dilluns, 28 de juliol del 2014

Sortejat el calendari de la nova temporada

La Federació Catalana de Futbol publica els emparellaments per a la temporada 2014-2015, que començarà el cap de setmana del 23 i 24 d'agost.

El Martinenc iniciarà la temporada amb un derbi // fcmartinenc.cat

Un cop confeccionat el grup i les dates del calendari anunciades, només ens faltava per conèixer en quin ordre es disputarà cada duel i veure quines seran les jornades més calentes per a cada equip. La FCF ho ha fet públic aquest migdia.

La primera jornada ens depararà, d'entrada, dos partits especialment cridaners. El primer, es disputarà a Santa Coloma de Gramenet entre dos dels equips que van jugar la promoció d'ascens a Segona B i que es van quedar a Tercera. Europa i Terrassa es veuran les cares el primer cap de setmana de competició a l'exili gracienc a Can Peixauet. Una mesura que els escapulats han hagut de prendre de forma forçada per les obres al Nou Sardenya. Un altre duel interessant en aquest primer gruix de 10 partits serà el que enfrontarà a Muntanyesa i Martinenc en el primer derbi del curs. Nou Barris serà l'escenari d'aquest duel inèdit a la categoria i que servirà per posar a prova la Monta post-Manolo González i al conjunt del Guinardó, recent ascendit a la categoria.

La resta de duels de proximitat destacats per aquesta campanya han quedat ben repartits al llarg del calendari. La tercera jornada ens oferirà el primer duel entre empordanesos amb la visita del Figueres de Francesc Cargol a Peralada, i un mes després serà el Palamós qui rebrà als de Nacho Castro. El tercer encontre entre els equips del nord català haurà d'esperar una mica més, ja que Figueres i Palamós es veuran les cares les jornades 17 i 36. Un altre partit d'alta rivalitat que es veurà al final de lliga, concretament a la darrera jornada, serà el que mesurarà les forces de Rubí i Terrassa. Un emparellament que hauria estat decisiu en cas de produir-se en la passada competició.

Altres partits esperats tant pels aficionats dels propis equips com pels seguidors neutrals seran el Muntanyesa-Europa de la tretzena jornada (i 32a), el Castelldefels-Gavà de la catorzena (i 33a) o l'Europa-Martinenc de la divuitena (i 37a). L'únic duel maresmenc d'enguany i que també ho va ser la campanya anterior, el Masnou-Vilassar de Mar, tindrà lloc el 9 de novembre, la mateixa data en la que es disputarà l'enfrontament entre els dos únics clubs de la província de Tarragona: Pobla de Mafumet i Ascó. El duel de filials, Pobla de Mafumet i Sabadell B, es disputarà durant la tercera jornada (i la 22a) pels volts del 7 de setembre i l'1 de febrer.

El campionat comptarà amb 3 jornades intersetmanals, les ja conegudes del 10 de setembre, 8 d'octubre i 15 d'abril. Els caps de setmana del 21 i 28 de setembre no hi haurà competició per la disputa dels partits de la selecció catalana amateur, així com tampoc n'hi haurà entre 28 de desembre i el 4 de gener per l'aturada nadalenca. L'equador del campionat arribarà, precisament, al mes de gener, després que el dia 11 es jugui la jornada número 19.

Ara, amb el calendari definit i les pretemporades dels equips iniciades només ens falta esperar que es doni el tret de sortida a una temporada, que ben segur ens tornarà a fer gaudir de valent.

Si voleu veure tots els emparellaments podeu consultar en PDF el calendari proporcionat per la Federació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada