dissabte, 26 de maig del 2012

El Prat, nou equip de Segona B, en una matinal daurada per als catalans de Tercera

El Prat ha aconseguit, el 27 de maig de 2012, un historic ascens a Segona B, que premia una temporada excel·lent dels potablava, culminada en la matinal de gloria viscuda al Sagnier, amb el triomf contra l'Atletico Sanluqueño (2-0), gràcies a dos gols, un a cada part, i el segon, als ultims instants, d'Óscar Sierra, un dels herois d'aquest Prat que ja es de bronze. Texeira ha tornat a estar incommensurable, l'equip ha treballat de la millor manera l'aspecte defensiu i els pratencs toquen el cel. Enhorabona a jugadors, tecnics, afició, i als companys que han seguit l'equip tot l'any, encapçalats pels amics d'El Prat Ràdio i del programa El Prat Esports. No seran ara carn de tercera.cat, pero vagi per endavant el meu agraiment al tracte rebut tot aquest curs. Aquesta setmana aprofundire en la gesta pratenca amb articles en primera persona, de Jose David Muñoz i Fermin Suarez, que han viscut l'ascens de prop. [Partit seguit via El Prat Esports, Jose Gallardo, Jordi Mestres, Lluis Montanter, Cristian Garcia, ona SPS, Sergi Vargas i Àngel Garreta, entre molts i molts mes.] 

Celebracions dels potablava // AE Prat

L'ascens del Prat implica que pugin a Tercera Divisió els dos segons de Primera Catalana. Ara mateix serien Vilassar de Mar i Júpiter.

Supera ronda l'Espanyol B, amb molta eficiència, lluint el que esperàvem que lluis en aquest play-off, poder ofensiu. Un doblet del virtuós Christian Alfonso i el 21è gol del curs de Bakary servien per eliminar el Pontevedra (3-0) i esperar el proper rival, tenint ara l'ascens a Segona B dues rondes per sobre. [Partit seguit via Carles Garcia i RCD Espanyol.]

Ha culminat la matinal daurada per als equips de Tercera el Manlleu, que s'ha imposat al camp del Las Palmas Atletico (1-2) capgirant el desafortunat gol inicial de Lluis Micaló en propia porteria. A la represa, el mateix Micaló i el màxim golejador de la categoria, Dani Planagumà, han capgirat el marcador i han situat el Manlleu a segona ronda, esperant el proper rival. [Partit seguit via Esports Ràdio Manlleu.]

La Pobla Mafumet eliminava ahir el Laredo i es classificava per a la segona ronda de la fase d'ascens a Segona B, en un partit dramàtic.

Imatge del partit / Cantabria Deportiva


Els grana veien com els càntabres s'avançaven amb el gol de Sergio Ruiz al minut 68, que donava la classificació al Laredo, però un gol a l'últim moment, al minut 98, d'Aleix Coch, donava la classificació als tarragonins, i encenia els ànims de l'afició local, que envaïa el camp perseguint l'àrbitre, i alguns informadors apuntaven que també agredien el porter grana, Sergio López, qui, recordem, va ser el segon porter menys golejat de Tercera. [Partit seguit via Javi San Felipe, Joan Andreu Perez, Carles Garcia i CF Pobla Mafumet]

La Pobla i l'Espanyol B, doncs, entraran al sorteig de dilluns per decidir els emparellaments de segona ronda. Aquests són els resultats de la tornada de la 1a ronda de play-off:

DISSABTE, 26 DE MAIG
Laredo 1-1 Pobla Mafumet (Sergio Ruiz / Aleix Coch)
[ACUMULAT 2-3]

DIUMENGE, 27 DE MAIG 
Prat 2-0 Atlético Sanluqueño (Óscar Sierra -2-)
[ACUMULAT 2-0]
Espanyol B 3-0 Pontevedra (Christian Alfonso -2- i Bakary)
[ACUMULAT 3-0]
Las Palmas Atlético 1-2 Manlleu (Lluis Micaló -pp- / Lluis Micaló i Dani Planagumà)
[ACUMULAT 3-4]


4 comentaris:

  1. Hola Roger.

    Com és que la Pobla Mafumet continua jugant la promoció d'ascens si no pot pujar a 2ªB després del descens matemàtic del Nàstic?

    Enhorabona pel blog.

    ResponElimina
  2. Muy facil......
    La Pobla Mafumet sigue jugando el play-off,por que no hay nada
    en el reglamento que lo impida
    y para ellos jugarlo es un "premio".
    No es justo,pero es lo que hay.

    ResponElimina
  3. Una altra dada curiosa. El C.F.Balaguer ha guanyat a domicili als dos darrers campions que han ascendit a 2B. L'any passat va ser la Llagostera (2-3) i enguany al Prat (0-1)

    Enhorabona AE PRAT!

    ResponElimina
  4. Tambe curios que Llagostera (10-11) i Prat (11-12) van perdre un dels seus partits davant els cuers destacats de cada lliga respectivament. Ho va fer al Llagostera a Premia i ho va fer el Prat al Sagnier contra el Masnou.

    Demostra l'alt nivell del grup catala. La igualtat i la competitivitat que pateixen els equips de dalt al llarg de les 38 jornades juguin contra qui juguin els enforteix als playoffs.

    Felicitats Prat!

    ResponElimina