divendres, 16 de setembre del 2011

Prèvia de la jornada (4a)

Aquests són els horaris de la quarta jornada:

DISSABTE, 17 DE SETEMBRE
17h Manlleu-Vilanova
17'30h Europa-Prat

DIUMENGE, 18 DE SETEMBRE
11'45h Gramenet-Masnou
12h Espanyol B-Pobla Mafumet
12h Gavà-Castelldefels
12h Muntanyesa-Vilafranca
17h Terrassa-Vic
17h Olot-Amposta
18h Santboià-Cornellà
18h Balaguer-Rubí

Per començar, dues dades curioses, relacionades amb els gols:
  • El primer gol que s'anoti en aquesta jornada (a Manlleu i al Nou Sardenya tenen molts números de veure'l) serà el número 100 d'aquesta temporada. S'assolirà, doncs, després de 31 o 32 partits (sempre que els duels de dissabte no acabin sense gols). Fins ara s'han marcat 3'3 gols de mitjana per partit.

  • Enric (Cornellà) i Carlos (Terrassa) són els dos únics jugadors que han marcat en les tres jornades disputades fins ara. Les defenses del Santboià i el Vic, respectivament, intentaran impedir que allarguin la ratxa.
Tornant als partits hi ha, a priori, dos de molt destacats. Curiosament, són els dos en els quals participen els colíders, fet que podria possibilitar el trencament d'aquesta terna de capdavanters.

Espanyol B i Pobla de Mafumet s'enfrontaran diumenge a la Ciutat Esportiva en un duel de filials que servirà per comprovar les expectatives les aspiracions de tots dos, tenint en compte l'etiqueta d'uns (els de Raúl Longhi, assenyalats per pràcticament tots els rivals com a favorits al triomf final) i les bones actuacions dels altres (tercers l'any passat amb un futbol molt sòlid). L'any passat el filial tarragoní va arrencar un empat a Sant Adrià (1-1) i va derrotar els blanc-i-blaus al partit de tornada per culpa d'un "golàs" de Boniquet (1-0).

Al Nou Sardenya dissabte Europa i Prat disputaran un partit que ja s'ha fet "habitual" en les lluites per les posicions capdavanteres els últims anys, i del que us parlàvem ahir gràcies a les declaracions de Pedro Dólera i Javi Lara a El Prat Ràdio. L'any passat Roger Segalés (que enguany ha marcat per partida doble, però en els dos desplaçaments) i Remo, per partida doble, anul·laven el gol inicial d'Aitor, avui escapulat (3-1).

Tots quatre equips són, juntament amb el Cornellà, els equips invictes de la categoria. Els de Jordi Roger rebran el Santboià, que segueix amb el particular 'tour' pel Baix Llobregat. El de diumenge serà el tercer derbi seguit per als de Paco Clos, després de perdre davant el Prat i el Castelldefels. El Joan Baptista Milà esperarà veure el primer triomf de l'equip enguany, davant d'un rival que ha començat el curs de forma sòlida.

Qui esperarà l'ensopegada dels de dalt és el Terrassa, que després de perdre a Rubí rep el cuer de la categoria, el Vic, l'únic equip que encara no ha marcat cap gol. De fet, el partit serà el duel entre el màxim golejador (el Terrassa, amb 10) i l'equip menys anotador.

Un altre duel de "necessitats" (cada cop menys relatives, però encara no trascendentals) serà el que obrirà la jornada, el Manlleu-Vilanova. Dos equips pensats per a no patir (potser fins i tot, en el cas dels osonencs, possible candidat a l'ascens) però que encara no han sumat cap victòria fins ara.

El Rubí intentarà mantenir a Balaguer el bon moment que viu al Municipal de Can Rosés, on ja han caigut Gavà (3-1) i Terrassa (3-2). Els lleidatans també van vèncer en el seu únic partit a casa (2-0 contra el Vilafranca) i esperen assegurar el màxim de punts al municipal balaguerí.

A la part mitjana de la taula (encara en fase inicial de temporada) es viuran tres duels.

La Grama rebrà el Masnou a Can Peixauet. Els colomencs esperen donar una alegria a l'afició contra un dels rivals que han començat més forts, i que arriben al duel després de forçar un empat a tres contra el Muntanyesa.

Precisament el conjunt barceloní rebrà el Vilafranca, en un partit de bon record per al degà penedesenc, ja que a Nou Barris va assolir l'ascens a Tercera fa un any i mig, com expliquen els companys del blog de la prèvia del FCV.

Un altre derbi, l'enèssim, del Baix Llobregat, es viurà a la Bòbila. El Gavà rep el Castelldefels amb els dos equips en un bon moment. Els blaugrana esperen repetir l'excel·lent actuació de l'últim partit a casa (4-0 contra el Vic), mentre que els dels Canyars hi arriben després de derrotar el Santboià.

A Olot els homes de Nitus Santos volen retrobar-se amb la victòria, després d'haver caigut als dos partits disputats a domicili. Rebran l'Amposta, que en l'últim desplaçament va sortir escaldat de Terrassa (5-3), però que té en Miguel Reverté (5 gols) tota una assegurança de cara a porteria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada