dimecres, 23 de març del 2016

Prèvia-Guia J28 | 3a part: Europa-Monta

Europa i Monta es veuran les cares aquest vespre en un partit que determinarà el propietari del tercer lloc abans de l'aturada per vacances. Un duel directe per ser un dels equips que jugui play-off i, alhora, un derbi que ha guanyat pes amb els enfrontaments dels darrers cursos
A la primera volta, empat sense gols en el derbi a La Bombonera // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
DIMECRES, 23 DE MARÇ
20h
Europa-Monta


Aquesta és la part alta de la classificació, abans de l'Europa-Monta:



La tercera plaça, a 90 minuts

La competició tornarà a posar-se al dia aquest vespre al Nou Sardenya (20h) en un partit que és sinònim de moltes coses. En primer lloc, una final entre dos equips que lluiten per ocupar una de les places de play-off quan acabi la lliga. En aquest sentit, el duel tindrà doble emoció, ja que el 0-0 de la primera volta donarà al vencedor l'avantatge del goal average particular, vital en cas d'empat a punts quan caigui el teló al mes de maig.

En segona instància el partit significarà un benefici moral pel guanyador, que li prendrà el tercer lloc al Vilafranca. I, en cas d'empat, seran els escapulats els qui ocupin aquesta posició. Una situació de privilegi per un Europa poc acostumat a les alçades aquesta temporada (fins diumenge passat, només havia passat pel play-off testimonialment en la J1), però també per la Monta, que sortia de la zona noble després d'empatar amb el Rubí, i té una ocasió immillorable per recuperar-se, escalant tres posicions d'un sol cop.

Que el partit sigui una final per dos equips amb una lluita comuna només posa més sabor a un duel que ja seria atractiu encara que els de Gràcia i Nou Barris fossin dotzè i tretzè. I és que el derbi s'ha convertit en un clàssic de Tercera Divisió dels darrers temps amb una rivalitat sana que ha anat augmentant progressivament. Des de l'ascens de la Monta a Tercera, l'Europa ha estat incapaç de derrotar el seu veí municipal. Fins ara, el balanç és completament favorable a la Monta amb 6 victòries i 5 empats. És per això, que els d'Albert Poch esperen fer bona la seva dinàmica positiva (15 jornades sense perdre) per superar els de La Prosperitat i consolidar-se, definitivament, a la zona noble. Els d'Antonio Escudero, pel seu cantó, arriben al duel després de dues ensopegades. Diumenge empataven a casa contra el Rubí (2-2) i en la jornada anterior perdien el seu partit a Manlleu (2-1). Dos resultats que els han fet caure fins al sisè lloc, però que no els han allunyat de la lluita.

Així doncs, aquest vespre s'espera a Gràcia un partit dels que donen valor a la competició, entre dos equips intensos i amb estils de joc diferents que competiran fins el darrer sospir, defensant la seva proposta, tot perseguint el play-off i, alhora, demostrar-se superior al seu veí municipal. Una cita ineludible pels seguidors de Tercera i un plat especial per marcar l'inici de la darrera aturada i encarar els darrers set partits del tram final de lliga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada