s'escapava pel goal average... i un play-off amb un bon paper dels barcelonins, que queien a la segona ronda després de guanyar tres dels quatre partits disputats. Un any per recordar que ha col·locat Amantini, de ple, a l'onze ideal que escolliu els lectors de tercera.cat. El defensa ha estat el 4t jugador més proposat, amb presència al 41'18% de les propostes, dues de cada cinc.

Foto: Àngel Garreta (CEEuropa.cat) / Muntatge: tercera.cat


Configuració de l'onze ideal 2013/2014:
Millor porter:
Jugador més proposat:
Segon:
Tercer:
Quart: Juan Pablo Amantini (41%)
Cinquè:
Sisè: Javi Sánchez (32%)
Setè: Nils Puchades (29%)
Vuitè: Baruc Nsué (28%)
Novè:
Desè:

Ens parla de Juan Pablo Amantini qui ha estat el seu entrenador a la Muntanyesa aquest últim curs, Manolo González, que la temporada vinent agafarà les regnes del Badalona a Segona B. González va definir el defensa com "un luxe per a la categoria", en una entrevista a La Xarxa aquest mateix curs.


Juan Pablo Amantini, el káiser
un article de Manolo González / @ManoloGonzalezA

¿Qué se puede decir de Juan Pablo Amantini? Pues que es el jugador de carácter diferente, el jugador de antes, el ganador y competitivo.


La verdad es que entrenar al "Papi" ha sido un lujo; ver como competía en los partidos reducidos de entreno (a veces demasiado) y luego tener la suerte de llegar a los domingos y ver como competía y como metía la cabeza y el pie donde lo meten muy pocos ha sido un espectáculo.

Foto: Alex Gallardo (GallardoPhoto.com) - UE Castelldefels

La verdad que viendo a Amantini a veces extraña que no haya jugado más arriba, quizás porque esa imagen que proyecta intimida incluso a quien lo quiere fichar. Pero la verdad es que es de esos jugadores que todo el mundo quiere tener en su equipo. Es de esos jugadores que los domingos siempre está, se le espera y aparece, y eso es de lo mejor que te puede dar un jugador, saber que el domingo le vas a necesitar y él te va a responder.

Para acabar, decir que si su posición es defensa central, Amantini es la viva imagen de la palabra defensa. No es el mejor técnicamente, pero defendiendo es muy completo. Anticipa, va de cabeza, es agresivo e intuye casi siempre a la perfección donde va a ir el balón para atacarlo, y encima a todo esto le sumamos que en ataque te da goles.

La verdad, para mí ha sido una suerte y un lujo entrenarlo, y volver a encontrar a un jugador de los de antes, ganador y competitivo sabiendo sufrir. Grande "Papi".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada