diumenge, 14 d’octubre del 2018

Resultats J10

Pitu Comadevall, de penal, va fer un gol que val la primera plaça // Quim Puig - L'Esportiu

Aquests són els resultats de la J10:
DIVENDRES, 12 D'OCTUBRE
Ascó 1-1 Sant Andreu (Xavi Jaime / Ferran Jutglà)

DISSABTE, 13 D'OCTUBRE
Llagostera 1-0 Martinenc (Pitu Comadevall)

DIUMENGE, 14 D'OCTUBRE

FE Grama
0-1 Horta (Joan Vives)
Santboià
2-0 Castelldefels (Guillermo Torres i Álex Ruiz)
Pobla de Mafumet
0-1 Cerdanyola (Albert López)
Granollers 0-0 Europa
L'Hospitalet
3-1 Santfeliuenc (Javi Lara, Cristian Gómez i Cheikh Saad / Gabriel A. Chichero -pp-)
Sants
0-2 Vilafranca (Antonio Pelegrín i Oscar Sierra)

Joel Marín (POB), 5 | Llistat complet

La competició s'estreta a la part alta després de la jornada 10. L'equador de la primera volta ens deixa el Llagostera líder, però havent jugat un partit més que els quatre perseguidors més immediats.

La jornada de descans per al Prat ha facilitat el canvi de liderat que podria haver evitat el Martinenc. Els del Guinardó van errar en una pena màxima al municipal llagosterenc, que podria haver pres punts als d'Oriol Alsina. En canvi, el gol de penal de Pitu Comadevall deixa els gironins al capdavant d'una classificació que no deixa respirar ningú.

El Prat, tot i descansar, se situa en segona posició, només un punt per sobre de l'Hospitalet, que no va donar opcions al Santfeliuenc en una victòria incontestable (3-1) i en què el gol visitant va ser en pròpia porteria.

Tanca la zona noble un Horta que segueix brillant, també a domicili i que sumava el primer triomf com a visitant gràcies a un gol de Joan Vives en el minut 50 de partit. L'altra cara de la moneda la rebia la FE Grama, que tornava a caure en un partit amb molta manca d'encert i suma ja cinc derrotes.

Segueix esperant el moment per tornar a entrar entre els quatre primers el Sant Andreu, que estrenava la jornada viatjant a Ascó... un camp on els locals només hi comptaven derrotes. El gol de Ferran Jutglà semblava marcar el camí cap a la tercera desfeta dels de la Ribera d'Ebre, però Xavi Jaime salvava els mobles abans del final. El punt, deixa els andreuencs a dos punts del quart i l'Ascó dos per sobre del divuitè.

També amb 15 punts compta una altra ensopegada el Terrassa. L'equip egarenc ha caigut a casa contra el Figueres en un xoc marcat pel gol de Xavi Ferron que posa el Figueres dotzè, amb 12 punts.

L'últim dels aspirants ensopegats ha estat la Pobla, que no ha pogut amb el Cerdanyola, a casa. Els vallesans ja sabien què era guanyar fora de casa aquesta temporada i un gol d'Albert López -el segon que fa aquesta temporada- ha donat als de Toni Carrillo el segon triomf a domicili del curs. Suficient per assentar-se a la zona mitjana... només un punt per sota dels pobletans.

Granollers i Europa no han estat encertats de cara a porteria, en un partit amb alternatives i oportunitats amb cara i ulls per als dos equips. Vallesans i graciencs han signat les taules i s'han conformat amb un sol punt en un duel directe de la zona mitjana que manté el Granollers en el top10, però que enfonsa una mica l'Europa cap a la segona part de la classificació.

Granollers i Europa s'han quedat a zero // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
També compta 14 punts i certifica la reacció el Vilafranca. Els penedesencs volien evitar la reacció del Sants a l'Energia i han fet dues dianes per endur-se els tres punts en l'últim partit de la matinal de diumenge. L'equip d'Ivan Moreno és ja a només tres punts de la promoció després d'una mala arrencada que sembla començar a oblidar. El Sants, que es manté fora de la zona vermella, encara no sap què és guanyar a casa aquesta temporada.

En el duel 'dramàtic' de la jornada, el Santboià ha salvat els mobles i ha canviat l'última posició per una plaça en zona de permanència. Els de Juan Camilo han superat el Castelldefels per 2-0 i han revertit la situació de la setmana passada. Els mariners, ara, tornen a ocupar l'última plaça. Això sí, són només a un punt de la permanència.

I s'han quedat amb les ganes de jugar el Reus B Cambrils i el San Cristóbal. Quan només feia 11 minuts que rodava la pilota, el col·legiat ha decidit aturar el joc... i posteriorment suspendre el partit per la pluja. L'estat de la gespa impedia el normal exercici del futbol i ara els dos conjunts s'hauran de tornar a emplaçar per trobar una data per disputar els 79 minuts restants.

En aquest estat ha quedat el camp del Reus B Cambrils quan l'àrbitre ha suspès el partit // Reus B Cambrils