dimecres, 21 de setembre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 2)

Segona jornada disputada als dos grups de la nova Primera Catalana, i Tàrrega i Cerdanyola mantenen les posicions de privilegi que havien assolit a la jornada inaugural.

Avui serien de Tercera:

• Cerdanyola del Vallès. Al grup 1 només dos equips han repetit victòria. Un d'ells és el conjunt entrenat per Toni Carrillo, que derrotava un feble Premià al Municipal maresmenc (0-4). Els vallesans s'avançaven a la primera part de penal, gràcies a Rubén, i a la segona, en set minuts (del 65 al 72) liquidaven el duel i mantenien el liderat amb tres gols més. A la web del club teniu una detallada crònica del partit. El Cerdanyola és ara l'únic equip imbatut al grup 1.
  • Tàrrega. L'equip lleidatà, que se situava segon després de la primera jornada, s'enfila al liderat al convertir-se en l'únic equip que suma dos triomfs en dos partits. L'equip de l'Urgell esclafava a casa el Tortosa (3-0), ara cuer i sense haver marcat cap gol. Juan de Miguel feia el primer abans del descans, i a la represa, Pijuan i Raya -que ja havien marcat a la primera jornada- certificaven un triomf que dóna la posició de privilegi als targarins.
  • San Cristobal o Júpiter. Els dos segons són el San Cristobal terrassenc (al grup 1) i el Júpiter (al 2). A Sant Feliu de Guíxols, els vallesans doblegaven el conjunt local remuntant el gol inicial de Rubén Martínez. Lordan i Lariño donaven el triomf al San Cristobal. Tot seguit, els gols, per ordre, gràcies al portal de futbol gironí GIROFUT:

Al grup 2 el Júpiter segueix a la part alta tot i cedir un empat, a casa, davant l'Ascó (2-2), equip que l'any passat militava a Tercera. I això que, a deu minuts de la conclusió, els de la Verneda dominaven per dos gols a zero, gràcies a les dianes de Jesús Martínez (43') i Xavier Garcia (68'). Als minuts 81 i 88, però, els de la Ribera d'Ebre igualaven el duel, gràcies a Rojas i Cristino. L'Ascó és tercer, igualat a quatre punts amb el Júpiter. Els companys de BTV esports van cobrir el partit, teniu la seva crònica amb vídeo aquí.

Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2

Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 1 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2