dilluns, 28 de maig del 2018

Castelló i Santiago esperen els catalans de play-off

El Sant Andreu s'haurà de jugar l'accés a la final de la fase d'ascens a Segona B contra el Castellón, segon classificat del grup valencià. El Terrassa s'enfrontarà a un campió repescat: el Compostela, que va ser superat per l'Espanyol B

Celebrat el sorteig, aquests són els enfrontaments que afecten els equips catalans:

2a ELIMINATÒRIA
Castellón-Sant Andreu
Terrassa-Compostela

Anada: 2-3 de juny | Tornada: 9-10 de juny

El sorteig complet


Aquests són tots els creuaments d'aquesta fase d'ascens a Segona Divisió B (anada 2 i 3 de juny, tornada 9 i 10 de juny):

SEGONA ELIMINATÒRIA

Quarts .vs. Primers
Alcalá-Durango
Terrassa-Compostela
Salmantino-Mutilvera
Tarazona-Unionistas Salamanca

At.Sanluqueño-Mallorca B
Cirbonero-Yeclano

Tercers .vs.Primers
Egea-Tenerife B
Villalbés-At.Levante
Alavés B-Cádiz B

Tercers .vs. Segons
Plasencia-Portugalete
Ibiza-Eivissa-Getafe B
Orihuela-Ceuta
San Fernando-Borja
Náxara-Langreo
Socuéllamos-Cacereño


Segons .vs. Segons
Castellón-Sant Andreu

Escobedo-Villarobledo
Arandina-Almería B


Els rivals: quatre dades ràpides


SD Compostela (Galícia)
El rival del Terrassa és l'hereu d'un equip històric del futbol espanyol, amb presència fins a la Primera Divisió. El SD Compostela actual es va fundar l'any 2006 com a SD Campus Stellae després de la desaparició del club original de la ciutat de Santiago. El nou club va comprar els drets de la marca SD Compostela i va incorporar el nom de l'entitat desapareguda.  Des de llavors ha jugat 4 temporades a Segona Divsió B. El darrer cop, el curs 2015/2016. Els gallecs juguen a l'Estadio de San Lázaro, amb capacitat per a 13.000 persones. A la primera ronda, el Compostela no va superar la ronda dels campions i va caure contra l'Espanyol B (0-0 | 4-2).


CD Castellón (País Valencià)
El rival del Sant Andreu en la segona ronda del play-off d'ascens és un històric del futbol estatal. Fundat l'any 1922 els orelluts han jugat 11 temporades a Primera divisió i 41 a Segona, però els problemes econòmics de la darrera dècada els han tret de l'elit i han jugat els seus darrers anys entre Segona B i Tercera. De fet, els blanc-i-negres han jugat els darrers 7 cursos a Tercera i enllacen quatre promocions d'ascens consecutives sense assolir l'ascens. La temporada 2015/2016 queia eliminat en darrera ronda contra el Gavà. A la primera ronda, el Castellón va superar el Tropezón després d'empatar en l'anada però vèncer a Castàlia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada