dijous, 29 de setembre del 2011

Arriba Pedro (Prat), marxa San José (Muntanyesa)

Nous moviments als equips de Tercera. Pedro García (format i jugador en tres etapes a la Grama i un any a l'Hospitalet) signa pel Prat després d'uns mesos a Palència; i Edu San José, l'encarregat de la pilota aturada al CF Muntanyesa, abandona l'entitat de Nou Barris.

  • Pedro García torna al futbol català. El davanter colomenc abandonava la disciplina del Palència -de Segona B- per "motius personals, per problemes familiars" com explicava el Diario Palentino dilluns mateix (veure article). El davanter, que no era titular a Castella, abandona l'equip entrenat per Ramon Maria Calderé havent anotat un gol en la derrota a casa contra la Gimnastica de Torrelavega (2-3). Segons ha informat des d'aquest migdia El Prat Ràdio, als seus informatius, així com ha fet El Prat Esports al seu canal de Facebook i Twitter, Pedro García ha arribat a un acord amb l'AE Prat. El davanter baixa una categoria, però torna al futbol català només quatre mesos després de deixar la Grama un cop es va consumar el descens dels colomencs. García, de 27 anys, ha tingut sempre una estreta vinculació amb la Grama. Hi va crèixer com a futbolista i va donar el salt, després, al futbol formatiu del Barça, des del qual va marxar a Burgos. Tornava a Catalunya, i a Tercera, per formar part de l'Hospitalet de Julià Garcia que no va poder aconseguir l'ascens a Segona B (temporada 2008-2009). Després, tornaria a la Grama, erigint-se en l'heroi de la temporada 2009-2010 ja que un gol seu donava la permanència a Segona B als colomencs. L'any passat va provar fortuna a les illes, a l'Sporting Maonès, però després de pocs mesos tornava a casa. No va poder evitar el descens de la UDA Gramenet a Tercera. Ara torna a Tercera dos anys després, per acompanyar Ferran Vila, Luis Larios, Ignacio Rosillo, Roger Matamala o 'Mechi' al poderós atac pratenc. Per recordar alguns dels seus gols a l'indret on millor el recorden, Santa Coloma, enllaço un vídeo amb els seus millors gols (de AficionUDAGramenet)



Edu San José, al partit contra el Sestao / Foto: BTV
  • Edu San José deixa el Muntanyesa. El migcampista abandona l'entitat de Nou Barris després d'haver-hi viscut l'excel·lent temporada passada, en què va ser un dels pilars bàsics de l'equip. La notícia l'avançava ahir al seu compte de twitter el periodista Javi Chica, d'El 9 Esportiu (aquí el seu tweet). Avui el diari esportiu inclou la notícia a la seva excel·lent secció Futbol.cat (enllaç aquí, però cal subscripció). El jugador abandona el club per motius personals, i marxarà a Londres. Els companys de BTV Esports han confirmat que van conèixer la notícia ahir mateix, a través de l'entrenador Miki Carrillo. Aquesta tarda han pogut parlar amb el propi San José. "Li vaig dir al míster fa un mes". A més, el futbolista creu que no serà difícil suplir-ne la marxa. "Hi ha un molt bon equip, i segur que fan un bon any, com el passat". San José marxa a la capital anglesa sense res lligat: "de moment no tinc res, hi vaig a buscar-me la vida". La televisió barcelonina també recull les reflexions de Miki Carrillo. "L'Edu ha estat molt important en els quatre anys que ha estat amb nosaltres, però és llei de vida, ell ara ha decidit marxar". Pel que fa a la substitució d'aquesta baixa, Carrillo compta a trobar recanvis a la plantilla actual, malgrat que no descartar fitxar si no és satisfactori. Aquí teniu l'enllaç del vídeo de BTV:
www.btvnoticies.cat / Notícia de BTV aquí
  • Clau a pilota aturada. L'any passat el migcampista va ser bàsic per assolir els playoff i, un cop a les fases d'ascens, per superar dues rondes. Bàsic en l'estratègia de Carrillo -la pilota aturada del Muntanyesa passava per ell- aconseguia gols vitals contra el Cartagena la Unión (els dos gols de l'eliminatòria). Al partit en què es decidia l'ascens, contra el Sestao, anotava de penal el gol inicial, i errava, també des dels onze metres, el que hagués pogut ser el 2 a 0. Amb Quim Araujo i Marc Ramírez va ser un dels artífexs d'un any inoblidable per a l'entitat de Nou Barris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada