dilluns, 4 d’abril del 2016

Resultats J32

El Sabadell B torna al play-off i els tres del descens queden aïllats


Empat entre Sabadell B, que entra en play-off, i Monta, que és sisena // CESabadell.cat

Aquests són els resultats de la J32:

DIUMENGE, 3 D'ABRIL
Granollers 1-4 Palamós (David Bauli / Marc Medina, Narcís Barrera, Àlex Torremorell 'Makaay' i Iván García)
Prat 1-1 Gavà (Jordi Sánchez / Boris Garrós)
Europa 1-1 Figueres (Abel Rita / Adrià Casanova)
Manlleu 1-2 Ascó (Manel Sala / Artur Godia i Dani Argilaga)
Rubí 1-2 Cerdanyola (Cristóbal 'Kiki' López -p- / Javi Sánchez -2-)
Sabadell B 1-1 Muntanyesa (Xavi Civil / Pedro García)
Sant Andreu 7-1 Morell (Brian Canalejo, Albert Yagüe, Felipe Sa, Roger Canadell, Ferran Roca i Rubén Carreras -2- / Melo Cortés -pp-)
Terrassa 2-1 Masnou (Ángel de la Torre i Carles Güell / Nico Pandiani)
Peralada 3-1 Vilafranca (Sergi Mateo, Borja Garcia i Marc Mas / Víctor Oribe)
Santfeliuenc 6-2 Júpiter (David Toro -4, 1p-José R. Campos 'Joserra' i Adri Ruiz / Josu Rodríguez -p-  i Mamadou Kanteh 'Kuku' )


CLASSIFICACIÓ

Així està la classificació després de la J32:




Gols: 40
Resultats:  4 victòries locals, 3 empats i 3 victòries visitants
Màxim golejador: Marc Mas (Peralada), 18 // Veure llistat complet


L'anàlisi dels dilluns
Dades, curiositats, noms propis... i notes dels partits en què hem estat presents


  • Igual, amb una setmana menys. Els tres primers classificats empataven (a un gol) i la lliga continua amb els mateixos tres equips capdavanters però amb el líder Prat més a prop de les fites: els potablava podrien confirmar plaça al play-off la setmana vinent, i mantenen 8 punts de marge sobre el segon quan queden 18 per disputar-se.

  • Segona plaça. És per ara la principal lluita a la part alta. L'ocupa ara el Gavà, però amb l'Europa (tercer) tan sols un punt per sota; i amb Sabadell B i Vilafranca a quatre, i Monta a cinc.

  • Canvi. El gran canvi d'aquesta J32 és l'ocupant de la quarta plaça. La derrota del Vilafranca a Peralada (3-1) i l'empat entre Sabadell B i Monta col·loca els vallesans a la quarta plaça. Retornen al play-off sis jornades després.

  • Llista d'aspirants. Definits els quatre primers després de la J32, la nòmina de candidats manté dos noms ben a prop del quart: el Vilafranca (mateixos punts que el Sabadell B però goal average general inferior, encara han de definir el particular) i la Monta, a tan sols un punt de la zona noble. El Sant Andreu, setè a 7 punts del play-off, i el Cerdanyola, vuitè a 8, no poden descartar res encara (en el bon sentit).

  • Aïllats. Atenció a la zona de perill: els tres equips en zona de descens (Rubí, Morell i Masnou) perdien... i els tres equips ubicats just per sobre (Santfeliuenc, Terrassa i Peralada) guanyaven. Per tant, queden molt més allunyats de la permanència els tres últims. El Masnou, cuer, és a 11 punts de la salvació; el Morell, a 9; i el Rubí, a 4.

  • Gols, gols, gols. Jornada de rècord d'anotació fins ara: 40 dianes, amb tots els equips marcant un gol com a mínim. Domini dels gols locals, 24 a 16.

  • Vuit gols. De fet, dos partits acabaven amb vuit gols anotats, a tocar d'igualar el rècord del curs (són 9, del Júpiter 4-5 Europa de la J17). Són el Sant Andreu 7-1 Morell i el Santfeliuenc 6-2 Júpiter. Sí que és rècord el partit del Narcís Sala perquè significa el màxim de gols marcats per un equip en un partit fins ara.
David Toro, protagonista individual de la J32 // Jaime PG - Santfefc.com

  • David Toro. Un nom molt vinculat als rècords anotadors és el de David Toro. El davanter de Sant Boi de Llobregat marcava 4 gols per al Santfeliuenc en la golejada contra el Júpiter (6-2). És el quart pòquer que s'anota aquest curs, després dels de Manel Martínez (Sabadell B) i Sascha Andreu (Prat) a la J8, i del d'Oriol Molins (Cerdanyola) a la J21. Toro, a més, ja havia anotat un hat-trick a la J12, contra el Palamós.

Partit a partit


  • Golejada. Triomf clau del Palamós a domicili, al camp del Granollers (1-4), una victòria que dóna ja 7 punts de coixí als palamosins sobre el descens. Els vallesans queden ara quinzens, 5 punts sobre el perill.

  • Doble cara. És la sisena victòria del Palamós a domicili, el doble de les que ha sumat a casa fins ara (3). 
El Palamós conqueria Granollers // Palamós CF

  • 7 de 9. Ha sumat el Palamós en les últimes tres jornades, reacció clau per allunyar una mica el perill i encarar el camí cap a certificar la permanència.

  • Grans gols. El triomf palamosí arribava amb tres gols molt destacats: els de Marc Medina (9è del curs), Narcís Barrera (5è del curs) i Iván García, que s'estrenava com a golejador amb un golàs!

  • 4 de 30. Després del triomf al Masnou el Granollers retorna al camí de les derrotes: vuitena a les últimes deu jornades. El gol de Bauli (9è de la temporada) va igualar les coses abans del descans. Els vallesans tenen ara un mínim marge de maniobra sobre el descens. És la cinquena derrota seguida dels vallesans al Municipal del carrer Girona.

  • Empat. El partit de la jornada acabava mantenint l'statu quo del grup català de Tercera. Repartiment de punts entre el líder Prat i el segon, el Gavà (1-1). Un marcador que manté les posicions respectives i el marge dels potablava al capdavant: 8 punts de marge.
Igualtat entre els dos primers al Sagnier // CFGava.blogspot.com

  • Boris Garrós. Marcava el "gol de l'ex" el davanter barceloní, que avançava el Gavà al camp del Prat, equip en què va jugar mig curs a Segona B. Aquest és el golàs, gràcies al vídeo-tuit d'Esports en xarxa:
  • Jordi Sánchez. Ja abans del descans, però, el Prat igualava el partit amb la diana d'un dels seus homes gol. Sánchez suma ja 9 dianes aquest curs.

  • Ratxes. Segon empat seguit del Gavà, que encadena 11 jornades sense perdre (8 victòries i 3 empats). Els gavanencs tenen un punt sobre el tercer, l'Europa. El Prat encadena dos partits sense vèncer però té la confirmació del play-off a tocar... i el campionat poc més enllà.

  • This is Sagnier. La ratxa dels pratencs a casa s'allarga: 26 partits de lliga seguits sense perdre, 18 victòries i 8 empats. 

  • Més empats. També el tercer classificat, l'Europa, empatava (1-1) contra el Figueres. Els graciencs mantenen plaça i distància cap a la segona plaça, situada un punt per sobre.
El Figueres s'avançava en una semierrada del porter de l'Europa, Gianni // Sònia Pérez - CEEuropa.cat

  • Adrià Casanova. S'avançava el Figueres al primer temps, amb la diana de Casanova. Fins ara, sempre que havia marcat (en 7 partits), els empordanesos havien guanyat... en aquesta J32 es trencava l'"idil·li".

  • Abel Rita. Emptava el partit l'Europa a la represa. Centrada des de la dreta d'Alex Cano, gol de cap de Rita, que ja suma 11 gols aquest curs. El tàndem atacant amb Poves suma 24 gols (13+11).
El gol de l'empat d'Abel Rita // Fran Capell - CEEuropa.cat

  • 17 jornades. Encadena l'Europa sense perdre (12 victòries i 5 derrotes), i tan sols 4 gols encaixats als últims 11 partits.
Repartiment de punts entre Europa i Figueres // Fran Capell - CEEuropa.cat

  • 10 de 15. Bona dinàmica recent del Figueres, amb una sola derrota als últims cinc partits de lliga: tres victòries, un empat i una derrota. Els figuerencs són a 10 punts del play-off, fita molt complicada d'assolir.

  • De zona mitjana. L'Ascó remuntava i superava el Manlleu (1-2). Un marcador que deixa els dos equips amb 42 punts, 10 per sobre del perill. 
Andreu Guiu (10), home clau a l'Ascó // Iris Solà - FC Ascó

  • Nova desfeta. El Manlleu ja suma 10 derrotes a casa aquest curs (amb el Masnou, l'equip que n'ha patit més) i continua sense arrencar a casa: és el segon pitjor local del grup.
Manel Sala "no sap" marcar gols "normals" // AEC Manlleu

  • Manel Sala. I això que el partit començava de la millor manera per als osonencs... amb un nou golàs de Manel Sala, aquest:
  • Remuntada express. Artur Gòdia, primer, i una gran jugada trenada entre Andreu Guiu, Albert Virgili i Dani Argilaga la culminava aquest últim per col·locar l'1 a 2 per a l'Ascó abans del descans.

  • 8 de 10. Vuitena derrota del Manlleu als últims deu partits. Els osonencs, però, tenen un coixí respecte el perill-

  • Sòlid. Durant bona part del curs ha estat decebedor, però tot s'ha de dir: l'Ascó s'ha enfortit en els últims dos mesos (dues derrotes als últims onze partits) i s'apropa a la permanència. Bona part de la millora és defensiva: els de Miguel Rubio han encaixat 4 gols als últims 8 partits.

  • Cara i creu. Al duel del Vallès Occidental d'aquesta J32, el Cerdanyola s'enduia tres punts de Can Rosés (1-2), es permet somiar (per què no?) i deixa el Rubí tocat, amb la permanència ara 4 punts per sobre.

  • Javi Sánchez. Doblet del davanter badaloní, que tornava a desenfundar el fusell per donar els tres punts al Cerdanyola. Javito suma 8 gols aquest curs, quatre a les últimes quatre jornades.
Javi Sánchez, dos gols contra el seu exequip // Mireia Sanz - Cerdanyola FC

  • A 8. Dèiem que es pot permetre somiar el Cerdanyola perquè és a 8 punts de la quarta plaça... i a la lliga li esperen encara alguns duels directes a la zona alta, tot i que quedin tan sols 18 punts en joc. Ha sumt 7 punts dels últims 9 i cinc victòries a les últimes vuit jornades.

  • 1 de 9. Tot i vèncer al duel pendent de la J28, el Rubí ha perdut dos partits recents a casa (contra el Sant Andreu i el Cerdanyola) i deixava escapar una opció de mantenir-se lligat a l'esperança. Els rubinencs tenen ara la permanència 4 punts per sobre. 
El Rubí es complica molt la vida // Mireia Sanz - Cerdanyola FC

  • Empat de dos sabors. Repartiment de punts entre Sabadell B i Monta (1-1). Els vallesans retornen al play-off (són quarts) i els de Nou Barris se'n mantenen fora... si bé tenen el quart lloc tan sols un punt per sobre.

  • Precipitació. Als últims cinc minuts del primer temps, molts moviments: la Monta veia com Velillas fallava un penal (llançament i refús) i com Pedro García (7è gol del curs) feia el 0 a 1.

  • Xavi Civil. L'any passat glaçava el Municipal de Nou Barris amb el gol del triomf del Gavà (0-1), que trencava la ratxa d'imbatibilitat de la Monta a casa, i en aquesta J32 marcava, de cap al mnut 84, el gol de l'empat d'un Sabadell B que acabava el partit amb nou homes. Civil suma 7 gols aquest curs.

  • Polèmica. Els aficionats de la Monta (amb la Peña Al Hueco al capdavant, en aquest tuit) i el mateix club (en aquest altre de Montse Llamas) denunciaven un extrem recel per part del Sabadell cap a l'afició desplaçada i en el tracte al president de la Monta, Emilio Llamas. Des del Sabadell es denuncia a la crònica del partit (publicada al web del club) l'arbitratge i una "lamentable agressió" (sic) a Max Marcet. 

  • Amb nou. El filial arlequinat acabava amb doble inferioritat numèrica per les expulsions de Pol i Alex Alba.

  • Ratxes diferents. 7 de 9 (i 10 de 15) punts per al Sabadell B, que recupera la dinàmica ascendent, i 2 de 12 per a la Monta, que tot i això es manté ben viva en la lluita pel play-off.

  • Golejada. El Sant Andreu protagonitzava la (o "una de les dues") golejada de la J32. Pallissa contra el Morell (7-1) que ha acabat deixant els andreuencs a 7 punts de la quarta plaça.

  • 3-0. Al primer temps, els gols de Brian Canalejo, Albert Yagüe i Felipe Sa col·locaven ja un 3-0 per als quadribarrats al descans.
La celebració d'Albert Yagüe // Judit Andreu - UESantAndreu.cat

  • Represa enganyosa. El gol del Morell (en pròpia porteria de Melo) semblava fer entrar els tarragonins al partit... però arribaven quatre gols més del Sant Andreu, els de Roger Canadell, Ferran Roca i el doblet de Rubén Carreras. Els tres golejadors locals s'estrenaven al compte d'anotadors.

  • Rècord. Cap equip havia marcat més de 6 gols aquest curs, com ha fet ara el Sant Andreu, i el partit, amb 8 gols, és el segon amb més dianes d'aquest curs (després del Júpiter 4-5 Europa).

  • Tercera seguida. El Morell encadena tres derrotes, i 4 punts sumats dels últims 18, i es complica gairebé del tot les opcions de permanència. Els blaus són a 9 punts de la permanència, quan en queden 18 en joc.

  • Remuntada i aire. Nou triomf del Terrassa (segon als últims tres partits) que dóna cinc punts de marge als egarencs sobre el descens. El Masnou, en canvi, té el descens matemàtic més a prop: és a 14 punts de la permanència quan en queden 18 per disputar.
Ángel igualava el duel per al Terrassa // Juanma Medina - TerrassaFC.com

  • Nico Pandiani. El segon gol del curs de Pandiani avançava el Masnou a l'Olímpic de Terrassa, però els gols a la represa d'Ángel de la Torre i de Carles Güell donaven la victòria als vallesans.
El Terrassa allunya el descens, el Masnou l'apropa // Juanma Medina - TerrassaFC.com

  • Més remuntada. El Vilafranca s'avançava a Peralada (gol d'Oribe, 11è del curs), però el conjunt empordanès capgirava el marcador a la represa i agafava més aire: 6 punts sobre el descens.

  • El tàndem. Amb el gol de Victor Oribe, el tàndem anotador del Vilafranca (Triguero-Oribe) amplia el seu registre com a màxim golejador del grup, amb 28 dianes (17+11).
Celebracions després del gol de Borja García // Marc Comamala - ElConvocat.com

  • Marc Mas. El davanter gironí anotava el gol que tancava el triomf dels homes d'Arnau Sala i suma ja 18 gols, màxim golejador del grup català de Tercera en solitari.

  • Fora de play-off. El Vilafranca queda ara fora del play-off... tot i que té els mateixos punts que el Sabadell B (quart), amb qui s'ha d'enfrontar el proper 24 d'abril.


  • Golejada. El Santfeliuenc tombava el Júpiter en una espectacular primera part -4-1- i s'allunya del perill (6-2). Els blanc-i-blaus tenen ara 4 punts sobre el descens.
Celebracions dels jugadors del Santfe // Jaime PG - Santfefc.com

  • David Toro. Pòquer del jugador santboià, que suma ja 15 dianes en aquesta lliga.

  • Josu-Kuku. Per al Júpiter marcaven els seus dos principals anotadors. Kuku suma 15 gols i Josu ha arribat als 10. Els grisgrana tenen el play-off a 10 punts i un coixí de 12 sobre el perill. La permanència matemàtica és a tocar.

Repàs general


  • Moviments als Golejadors. Diversos gols a la part alta de la llista d'anotadors. El gol de Marc Mas (Peralada) col·loca el davanter gironí com a màxim golejador, 18 dianes. Arriben a les 15 Mamadou Kanteh 'Kuku' (Júpiter) i David Toro (Santfeliuenc). Boris Garrós (Gavà) ja en suma 11, igual que Abel Rita (Europa) i Victor Oribe (Vilafranca). Dobles dígits ja per a Josu Rodríguez (Júpiter). En aquesta J32 han estrenat el seu compte golejador 5 futbolistes, un d'ells, Rubén Carreras (Sant Andreu), amb un doblet.

  • Gols destacats. Ens quedem amb els de Marc Medina, Narcís Barrera i Ivan Garcia (Palamós), Boris Garrós (Gavà) i Manel Sala (Manlleu). [No hem vist imatges del Terrassa-Masnou, el Peralada-Vilafranca i el Santfeliuenc-Júpiter].

  • 836 gols. Les 40 dianes d'aquesta J32 han apujat encara més la mitjana, situada ara als 2'61 gols per partit, per sobre dels 2'47 amb què es tancava el curs passat. Són 77 gols més (un +10'14% de variació) dels que s'havien marcat a les 32 primeres jornades del curs passat.

  • Millor local: Prat (38 de 48, 79'17%) | Millor visitant: Gavà (29 de 48, 60'42%)

  • Victòries locals 43% | Empats 26% | Victòries visitants 32%

  • Respecte el curs passat, augment lleuger dels triomfs visitants (van ser el 30% dels marcadors al global de la temporada passada); es mantenen les victòries locals (també el 43% dels partits el curs passat) i disminueixen lleugerament els empats (27% al final del curs passat).

  • Màxim golejador: Prat i Vilafranca (55) | Menys golejat: Prat (23)

  • Menys golejador: Morell (25) | Més golejat: Morell (57)

  • Camp on es veuen més gols. És ara, després del 7-1, el Narcís Sala. Al camp del Sant Andreu s'han vist 55 gols en 16 partits disputats, 3'44 gols per partit de mitjana.

  • Rendibilitat. Es manté al davant de la ràtio la Monta. Amb 41 gols els de Nou Barris han sumat 53 punts. Són 1'29 punts per gol marcat de mitjana.


    2 comentaris: