dimarts, 12 d’abril del 2016

El protagonista | J33: Uri Escabrós (Monta)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud.

Després de la J33 hem escollit com El protagonista el defensa de la Monta, Uri Escabrós (Barcelona, 17 de juny de 1989). Escabrós, de 26 anys, feia el segon gol de l'equip en el derbi contra el Sant Andreu (3-0) i encaminava una victòria molt important pel conjunt de Nou Barris.  A La Prosperitat, Escabrós ja és un home de club, amb quatre cursos consecutius a la Monta en què s'ha convertit en una peça imprescindible.
Uri Escabrós celebra el gol amb dedicatòria // BTV
A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el moment de la Monta, que té la promoció d'ascens a tocar i les sensacions d'Escabrós a Nou Barris. Aquesta és l'àudio-entrevista a Uri Escabrós:


Aquesta és la cinquena temporada d'Uri Escabrós a Tercera. El curs 2011/2012 hi aterrava de la mà de Puchi, al Vilafranca, en un any en què va jugar 32 partits i va fer 2 gols. L'any següent va fitxar per la Monta, on hi va anotar 6 gols. El seu màxim registre a la categoria. Unes xifres que aconseguia igualar diumenge passat i que podria seguir eixamplant en els cinc partits que encara resten de competició, i en el possible play-off que la Monta té només un punt per sobre. Des de la seva arribada a Nou Barris, el Soldat Rus no ha tornat a canviar d'equip. Uri Escabrós compta ja 164 partits a la categoria (132 amb l'equip groc-i-negre) i 18 gols, 16 dels quals els ha fet amb la Monta.

1 comentari: