dimarts, 5 d’abril del 2016

El protagonista | J32: Marc Mas (Peralada)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud.

Després de la J32 hem escollit com El protagonista el davanter del Peralada, Marc Mas (Sils, 1 de juny de 1990). Mas, de 25 anys, sentenciava la victòria del Peralada contra el Vilafranca (1-3) i es coronava com a nou màxim anotador en solitari de la categoria. Rodamón del futbol, Marc Mas ha jugat a Tercera i Segona B, passant per equips tan diferents com el Betis B, el Sant Andreu, el Llagostera o el Badalona. Precisament del club badaloní aterrava aquest curs a l'Alt Empordà per liderar l'apartat golejador de l'equip d'Arnau Sala

Marc Mas celebra un dels gols que han revifat l'equip en la segona volta // Quim Puig - El Punt Avui

A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el moment del Peralada, amb una segona volta que ha espantat els fantasmes del descens, i del lideratge golejador de Marc Mas, que ha anotat en 8 dels últims 11 partits. Aquesta és l'àudio-entrevista a Marc Mas:



Aquesta és la primera temporada de Mas al Peralada. Hi va arribar al mercat d'estiu després de jugar a Segona B amb el Badalona el curs passat. Mas, natural de Sils, va iniciar la seva carrera al futbol gironí. Va passar pels juvenils de Girona i Espanyol, però es va consolidar al futbol sènior amb el curs 2009-2010 a Cassà, amb un equip que acaba 15è a Tercera, però que renuncia a la categoria per motius econòmics. Als anys següents es manté prop de la Costa Brava amb el salt al Llagostera i el seu pas pel Figueres, amb una petita aventura a Badalona. La temporada 2012/2013 l'acaba al Sant Andreu, just abans de fitxar pel Betis B, de la Tercera Andalusa. Abans de tornar a Catalunya, Mas va passar pel Guadalajara, d'on va tornar cap a Badalona.

Des de la seva arribada a Tercera amb el Cassà, Marc Mas acumula 77 gols en 7 temporades i 235 partits, sumant totes les categories en què ha militat des de llavors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada