dimecres, 31 d’octubre del 2018

Prèvia-Guia J13

La festivitat de l'1 de novembre, Tots Sants, ens brinda una nova jornada intersetmanal, la tretzena del curs, l'arribada simbòlica al primer terç de la competició. Una jornada de 9 partits (per ara), ja que el Sant Andreu-Hospi s'ajorna després de l'esforç dels andreuencs a la Copa. Una jornada amb un duel barceloní, un altre en plena zona de play-off i un tercer amb dos equips en descens. Igualtat màxima entre castanyes, moniatos i panellets.

La jornada intersetmanal vol tornar a sacsejar la classificació // Juanma Medina - Terrassa FC
Aquests són els horaris de la J13:

DIMECRES, 31 D'OCTUBRE
19.45h Prat-Granollers

DIJOUS, 1 DE NOVEMBRE
12h Castelldefels-Vilafranca
12h Cerdanyola-Santfeliuenc
12h Horta-Sants
12h Europa-Pobla Mafumet
12h Martinenc-Ascó
12h San Cristóbal-Llagostera
12h Santboià-Terrassa
16.30h Figueres-FE Grama

(Ajornat, sense data encara) Sant Andreu-L'Hospitalet

Descansa Reus B Cambrils

Amb aquesta classificació arrencarà la J13:


Després de desfer-se del Prat i posar terra pel camí, el Llagostera buscarà fer més fort el seu liderat. La jornada intersetmanal durà els llagosterencs al camp del San Cristóbal. Un escenari complicat per tots els que hi han passat, i és que l'equip egarenc només hi ha cedit una derrota i ha encaixat únicament tres gols en contra. Però els d'Oriol Alsina ja saben què és colpejar a qui ningú ha fet mal abans. El Prat arribava la setmana passada amb la porteria a zero després de 10 jornades i l'equip gironí va ser capaç de batre'ls en dues ocasions. A més, el Llagostera enllaça ara cinc victòries consecutives i tres partits sense encaixar. El San Cristóbal, en canvi, arriba al duel després de trencar una dinàmica. La setmana passada queien en el derbi egarenc (2-1) i, a casa, buscaran tornar a guanyar i a deixar la porteria a zero.


El Llagostera, més líder després de la J12 // UE Llagostera

El Prat busca aixecar-se del primer cop de la temporada i ho fa avançant-se a la resta. Els potablava obriran la jornada amb un duel de play-off, contra el Granollers. Els de Pedro Dólera volen refer-se tant aviat com sigui possible de la primera derrota del curs i buscaran una victòria al Sagnier. Els granollerins no voldran posar-ho fàcil i deixar que els locals tinguin un partit plàcid. Amb vuit setmanes consecutives sense perdre i dos triomfs seguits, els vallesans busquen afiançar-se en les places de promoció i seguir fent salts amunt. L'equip de José Solivelles només ha perdut dos partits aquest curs.

Al Nou Sardenya, Europa i Pobla de Mafumet busquen fer-se un lloc a la part alta. Els graciencs, que fa tres setmanes que no perden, busquen donar continuïtat a les victòries i l'eficàcia ofensiva. L'equip de Vilajoana tornava a vèncer, dissabte passat, després de tres setmanes sense aconseguir-ho i, a més, ho feia marcant tres gols en un examen de recuperació de l'assignatura pendent dels escapulats. Ha trobat fins ara més porteria la Pobla de Mafumet. El filial grana és a dos punts de la zona de promoció i vol tornar a entrar-hi. Després de liderar la categoria, els pobletans van encadenar una mala dinàmica de resultats que els ha deixat ara a la sisena plaça. Amb la visita a Gràcia, l'equip tarragoní buscarà també canviar els seus resultats a domicili, on fins ara només han aconseguit un únic triomf. Amb només dos punts de distància entre ells, l''equip que guanyi tancarà la jornada per damunt del derrotat.


L'Europa vol somriure també a casa // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
A Barcelona és temps de derbis i l'Horta vol aprofitar-ho per omplir el Feliu i Codina i tornar a vibrar. L'equip blanc-i-negre rebrà la visita del Sants, que la setmana passada queia en zona de descens. Els santencs van perdre al Narcís Sala (2-0) i van veure's abocats a la part vermella de la classificació. Una zona que voldran abandonar repetint a domicili on, per ara, és on més bon resultat han obtingut. L'equp santsenc no ha guanyat encara a casa, però suma dos triomfs en els desplaçaments. Una tònica oposada a la de l'equip de Nacho Castro, que ha guanyat 4 partits al Feliu i Codina i encara no ha estat derrotat com a local. Els hortencs volen recuperar ara la plaça a la zona noble que van perdre la setmana passada després de la derrota a la Pobla de Mafumet (2-0).

El Terrassa vol tornar a mirar amunt i deixar enrere la mala ratxa. Després de vèncer el San Cristóbal la setmana passada a l'Olímpic (2-1), els de Cristian García busquen una nova victòria per no desenganxar-se de la part alta. Al davant hi haurà el Santboià, que és penúltim, a dos punts de la salvació, i necessita sumar els punts, especialment al Joan Baptista Milà. Al seu camp, els del Baix Llobregat han sumat la majoria del que compten fins ara, amb un balanç de 2-1-3. La setmana passada, l'equip de Juan Camilo va descansar i té ara un partit menys que els tres equips que té just per sobre. Un petit desavantatge que també vol aprofitar esperant que descansin els seus rivals directes.

El Terrassa vol tornar a mirar amunt // Juanma Medina - Terrassa FC

Precisament, un equip que busca no tornar a caure a la zona vermella és el Castelldefels. L'equip de Miki Carrillo rebrà la visita d'un Vilafranca crescut que ja només pensa en la zona de promoció. Els mariners són ara al límit de la permanència, amb els mateixos punts que l'Ascó, divuitè. L'equip penedesencs arriba el duel després de veure tallada la seva dinàmica positiva. Una derrota a Les Grases (2-0) va frenar els d'Ivan Moreno, que ara són a tres punts de la zona noble. Contra el Castelldefels, buscaran reactivar la bona forma per fer l'assalt definitiu entre els quatre primers. Per ara, el Vilafranca ha guanyat tant com perdut a domicili i encara no ha empatat cap partit (3-0-3). També té una situació bastant igualada, pel que fa a punts, el Castelldefels a casa, que ha passat dues vegades per cada resultat possible (2-2-2).

Al bell mig de la taula, el Cerdanyola, busca seguir sent un equip tranquil. Els de Toni Carrillo reben la visita d'un Santfeliuenc que acaba de sortir de la zona baixa i que vol seguir amb la dinàmica recent iniciada. L'equip del Baix Llobregat aconseguia dissabte el primer triomf a casa, però ja sap què és vèncer fora. I això provarà d'aconseguir contra el Cerdanyola, que només ha perdut un partit fent de local. Toni Carrillo i Andrés González són els dos entrenadors que més anys fa que entrenen els seus equips. Companys i amics, Carrillo i González tornaran a batre's en un duel amb solera a les banquetes. 

Només separats per un sol punt, Figueres i Fundació Grama es troben aquest dijous a VIlatenim en un duel d'emergència per abandonar la part baixa. Els colomencs sortien del descens la setmana passada gràcies al triomf a casa contra el Martinenc (1-0) i el Figueres ha vist frenada la bona dinàmica i ara lluita per tornar a engegar un bon moment de forma. Els de Joan Esteva van caure la setmana passada a Granollers (3-0). A dos punts del descens, el FIgueres necessita fer millors resultats a casa, on només hi ha guanyat un partit en el que duem de temporada. La FE Grama, en canvi, encara no s'ha estrenat a fora, on ha recollit, fins ara, quatre empats i dues derrotes.

La Fundació Grama vol deixar enrere la zona baixa // Dani Falcón - FC Martinenc

Plantats a la zona de descens i separats per tres punts, Martinenc i Ascó es troben per tots Sants buscant ressuscitar. Els del Guinardó són cuers de la categoria i necessiten urgentment trobar el camí del triomf. Especialment a casa, on només han sumat 5/18 punts possibles i compten una única victòria. L'Asc estrena entrenador després de la destitució de Leo López. En el seu lloc hi haurà el fins ara segon, Javi García, que també havia codirigit l'equip asconenc durant l'etapa de Santi Castillejo. Els riberencs han sumat ja dues victòries a domicili, tot i que són l'equip que més ha jugat fora de casa. Els de la Ribera d'Ebre han sumat 9/24 punts lluny d'Ascó. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada