diumenge, 25 de setembre del 2011

Resultats Jornada 6

L'Espanyol cedia dos punts a casa (com ja va fer contra el Cornellà a la segona jornada) i empatava davant un Masnou que surt així del descens (1-1). Els blanc-i-blaus cedeixen així el lideratge en solitari a un Terrassa que ha fet ple aquesta setmana. Tres victòries en 8 dies, després de desfer-se avui del Castelldefels (3-0) apel·lant a dos dels puntals del conjunt vallesà: Molist i Carlos. L'empat del fins ara líder i les victòries dels perseguidors ajusten una mica més les 4 places de playoff. Europa i Vilafranca es mantenen en posició preferent. Parres donava, al minut 84, un vital triomf als graciencs contra el Cornellà (1-0), mentre que el degà penedesenc allarga la ratxa a quatre triomfs consecutius, desfent-se de l'Amposta (2-0) gràcies a l'aportació d'un Dani Delgado (2 gols) que sortia des de la banqueta. Manlleu i Gavà s'apropen al capdavant gràcies a mantenir el bon nivell de joc i resultat a casa. Dani Planagumà tornava a ser protagonista a Osona anotant dos gols i donant un tercer en la victòria contra una Grama (3-1) que segueix enfrontant-se als teòrics favorits. Tres victòries en els últims tres parits, amb aportació vital de l'11 del Manlleu: 5 gols. El Gavà es desfeia del Vilanova (4-2), s'apropa als quatre primers, i manté el mal balanç dels del Garraf, que segueixen sent l'únic equip que encara no ha guanyat. Avui s'ha col·locat per primer cop per davant al marcador enguany, gràcies al 0 a 1 inicial de Sergi Pérez.

Olot i Pobla Mafumet tampoc perden pistonada. Els de la Garrotxa mantenen l'excel·lent balanç a casa després de desfer-se d'un Vic que ha fregat la consecució d'algun punt (2-1). El filial del Nàstic es recuperava de la derrota de dimecres contra el Manlleu derrotant el Santboià (0-1).

El Prat recupera les bones sensacions i abandona les últimes posicions enduent-se tres punts de Balaguer (0-2). Fins ara, els de la Noguera havien guanyat els dos enfrontaments anteriors a casa. Sí que trencava el malefici fora de casa el Rubí empatant a Nou Barris (1-1) davant un Muntanyesa que queda situat a la meitat de la taula.

Demà, les Idees de la jornada. Moltes gràcies a tots els que heu seguit els deu partits per twitter, demà a l'apartat @graïments citaré algunes de les fonts que he seguit. Tot seguit, resultats, golejadors i classificació:

DIUMENGE 
Espanyol B 1-1 Masnou (Cristian Alfonso / Gerard Alonso)
Gavà 4-2 Vilanova (Edgar, Pere Olivé, Oriol González, Bioko / Sergi Pérez, Acosta)
Muntanyesa 1-1 Rubí (Barriendos / Ortega)
Manlleu 3-1 Gramenet (Dani Planagumà -2-, Aumatell / David Gascón)
Terrassa 3-0 Castelldefels (Xavi Molist -2-, Carlos Martínez)
Olot 2-1 Vic (Alex Granell, Roger / Albert Soler)
Vilafranca 2-0 Amposta (Dani Delgado -2-)
Europa 1-0 Cornellà (Parres)
Santboià 0-1 Pobla Mafumet (Vélez -p-)
Balaguer 0-2 Prat (Ferran Vila -2-)

CLASSIFICACIÓ
Així està la classificació després de sis jornades:


Font: elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada