dimecres, 14 de setembre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 1)

Estrenem la secció que dedicarem, setmanalment, a repassar com estan les coses per sota, als dos grups de la nova Primera Catalana. La idea és anar temptejant, setmana a setmana, quins poden ser els futurs equips de la Tercera 2012/2013.

Enguany s'estrena un nou sistema de competició. Dos grups, de 18 equips cadascun. Pujaran a Tercera els dos campions i un tercer equip, que sortirà de l'eliminatòria entre els dos segons de grup.

Avui, doncs, serien de Tercera:
  • Cerdanyola del Vallès. Al grup 1, el conjunt entrenat per Toni Carrillo, germà del tècnic del CF Muntanyesa, es desfeia del Manresa en aquesta jornada inaugural (3-1) i se situa líder gràcies, com és habitual en les primeres jornades, a la diferència de gols. Els vallesans dominaven per 3 a 0 fins al minut 88, quan Dani Arqués va poder maquillar el resultat per al conjunt del Bages. A la web del club teniu una detallada crònica del partit.
  •  
  • Júpiter. L'equip de la Verneda, un històric del nostre futbol (no en va, al seu estadi s'hi va disputar l'última edició del Torneig d'Històrics) està enquadrat al grup 2, "el dels barcelonins", ja que compta amb quatre equips de la capital catalana. El Júpiter va començar l'any de manera immillorable. 0 a 3 a camp del Tortosa. Elhadji avançava els barcelonins a la primera part i Romo s'erigia en protagonsta a la represa, anotant el segon i el tercer en tan sols dos minuts. Gràcies a la cobertura de clubs barcelonins que fan els companys de BTV Esports, tenim el resum del duel en vídeo:
     (Crònica i vídeo originals de BTV aquí)
     
  • Peralada o Tàrrega. Els dos segons són Peralada (al grup 1) i Tàrrega (al 2), si bé, la primera jornada està inacabada. Falta concloure el Palamós-Guíxols, suspès al minut 87, amb 2 a 1 per al degà del nostre futbol. El motiu, una invasió del camp que per a l'àrbitre feia "perillar la integritat física dels jugadors del Guíxols", com es recull en aquesta entrada del blog de la Laura Avilés, dedicat a l'esport palamosí. A més, la pàgina de futbol gironí GIROFUT recollia en vídeo els incidents:
    Al marge d'aquest duel, al grup 1 el Peralada, que es desfeia d'un dels favorits, el Mollet (4-3) se situa segon gràcies a la diferència de gol i als quatre gols anotats per un sol jugador, Sergi Arranz
  • Al grup 2 el Tàrrega s'enduia el duel lleidatà al camp de l'EFAC Almacelles (2-4). Raya, amb dos gols, i Roc, donaven als de l'Urgell un còmode 0 a 3 al minut 35. Camps i Camon retallaven per l'EFAC, però el gol de Pijuan dóna la segona plaça provisional al Tàrrega.
     
Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2


Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 1 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada