dissabte, 24 de setembre del 2011

Prèvia de la jornada (6a)

Aquests són els horaris de la sisena jornada:

DIUMENGE, 25 DE SETEMBRE
12h Espanyol B-Masnou
12h Gavà-Vilanova
12h Muntanyesa-Rubí
17h Manlleu-Gramenet
17h Terrassa-Castelldefels
17h Olot-Vic
17h Vilafranca-Amposta
17'30h Europa-Cornellà
18h Santboià-Pobla Mafumet
18h Balaguer-Prat

En quatre dies torna la competició i, després de jugar els quatre equips en places de playoff a domicili (Gavà i Europa pedien, Terrassa i Espanyol B) ara els quatre primers -amb un canvi, Vilafranca per Gavà- jugaran davant el seu públic.

La jornada inclou un partit molt interessant, l'Europa-Cornellà. Els dos conjunts, submergits en una voràgine de duels amb protagonistes del Baix Llobregat (el Cornellà hi arriba després de tres derbis seguits, i l'Europa ve de jugar contra Prat i Castelldefels) es troben separats per només dos punts a la taula. Al Nou Sardenya els graciencs buscaran mantenir el ple de victòries a casa, i el Cornellà, sumar el primer triomf a domicili.

La Pobla de Mafumet visita el Joan Baptista Milà esperant recuperar-sede la derrota a casa contra el Manlleu. El Santboià, després d'una victòria i un empat a domicili, espera endur-se el duel contra el filial tarragoní per escalar posicions.

El líder Espanyol B rebrà un Masnou en hores baixes (1 punt dels últims 12), en un duel que ja s'ha disputat (a mitges) aquesta temporada. Va ser al torneig d'històrics, amb triomf blanc-i-blau (crònica aquí).

La Grama té el difícil repte de, després de caure a casa contra el líder, visitar un camp complicat, el Municipal de Manlleu, davant un rival en ratxa, amb un davanter especialment inspirat, Planagumà (3 gols en 2 partits). Serà l'últim partit amb la Grama d'Edgar Santolalla, que deixa el conjunt colomnc per incompatibilitat laboral, segons informaven Javi Chica i Gent de la Grama (a twitter i al fòrum), fonts essencials per seguir l'actualitat de l'equip.

Gavà i Vilanova disputaran un duel de vells coneguts a la Bòbila. Gerard Boira i Santi Triguero, màxim golejador de la història del club del Garraf, s'hi enfrontaran esperant mantenir l'excel·lent moment a casa dels blaugrana (dues victòries i cap gol encaixat), mentre que els d'Alcolea esperen aconseguir el primer triomf.

També vol estrenar el palmarés de victòries, o de punts, però fora de casa, el Rubí. Els set punts que tenen els vallesans els han sumat a Can Rosés. Ara visiten el Municipal de Nou Barris, en què la Muntanyesa espera repetir l'excel·lent balanç obtingut a Amposta, on retornaven al camí del triomf.

El conjunt del Montsià visita Vilafranca en un d'aquells partits que, si fos només per l'estadística, seria ben favorable als visitants. La dada la donava El blog de la prèvia FCV. L'Amposta busca ampliar la dada a ls 5 últimes visites, i el Vilafranca, ampliar la ratxa de 3 victòries seguides.

Després de l'intens Rubí-Olot de dimecres, a la sisena jornada es viu un altre duel de nouvinguts. Amb la il·lusió que dóna el primer gol (i el primer triomf) del curs, el Vic viatja al Municipal d'Olot esperant ampliar el caseller de punts. Els de Nitus Santos volen allargar els bons resultats al seu camp, dos triomfs en dos partits.

Qui vol seguir aguantant el ritme del líder és el Terrassa. Els de Miquel Olmo reben el Castelldefels amb l'absència d'una de les últimes incorporacions, Héctor Bueno, que després de ser expulsat al Prat ha estat sancionat amb dos partits, informaven els companys de 95punt2esports. Els del Baix Llobregat arribaran a l'Olímpic després del triomf entre setmana contra l'Europa.

Prat i Balaguer esperen refer-se de les derrotes de diumenge. Els lleidatans, fins ara incapaços de puntuar fora, esperen mantenir la bona dinàmica acasa, mentre que els d'Agustín Vacas buscaran sumar per no despenjar-se del grup capdavanter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada