dilluns, 16 de gener del 2012

Idees de la 20a jornada

La primera jornada de la segona volta ha confirmat que les coses no seran senzilles per als principals favorits. Els quatre primers han avançat poc, i els aspirants, o fins i tot els que ho volen ser, s'apropen una mica. Resultat: la setmana que ve només el Terrassa té assegurada plaça de play-off i cinc equips opten a acompanyar-lo.

    La Pobla empatava amb el Vilanova // J. C. Ferrer
  • Els candidats frenen. Dos empats (Pobla i Terrassa) i dues derrotes (Prat i Espanyol B). Aquest és el balanç dels quatre primers classificats en aquesta primera jornada de la segona volta. El Terrassa estira una mica el liderat (treu tres punts al Prat) i la Pobla manté el play-off per la diferència de gols.



Alegria marinera // Alex Gallardo
  • Primera desfeta a Sant Adrià. El Castelldfefels repetia el 0 a 1 del curs passat i s'enduia l'honor de ser el primer equip que venç l'Espanyol B a casa enguany. Ara els blanc-i-blaus segueixen tercers però vulnerables, només un punt per sobre del sisè. Els de Raúl Longhi només saben el que és estar entre els tres primers: fins ara han estat 13 jornades al liderat, 3 al segon lloc i 4 a la tercera plaça.

  • Els aspirants s'apropen. El Manlleu derrotava el Prat en un partit polèmic, i no és al play-off per la diferència de gols. Els osonencs igualen amb Espanyol B i Pobla a la taula; només un punt per sota hi ha el Vilafranca. Meritori empata a camp del líder, i els homes de Puchi que mantenen el ritme dels grans protagonistes de la temporada.El Cornellà segueix sumant i manté l'objectiu a sis punts. La voluntat de la Grama va impedir que els de Jordi Roger se situessin a només quatre punts del quart.

L'Europa, 6 de 9 aquest 2012 a casa // CEEuropa
  • Recuperant terreny. Fa set dies l'Europa era a 13 punts del quart classificat; dijous, resolent el duel ajornat contra el Masnou, se situava a 10; i ahir, amb un nou triomf a casa per la mínima, retallava a 8 la diferència respecte el play-off. Encara és molt, però el cel dels graciencs ja no està tan gris com fa cinc dies. Els homes de Pedro Dólera recuperen l'ànim amb victòries treballades, però que retornen els aspectes positius d'un col·lectius que vol seguir guanyant posicions. Ara és novè.

  • Ànims oposats. El Gavà buscava en aquesta segona volta assegurar la permanència, i el segon tram de temporada comença de la millor manera possible, amb victòria treballada contra el Rubí i amb una excel·lent vuitena plaça, amb 12 punts de mrge sobre el descens i a només 7 punts del play-off. A l'altra cara de la moneda, l'Olot, que no acaba de trobar la línia. Empatava a casa i suma 1 punt dels últims 9. És desè i té el quart nou punts per sobre.

  • Un Rubí encallat. El conjunt vallesà s'ha vist frenat les últimes setmanes, i encadena tres derrotes seguides i quatre partits sense guanyar. Els d'Alberto Fernández han caigut per la mínima a les tres desfetes. Ara visitarà Can Rosés, on l'equip se sent més còmode, un Europa que busca seguir amb l'escalada. Després, duel vallesà a Terrassa.

  • Injecció anímica a Balaguer. El Muntanyesa s'imposava a la Noguera i comença la volta de la millor manera possible, allunyant-se del descens, guanyant un rival directe a les aspiracions dels de Miki Carrillo d'establir-se a la zona tranquil·la de la taula.

  • Pas enrere. La desfeta del Santboià a casa contra el Vic refreda un bon inici de 2012 dels de Miguel López. Una derrota contra un rival directe que apropa de nou el descens (tot i que quatre punts per sota) i que dóna el goal average particular als vigatans.

  • Segueixen en la bona línia. L'arribada de Toni Romero ha donat 4 dels 6 punts disputats per la Grama a Can peixauet aquest 2012. Ahir, empat de mèrit contra un Cornellà que s'havia avançat al marcador. Ara els colomencs buscaran trencar amb l'assignatura pendent: guanyar a domicili. Només han sumat 1 punt de 24 possibles lluny de Santa Coloma.

  • L'Amposta, l'únic que no suma. Dels equips de la part baixa, els ebrencs han estat els únics que no han puntuat, i tornen a ser cuers en solitari. El Masnou arrencava un punt d'Olot, però veia com la salvació es manté a cinc punts; el Vilanova també empatava i té la dissetena plaça a tres punts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada