divendres, 30 de setembre del 2011

Prèvia de la jornada (7a)

Aquests són els horaris de la setena jornada: 

DISSABTE, 1 D'OCTUBRE
16h Vic-Muntanyesa

DIUMENGE, 2 D'OCTUBRE
11'45h Gramenet-Santboià
12h Espanyol B-Manlleu
12h Pobla Mafumet-Gavà
12h Cornellà-Terrassa
12h Castelldefels-Balaguer
12h Prat-Olot
12h Masnou-Amposta
17'30h Rubí-Vilafranca
18h Vilanova-Europa

La jornada s'estrena dissabte, a les 16h, amb el retorn del Vic a casa després d'haver perdut la por al gol. Els vigatans han marcat un gol en cadascun dels dos últims partits disputats i esperen, en el retorn a Osona, repetir el triomf de fa deu dies contra el Balaguer. El rival, un Muntanyesa que jugarà el primer partit sense Edu San José.

Diumenge trobem dos duels altament atractius. L'Espanyol B, segon màxim golejador de la categoria, rep l'equip menys golejat, el Manlleu que espera ampliar la ratxa (ara mateix tres triomfs seguits). La força atacant del filial blanc-i-blau (Alfonso, Bakary, Pirulo...) posarà a prova la defensa manlleuenca, i l'excel·lent moment de forma de Dani Planagumà.

Cornellà i Terrassa disputen un altre duel intens. Els vallesans "estrenen" el liderat a la Via Fèrria, un camp complicat. De fet, l'any passat el Terrassa hi sumava un punt (2-2) després de situar un 0 a 2 al marcador a l'equador del primer temps. Héctor Bueno seguirà sent baixa per als egarencs (segon partit de sanció), mentre que Edgar (Cornellà), expulsat al Nou Sardenya, no jugarà per als locals.

També s'enfrontaran entre ells els dos descendits de Segona B. La Grama rebrà, després d'haver-se enfrontat consecutivament a Espanyol B i Manlleu, un Santboià que està completant un fluix inici de campionat. Els de Sant Boi, que ratificaven l'entrenador Paco Clos aquesta mateixa setmana, sumen els mateixos punts que els colomencs (5), un per sobre de les places dedescens. El partit serà el primer de la Grama sense Edgar Santolalla, que ha deixat l'entitat per incompatibilitat laboral.

Masnou i Amposta també protagonitzaran un duel de necessitats. Els del Montsià es troben en places de descens, i els del Maresme només són un punt per sobre. L'Amposta buscarà sumar el primer punt a domicili (fins ara 3 derrotes) amb la sensible baixa del seu golejador, Miguel, sancionat. El davanter ha marcat el 60% dels gols dels ebrencs.

Pobla Mafumet i Gavà viuran un duel de reivindicacions. Els locals volen convèncer davant la seva afició després de la desfeta de fa deu dies contra el Manlleu, mentre que els gavanencs esperen sumar el primer triomf fora de casa. Fins ara, el balanç del gavà lluny de la Bòbila és d'un punt de 9 possibles. L'any passat els poblencs protagonitzaven una remuntada espectacular (3-2, després d'avançar-se el gavà amb un 0-2).

El Vilafranca tindrà una complicada prova per fer el "més difícil" encara, i ampliar a cinc les victòries consecutives. Visita el camp del Rubí, on el conjunt local no ha perdut encara i SEMPRE -3 partits fins ara- hi ha marcat tres gols. Com explicava a twitter El blog de la Prèvia FCV, si el Vilafranca venç igualarà el rècord de victòries consecutives a Tercera i amb Putxi a la banqueta.

També buscarà mantenir la plaça de privilegi l'Europa. El conjunt gracienc visita l'Alumnes Obrers, i s'enfrontarà a un Vilanova que buscarà aconseguir el primer triomf del curs. Iván Álvarez, expulsat contra el Cornellà, serà baixa amb els de Pedro Dólera.

Del duel entre Prat i Olot podria sortir un dels candidats a ser en places de playoff. Els de la Garrotxa ho tenen millor, amb matisos: compten amb dos punts més que els pratencs (10 a 8), però fora de casa només han sumat un punt, a Rubí. El Prat, en canvi, té un bon bloc, però ha començat sense guanyar a casa (2 empats i una derrota).

A Castelldefels també es trobaran dos equips separats per un punt. El conjunt local espera retornar a la seva millor cara, la de casa fa deu dies (3-2 contra l'Europa) i no pas la de diumenge passat (3-0 a Terrassa). Al davant, un Balaguer ferit. Els de la Noguera perdien a casa diumenge passat i, a més, segueixen sent inoperants lluny del seu camp: 3 derrotes en 3 partits i només 2 gols a favor. Els dos equips necessiten els punts per marcar una distància prudencial davant la zona de perill.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada