dijous, 19 de gener del 2012

Avui serien de Tercera... (capítol 16)

En primer lloc, disculpes per no haver fet la secció la setmana passada. El monogràfic -en cinc capítols- dedicat a la primera volta de Tercera no va donar espai a la secció dels dimecres (o dijous) dedicada a Primera Catalana. Avui hi tornem!


A Primera Catalana el 2012 ha començat com va acabar el 2011, amb Figueres i Rapitenca al cadavant. Els de les terres de l'Ebre, a més, ja s'han assegurat el campionat d'hivern. El Mollet ha frenat el ritme, un punt dels últims sis, però segueix segon, veient com el Palamós s'apropa, a només un punt. Al grup 2 el Tàrrega ha tornat a la segona plaça, amb tres punts més que el Júpiter.

Després de setze jornades, avui serien de Tercera...

  • Figueres. Els empordanesos derrotaven amb comoditat el penúltim classificat, el Manresa (3-1). Dos referents golejadors, Pol Compte i Marc Teixidor -amb un doblet- van donar un nou triomf a la Unió. L'equip lidera amb força la categoria, i s'assegurarà el campionat d'hivern si puntua aquesta setmana en una altra plaça amb història, Premià de Mar. Teniu el resum del Figueres-Manresa tot seguit, no us perdeu el golàs de Pol Compte. Resum a partir dels 28 segons, cortesia de Tramuntana TV Esports:
 
 
 
  • Rapitenca. Un convincent triomf dels ebrencs al camp de l'Energia, del Sants (1-3) els dóna encara més ales al liderat del grup 2. La Rapitenca ja té quatre punts més que el principal perseguidor, i s'assegura, per tant, el campionat d'hivern. Al triomf de Sants Alexis Jiménez, Javier Ramos i Callarisa posaven els gols, mentre que els santsencs maquillaven el marcador amb gol de Xavier Pascual. Els del Montsià rebran a l'última jornada de la primera volta el vuitè classificat, el Torreforta. Resum del Sants-Rapitenca gràcies a BTV Esports:
 

 
  • Mollet o Tàrrega. El Mollet manté la segona plaça malgrat un fluix inici de 2012. A l'empat a zero de a dotze dies s'hi suma la derrota a camp del Farners (1-0). Un gol de Jodi Artau donava el triomf als gironins, que són sisens, a sis punts dels vallesans. La derrota molletenca, combinada amb el triomf del Palamós (3-0 al Montcada) apropa els del Baix Empordà a la segona plaça. Només la tenen un punt per sobre. El Palamós, per cert, ja té el seu jugador Facebook. Es tracta d'Óscar Almendros, que va iniciar la temporada a la UE Vic (parlava de la seva baixa amb els osonencs en aquest article del xx xxx). El Mollet rebrà ara la Gramenet B, mentre que el Palamós visitarà Lloret. Al grup 2 el Tàrrega és segon després d'un treballat triomf a camp del Torreforta (1-2). L'empat a un del descans era resolt just iniciada la represa gràcies a la diana de Nuno Filipe Carvalho.La derrota del Júpiter a Viladecans (2-0) trenca l'empat entre barcelonins i urgellencs, i dóna tres punts de marge al Tàrrega sobre el principal perseguidor. Podeu veure un resum del Torreforta-Tàrrega gràcies al Canal de YouTube de la UE Tàrrega:


 
  • [BONUS] Interrupció fatal. El grup 1 acollia aquest cap de setmana el derbi egarenc entre San Cristóbal i San Lorenzo. Un duel que acabava interromput després de l'inesperat gol de l'empat dels visitants i de l'aparició d'un espectador. S'explica en aquesta notícia de Canal Terrassa Vallès:


Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2 

Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 16 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada