divendres, 5 d’octubre del 2018

Prèvia-Guia J9

L'equador de la primera volta s'albira al fons de l'octubre. La competició tardorenca segueix amb un líder, per ara, indiscutible i imbatut. El Prat, amb un partit més, viu ja set punts per sobre del cinquè i amb més del doble de punts que el primer equip en zona de descens.

Octubre, el mes d'esmenar els errors // Yuki Nagashima
Aquests són els horaris de la J9:
 

DISSABTE, 6 D'OCTUBRE
18h Santfeliuenc-Sants
19.30h Vilafranca-Pobla de Mafumet

DIUMENGE, 7 D'OCTUBRE
12h San Cristóbal-Santboià
12h Cerdanyola-Ascó
12h Horta-Granollers

12h Europa-Llagostera
12h Martinenc-Terrassa
12h Prat-Reus B Cambrils
12h Castelldefels-L'Hospitalet
18h Sant Andreu-FE Grama
 
-Descansa Figueres-

Amb aquesta classificació arrencarà la J9:




El mes d'octubre s'enceta amb la mateixa guerra amb què va acabar el setembre. El Prat és el líder indiscutible de la competició després de vuit setmanes... i cap gol en contra. L'equip potablava, però, s'enfrontarà aquest diumenge a una prova de foc. El Reus B Cambrils ha marcat en tots els partits que ha jugat fins ara i és, de fet, el tercer màxim golejador de la categoria (i també l'equip més golejat). Ernest Forgas, amb quatre dianes provarà de foradar un mur inexpugnable.

El Reus B Cambrils ha anotat en tots els partits que ha jugat // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
A tocar del Prat i amb un partit menys, l'Hospitalet vol seguir posant pressió sobre els de Dólera. Diumenge visitaran el camp del cuer. Un Castelldefels que encara no sap què és guanyar i que vol treure's l'espineta davant la seva afició als Canyars.

Allunyats de l'àrea metropolitana, el Llagostera i la Pobla de Mafumet competeixen per lluir la categoria més enllà de Barcelona. Els gironins són tercers i tenen una assignatura pendent en l'inici del curs: els desplaçaments. Diumenge, al Nou Sardenya, provaran de fer mal a un Europa en ratxa, que ha anat de menys a més i comença a trobar-li el to al nou bloc comandat per David Vilajoana. La Pobla també ha tornat a despertar després d'un petit sotrac en el camí. Aquest cap de setmana, el filial grana se les veurà amb un Vilafranca afamat que vol començar a treure el cap per fer honor a les aspiracions i l'etiqueta que tots li vam penjar durant la pretemporada.

Més enrere, Terrassa i Sant Andreu busquen tornar a aixecar el cap després de baixar una marxa les últimes setmanes. Egarencs i quadribarrats tenen compromisos incòmodes amb una visita al Guinardó (Martinenc-Terrassa) i un convidat imprevisible (Sant Andreu-FE Grama). Entremig, volen seguir tallant-los el camí dos equips que no arrencaven amb l'etiqueta de ser amunt, però que s'han llevat amb ganes de fer soroll. L'Horta i el Granollers, les revelacions positives de l'inici del curs són a les portes de les places nobles i buscaran tornar a posar pressió als favorits. Ho faran, això sí, en un enfrontament directe al Feliu i Codina que pot fer saltar espurnes.

El Terrassa busca alçar el vol després de perdre pistonada // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
Al bell mig de la taula i en un moment dolç, el San Cristóbal tasta la mel de la Tercera Divisió en l'any de la seva estrena. Diumenge, a casa, buscarà tres punts contra un equip necessitat i al que dobla en punts. El Santboià, penúltim, només ha guanyat un partit aquesta temporada i vol estrenar-se puntuant de tres en tres a domicili. Els de Juan Camilo només han rascat un punt en els desplaçaments i contra un recent ascendit volen esgarrapar el primer triomf que, de passada, els doni ales per sortir de la zona vermella.

Separats només per dos punts, Santfeliuenc i Sants toparan dissabte en un partit frontera. La línia entre el dibuix del descens i la permanència es trasllada a Les Grases en un matx proper, tant geogràficament com a la classificació. L'equip d'Andrés González busca el primer triomf a casa... on només hi ha perdut un partit. Els de Tito Lossio, en canvi, ja saben què és vèncer a domicili. Lluny de l'Energia han guanyat dos partits. Una xifra idèntica als perduts.

També són ben a prop Cerdanyola i Ascó. Els vallesans sumen un punt menys que els de la Ribera d'Ebre i també són en una zona complicada i ben atapeïda. Els asconencs jugaran el seu setè partit a domicili aquesta temporada en tan sols 9 jornades. Un hàndica que, fins ara, han pagat car, sumant només vuit punts. A casa, el Cerdanyola, encara no sap què és sumar tres punts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada