dimarts, 17 de gener del 2012

Segona meta volant (5): En un tuit

(Dimarts, 17 de gener. Edito l'entrada després d'haver rebut algunes opinions més en forma de tweet. Al final, 29 dels 37 jugadors preguntats han respost. Aquí en teniu les opinion. moltes gràcies a tots ells!)

Anteriorment, a l'anàlisi de la segona meta volant:


Fa unes setmanes se'm va acudir fer alguna cosa diferent per tancar l'anàlisi de la primera volta (la segona meta volant). Vaig pensar, veient-ne alguns exemples en altres àmbits, aconseguir opinions directes i, alhora, originals.

Volia recollir la impressió dels jugadors en un tuit.

Nota inicial: Vaig començar per recollir tots els comptes de twitter que es coneixen de jugadors de Tercera. N'he trobat 107 fins ara. Per raons evidents (bàsicament, de salut) no he pogut escriure a tots els jugadors. He decidit agafar dos jugadors per equip, un en el cas dels equips que només tenen un jugador a Twitter (Rubí, Amposta i Balaguer). En total, he parlat amb 37 jugadors. Espero que entengueu els motius, a la propera rotaré els escollits. I amb els comptes obtinguts estic preparant un reportatge dels jugadors de Tercera a twitter.

La pregunta per als 37 jugadors era aquesta:

Aquestes han estat les respostes, separades per equip:

Terrassa
Xavi Molist @XaviMolist
Esperançadora, il·lusionant, motivats... Encarem amb ganes de fer una bona temporada, d'acabar bé la feina que hem començat... :D


David García @Davidgarciaharo
Contento con lo conseguido hasta ahora. Y esperanzado por conseguir el ascenso de categoría



Prat
Toni Texeira @Tonitexe
Encara que l'inici de lliga no va ser del tot bo, hem fet una gran 1a volta. Hem de millorar els resultats a casa de cara a la 2a.


Óscar Sierra @Oscarirenemoral
Pues la valoración que le doy a la liga es que cada partido tienes que trabajar mucho para sacar los partidos. No nos podemos relajar ni un minuto porque te gana cualquiera, el equipo está con confianza y sobretodo con un ambición enorme. De la primera vuelta, el objetivo es estar entre los 4 primeros, pero ahora vamos a por el primer puesto para el play-off. La segunda vuelta será complicada para todos, porque ya saben como jugamos, pero nosotros la afrontamos con la misma línea. El equipo está con fuerza y sobretodo vamos todos en la misma dirección.

Espanyol B - Sense resposta d'Albert Blázquez ni de Pau Senent

Pobla Mafumet
Jan Lladó @janllado22
Primera volta sòlida i seriosa, segona volta amb la mateixa il·lusió i ganes per entrar al playoff.



Vilafranca
Alberto Bacaicoa @Bakita14
La primera volta de l'equip és perfecta! La segona volta l'afrontem amb ambició, il·lusió i que ningú oblidi el Vilafranca!


Jonathan Pujibert 'Puchi' @Joni_Puchi
La verdad que ha sido una primera vuelta espectacular, el equipo ha rendido por encima de su nivel!! La segunda vuelta el equipo tiene el objetivo de lograr la permanencia matemáticamente y a partir de ahí soñar es gratis!!


Manlleu 
Jordi Aumatell @Aumatell
Tenim baixes importants (Ginés, Gely i Crous) l'objectiu més proper és la permanència, si ha d'arribar quelcom més ja arribarà


Baruc Nsué @barucnsue
Acabar la 1a volta amb una derrota (Vic) no treu valor als 33 punts aconseguits! Seguirem amb la màxima ambició possible!! 



Cornellà
Àlex Pla @AlexPla7
Hem sigut massa irregulars. Comencem la 2a volta amb la il·lusió de fer més punts que a la 1a i acabar el més amunt possible.



Olot
Marc Francolí @MarcFrancoli
La primera volta ha sigut un pèl irregular: molt forts a casa i molt fluixos a domicili. Hem de millorar bastant. La 2a volta es tracta de la confirmació de l'Olot com un equip amb possibilitat de lluitar pel play-off.



Gavà
Albert Cervantes @cervan9
La 1a volta ens ha servit per veure la maduresa dels jugadors joves i l'evolució del joc que va començar la temporada passada. La 2a volta ens servirà per saber fins on pot arribar aquest equip amb les baixes i d'altres problemes que hi ha.


Adrià Fradera @fradera1
1a volta per madurar el joc de l'any passat amb els jugadors nous. La 2a volta és per millorar els resultats de la primera!




Balaguer
Oscar Imaz @oscarimaz11
La primera volta ha estat bastant bona, seguint les expectatives que teníem de no patir a final d'any. L'equip encara aquesta 2a volta amb més il·lusió i aspiracions, ja que ens trobem en una posició bastant cómoda a la classificació.



Rubí - Sense resposta de Pedro Núñez

Europa
Alex Cano @alexcano4
1a volta per sota de les nostres possibilitats. Encarem la 2a amb moltes ganes de remuntar i guanyar les màximes posicions possibles. 



Alberto González @gonzabeto8
1volta molt irregular, moments de bon joc però poc resultadistes. 2n tram: ganes d'agafar bona ratxa de resultats. + Forts fora de casa



Castelldefels
Javi Sánchez @Javitosanc
No hem encadenat triomfs a casa amb punts fora, ni a la inversa. Buscarem la regularitat en la 2a volta per pujar posicions!




Sascha Andreu @Sascha_10
1a volta molt irregular, i una 2a volta que si aconsegim regularitat pujarem bastants llocs, potencial per plantilla n'hi ha.




Santboià
Marc Masip @marcmasip10
La nostra primera volta està per sota de les nostres possibilitats. El futbol son ratxes, crec i espero que la dolenta s'hagi acabat i situar el Santboià a la posicio de la taula q li pertoca a aquest gran club.


Guillem Cornellà @Guillemcm8
1a volta irregular. 2a volta amb moltes ganes, ambició i il·lusio per anar cap amunt i posar l'equip on ens mereixem que sigui!



Muntanyesa
José Villegas @j_villegas9
Una primera volta plena de circumstàncies adverses, lesions i resultats poc favorables... però encarem la segona volta amb molta il·lusio perquè de 10 partits hem perdut només 2.


Xavi Valls @XaviVallsP
1a volta de menys a més, recuperant-nos de la ressaca de l'any passat, amb menys punts obtinguts que mèrits realitzats. 2a volta: objectiu 45p, sent més forts a casa i mantenint el ritme fora. Recuperar sensacions col·lectives i confiança.


Gramenet
Oriol Miralles @oriolmiralles10
1a volta on l'equip ha donat la cara tot i la inestabilitat del club! De cara a la 2a volta l'objectiu és la permanència!!!




Toni Pérez @ToniPrezToran
Con ilusion y ganas de salvar la categoria y dejar atras los problemas extradeportivos. La primera vuelta nos ha valido para conjuntarnos y coger la experiencia necesaria para competir.



Vic
Albert Soler @AlbertSolerFrei
Inici dur però en què ens hem acabat adaptant a la categoria. De cara a la 2a volta a seguir amb la linia que hem acabat la 1a.




Marc Verdaguer @marc17verdaguer
Hem pres el pols a la categoria. Errors d'inexperiència que han costat punts, però pincellades d'equip que creix i que il·lusionen. Ascendent. [per la 2a volta] Assentament definitiu a Tercera, aprendre dels errors per buscar la regularitat que ens allunyi dels llocs de perill a la clasificació.


Vilanova
Mario Leon @marioleon83
1a volta desaprofitada, fins i tot decebedora, però amb una 2a volta il·lusionant/emocionant... Visca el Vilanova (@cfvng) per sobre de tot!



Masnou
Marc Esteban @marcesteban6
Ha estat un mal de cap de desgràcies i lesions que han minvat l'equip. Confiem en nosaltres mateixos per assolir l'objectiu!




Amposta  
David Vilanova @DavidVila6
En la primera volta vam entrar en una dinàmica molt dolenta, mala sort i poc encert de cara a porteria. Mereixíem més punts, crec. A la segona crec que, tot i les limitacions econòmiques i esportives, l'equip salvarà la categoria, s'ho mereix.


(Les fotografies corresponen als perfils de twitter de cadascun dels jugadors)



Agraïments
En primer lloc, moltíssimes gràcies a tots els jugadors que s'hi han prestat amb les seves respostes.

Per configurar la llista de jugadors de Tercera a twitter, amb la qual faré un reportatge en breu, m'han ajudat molt diversos periodistes, informadors, clubs i jugadors, als quals he emprenyat una mica els últims dies. Des d'aquí, gràcies per la paciència, els anomeno tot seguit:

Els periodistes i informadors Albert Morillas, Raimon Roma, Lluís Montaner, Carlos de Frutos, José David Muñoz, Havok, Àngel Garreta, Sergi Vargas, Pau Folqué, Àlvar Llobet, Ivan, Jordi Romagosa, Jorge Vázquez i Dani Fernández.

Els clubs FC Santboià, UE Olot, UE Cornellà i UE Castelldefels.

Els futbolistes Àlex Cano, Xavi Valls, Mario León, Oriol Miralles, Javi Sánchez, Guillem Prieto, Albert Soler, Jan Lladó i Marc Verdaguer.

Gràcies a tots!

2 comentaris:

  1. Bon treball !! ja està el "trepa" de Pau Folqué apuntant-se el mèrit. El contacte del futbolista de l'Amposta li vaig passar jo. jajaja

    ResponElimina
  2. Ostres, doncs, de retruc, gràcies a tu també! També vaig contactar amb en @litus78, d'Amposta Ràdio, per què em digués quins jugadors del CFA són a twitter... Merci!

    ResponElimina