diumenge, 8 de gener del 2012

Resultats jornada 19

Recupera el liderat, després de 13 setmanes i de quina manera, el Terrassa, convertint-se en campió d'hivern. El conjunt egarenc superava el Muntanyesa (1-0) amb gol al tram final de Carlos Martínez, que, amb la diana, iguala el seu company Xavi Molist al capdavant de la llista de golejadors. Amb el triomf els egarencs són líders en solitari, encadenant, a més, el quart triomf consecutiu. Els vallesans han completat una volta sencera en zona de play-off. El campionat d'hivern els reafirma com a candidats a la fase d'ascens. [Partit seguit via 95 punt 2 esports i egar.cat]. Aquest és el resum que en feia BTV Esports:


www.btvnoticies.cat

El Prat marxava de Sant Adrià amb regust amarg. L'empat final conta l'Espanyol B (2-2) no reflectia la clara situació d'avantatge dels pratencs al descans, amb 0 a 2 i un home més (per l'expulsió de Zou). Els blanc-i-blaus han dominat al primer temps, però el Prat ha rebentat el partit en dues accions aïllades, si bé els d'Agustín Vacas han fet uns primers 45 minuts impecables quant a ordre tàctic. Ferran Vila ha provocat el penal i expulsió de Zou (29') que Larios ha convertit en el zero a un, i Roger Matamala, incisiu, batallador i omnipresent durant els 90 minuts, ha servit en safata, des de la dreta, el zero a dos a Ignacio Rosillo (43'). A la represa semblava que Christian Alfonso era la peça clau per als blanc-i-blaus i el de la Florida ha provocat i anotat un penal (49'). Després l'empenta dels de Longhi s'ha diluït i el Prat hagués pogut sentenciar el duel en diverses accions al contraatac. Però ha estat en una fase estranya del partit, amb Ignacio a tera, que Kilian, juvenil que avui debutava com a titular, ha anotat l'empat a dos definitiu. L'Espanyol B no perd a casa i veu com els pratencs es mantenen dos punts per sobre. He seguit el partit a la Ciutat Esportiva, comentant-lo per l'XTVL. Aquest és el resum que en feia BTV Esports:


La Pobla Mafumet veu com els perseguidors s'apropen després de veure's superat pel nou Cornellà (0-1) en la tercera derrota dels tarragonins a casa. Enric Gallego, la principal referència golejadora del Cornellà, no ha fallat a la visita al quart classificat. El triomf apropa els del Baix Llobregat a la zona de play-off i complica la vida als poblencs. [Partit seguit via UE Cornellà].

El derbi osonenc ha complert les expectatives. Ho han explicat per twitter diverses fonts. El partit ha tingut de tot. El Vic s'ha avançat gràcies a Jordi Pla; el Manlleu ha capgirat el marcador abans del descans, i els vigatans han igualat l'enfrontament a la represa, gràcies al seu golejador Óscar Muñoz i a Héctor Moreno i el juvenil Alguer (2-4) els vigatans han trencat les il·lusions de play-off dels manlleuencs. El Vic fa així un pas endavant per allunyar-se de les places perilloses. [Partit seguit via Rai Roma, Esports Ràdio Manlleu i el jugador de la UE Vic, Marc Verdaguer]

L'Europa segueix en caiguda lliure i el Vilafranca allarga el dolç moment amb què va acabar l'any. El degà penedesenc s'imposava al Nou Sardenya (0-1), amb gol de l'exeuropeista Josu, i es manté al grup capdavanter. Els de Pedro Dólera no aixequen el cap i dijous tancaran la primera volta esperant sumar tres punts a la segona part del duel endarrerit contra el Masnou. El Vilafranca se situa a un punt del quart. [Partit seguit via CE Europa i La Prèvia FCV]. Aquest és el resum que n'ha fet BTV Esports:


No iniciava l'any guanyant a domicili l'Olot, que queia a Balaguer (1-0). Els lleidatans, explica Àlvar Llobet (enllaç al final del paràgraf) no guanyaven a casa des del 18 de setembre, i s'han imposat als de Nitus Santos gràcies a un gol d'Ermengol. El partit, esplica el cronista, ha tingut dues parts. A la primera els locals han dominat i han anotat el gol, i a la represa els garrotxins s'han estirat a buscar l'empat, sense sort. [Partit seguit via Àlvar Llobet i UE Olot].

Segueix sumant, a poc a poc, l'Amposta. 7 punts dels últims 12 per als del Montsià, que arrencaven un empat de Gavà (0-0). És la primera igualada que es viu a la Bòbila aquesta temporada. Els ebrencs són ara cuers. [Partit seguit via Havok].

El primer partit de Tercera de 2012 es resolia amb triomf del Santboià contra el Rubí (1-0). Un solitari gol de Cristian Venzal (primera diana de l'any) al tram final del duel donava tres punts vitals als de Miguel López, que s'allunyen una mica més del descens. El Rubí es mantindrà a la meitat de la taula, amb 25 punts. [Partit seguit via el compte de twitter del FC Santboià].

La Grama ha repetit allò d'"entrenador nou, victòria segura". Toni Romero s'ha estrenat a la banqueta colomenca amb una victòria treballada contra el Castelldefels (2-1). El triomf serveix als de Can Peixauet per sortir del descens i manté el Castelldefels a la zona mitjana, i sense poder estrenar l'any amb victòria. [Partit seguit via Gent de la Grama i UE Castelldefels].

El cuer ho deixava de ser amb un triomf de mèrit. El Masnou s'imposava a Vilanova (0-1) en un partit fosc, en què Hamza anotava el gol del triomf i els maresmencs topaven amb un conjunt vilanoví molt espès. Alcolea ha alineat d'inici els tres fitxatges d'aquest últim mes, però els jugadors locals s'han mostrat incapaços d'igualar el duel. El Vilanova torna a entrar en zona de descens. [Partit seguit via la transmissió que n'ha fet Canal Blau, conduïda pels periodistes Xavi Fernández i Quim Martínez].

Aquests són els resultats de la dinovena jornada:

DISSABTE
Santboià 1-0 Rubí (Cristian Venzal)

DIUMENGE, 8 DE GENER
Gramenet 2-1 Castelldefels (Oriol Miralles -p- i Luque / Edgar Doblas)
Europa 0-1 Vilafranca (Josu)
Gavà 0-0 Amposta
Espanyol B 2-2 Prat (Christian Alfonso -p- i Kilian / Larios -p- i Ignacio Rosillo)
Pobla Mafumet 0-1 Cornellà (Enric)
Balaguer 1-0 Olot (Ermengol)
Manlleu 2-4 Vic (Dani Planagumà i Bernat / Jordi Pla, Óscar Muñoz, Héctor Moreno i Alguer)
Terrassa 1-0 Muntanyesa (Carlos)
Vilanova 0-1 Masnou (Hamza)

CLASSIFICACIÓ PROVISIONAL
Així queda la classificació després de la disputa de la dinovena jornada: 

Font: elaboració pròpia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada