dimarts, 19 d’abril del 2016

El protagonista | J34: Pedro Dólera (Prat)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud.

Després de la J34 hem escollit com El protagonista el tècnic de l'AE Prat, Pedro Dólera (Barcelona, 15 d'abril de 1973), que aquest diumenge celebrava l'accés al play-off del conjunt potablava, líder de la categoria i que pot confirmar el campionat al grup català de Tercera la setmana vinent. Serà la quarta promoció d'ascens consecutiva per a Dólera, que en va encadenar tres a l'Europa, club que va deixar fa nou mesos. 



Dólera, durant el Prat-Palamós de diumenge // Paco Carrasco - AEPrat.com

A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem la fita aconseguida, els reptes que queden ara per al Prat (aquest és un primer pas), com es prepararà l'assalt al play-off quin balanç es fa d'una temporada en què els potablava sempre han viscut a la zona noble. Aquesta és l'àudio-entrevista a Pedro Dólera:



Aquesta és la setena temporada de Pedro Dólera en una banqueta de Tercera. És, de fet, el tècnic que encadena més partits ininterromputs a Tercera fins ara (270, 8 dels quals de play-off) des que el 2009 es va estrenar a la categoria com a tècnic de l'Europa. Com a jugador va passar per clubs com el mateix Prat, l'Hospitalet, el Cornellà, la Monta o el Poble Sec.


Després d'haver-se de retirar prematurament per una lesió a les cervicals va iniciar-se com a entrenador a l'EF Prat Blaugrana. El 2006 va canviar d'equip al mateix Baix Llobregat i va assumir la direcció del filial del Marianao Poblet. Després de destacar en dues campanyes amb el primer equip, el 2009 irrompia a Tercera com a nou entrenador del Club Esportiu Europa. Al club de Gràcia va encadenar tres play-off d'ascens (del 2013 al 2015) amb una ronda superada, la primera del curs 13/14, contra la Mutilvera. A més, va ser l'entrenador de la històrica Copa Catalunya del conjunt escapulat, el març de 2015. El maig de 2015 s'acomiadava del club barceloní i marxava a l'AE Prat, en un projecte que buscava assolir les places de play-off a final de curs. Aquest mes de maig viurà la seva quarta promoció d'ascens a Segona B consecutiva, quan ja haurà acumulat 266 partits de lliga de Tercera.


1 comentari: