dilluns, 8 d’octubre del 2018

Resultats J9

El Prat segueix liderant la categoria després de la novena jornada, però ho fa amb menys marge malgrat mantenir-se invicte i imbatut. Els de Pedro Dólera no van passar de l'empat a zero contra un rival de la zona mitjana i el Llagostera ho va aprofitar per prémer l'accelerador i posar-se a tir dels potablava.


El Castelldefels celebra així la primera victòria de la temporada // UE Castelldefels
Aquests són els resultats de la J9:

DISSABTE, 6 D'OCTUBRE
Santfeliuenc
0-0 Sants
Vilafranca 1-0 Pobla de Mafumet (Sergi Escofet)

DIUMENGE, 7 D'OCTUBRE
San Cristóbal
1-0 Santboià (Hassen Nbili)
Cerdanyola
3-0 Ascó (Albert López, Roger Colomina i Carlos Cano)
Horta
1-1 Granollers (Narcís Barrera / Pau Darbra)
Europa 2-3 Llagostera (Oumar Bah i Jordi Martínez / Moussa Sidibé i Lucas Viale -2-)
Martinenc
1-3 Terrassa (Javi Sánchez / Serri Arranz -2- i Dani Sánchez)
Prat
0-0 Reus B Cambrils
Castelldefels
1-0 L'Hospitalet (Kike Ramírez)
Sant Andreu
2-0 FE Grama (Josu Rodríguez i Ferran Jutglà)
 
-Descansa Figueres-


Aquesta és la classificació després de la J9


Gols: 19
Resultats: 5 victòries locals, 3 empats i 2 victòries visitants
Màxim golejador:
Joel Marín (POB), 5 | Llistat complet

Nou setmanes després la vida segueix gairebé igual. El Prat és el líder incontestable d'una categoria que no ha trobat la forma de derrotar-lo ni de fer-li un sol gol. Els potablava, amb 6 victòries i 3 empats, manen al capdamunt de la taula.

Just al darrere, el Llagostera vol posar fi a l'hegemonia potablava. Els gironins ho van esgarrapar els tres punts del Nou Sardenya en l'últim sospir d'un partit boig en què qualsevol es podria haver endut el gat a l'aigua. Una falta magistral de Lucas Viale va donar el triomf als llagosterencs i va posar més pressió al Prat. L'Europa, amb la derrota, s'acomiada de la ratxa amb què encadenava tres victòries seguides.

També va veure com se li escapava un punt de les mans en el darrer moment l'Hospitalet. Els de Xavi Molist no van poder amb un Castelldefels que ja s'ha estrenat amb el primer triomf del curs. Els mariners van haver de suar, però un gol de Kike Ramírez en el 86 va donar els primers tres punts de la temporada a un equip que ho necessitava.

I si a uns, els instants finals de partit els va donar la victòria, a d'altres els la va prendre. L'Horta estava capficat en sumar el cinquè triomf a casa (els de Nacho Castro són el millor local de la competició), però una diana de Pau Darbra en l'afegit va evitar la gesta blanc-i-negra i va donar un punt al Granollers. El duel, entre les dues revelacions positives de l'inici de curs acaba amb els dos conjunts fora de la zona de privilegi, però els manté a tan sols un punt de la quarta plaça.

Qui pot celebrar el retorn a la zona noble és el Terrassa. L'equip de Cristian Garcia va despertar i es va imposar a un Martinenc que poc va poder fer contra l'empenta egarenca. Els terrassencs van encarrilar el matx ja a la primera meitat i només van haver de lligar els punts durant el segon temps per recuperar el terreny perdut.

A tocar del quart hi ha el Sant Andreu. L'equip de Mikel Azparren necessitava retrobar-se amb el triomf i ho va fer en el millor escenari possible. Davant la seva afició i contra la Fundació Grama, els andreuencs van trobar la fortuna amb dues dianes a la segona part per fer un cop sobre la taula i recordar que l'etiqueta de favorit no la pot lluir qualsevol. A l'altra cara de la moneda, la FE Grama, ocupa ara la penúltima plaça. Això sí, amb la permanència encara molt a prop.

A Vilafranca, els penedesencs comencen a veure la llum a poc a poc. Els d'Ivan Moreno van saber patir contra la Pobla per sumar el primer triomf a casa i superar la barrera dels 10 punts. Des de l'onzè lloc, però només a quatre punts del quart, el Vilafranca torna a creure's que enguany podrà seguir donant guerra. Els pobletans, sisens, van perdre una bona oportunitat de recuperar temps en la cursa per ser al capdamunt de la lliga.

Qui també ha arrencat la lliga sorprenent és el San Cristóbal. L'equip terrassenc va sumar la quarta victòria a casa i viu un moment dolç. El triomf per la mínima contra el Santboià enfonsa una mica més l'equip del Baix Llobregat -cuer amb només 5 punts-, però catapulta el 'Sancris' cap a la zona més tranquil·la de la classificació. Els blanc-i-blaus tenen ara el doble de punts que el primer equip que perdria la categoria.

També ha començat a somriure a casa el Cerdanyola. L'equip de Toni Carrillo va passar per damunt de l'Ascó en un partit dels que donen confiança. El 3-0 contra els de la Ribera d'Ebre dona oxigen als verds-i-blancs, que amb 10 punts, posen terra enmig dels fantasmes de la part baixa.

I qui s'aboca, precisament, a la zona catastròfica és l'Ascó. Els verds no han reaccionat encara en l'inici de competició i són setzens. L'equip de la Ribera d'Ebre ha jugat només dos partits a casa i set a domicili, però necessita fer un gir de direcció si no vol seguir patint el que resta de temporada.

Prop dels asconencs, però encara fora del perill, Sants i Santfeliuenc viuen amb tensió constant, però també amb alegria, la seva posició a la lliga. L'empat sense gols d'aquest dissabte els ha permés, a tots dos, mantenir-se fora de la zona vermella.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada