dimarts, 15 de març del 2016

El protagonista | J30: Aleix Feixas (Palamós)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J30 hem escollit com El protagonista el davanter del Palamós, Aleix Feixas (Girona, 30 de juliol de 1990). Feixas, de 25 anys, decidia el triomf palamosí al camp del Júpiter (1-2) al temps afegit... i en una espectacular rematada de xilena! La categoria el va descobrir amb el Peralada, amb qui va ascendir el 2014, però fa tres mesos canviava l'Alt pel Baix Empordà i per ara està donant gols vitals per a la permanència del Palamós, que té ara set punts sobre el descens.


Feixas (dreta), en una acció del partit al camp del Júpiter // Oriol Durán - El Punt Avui

A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el moment del Palamós, amb un cicle recent de tres victòries i tres derrotes, i l'adaptació a l'equip d'Aleix Feixas, que tot just hi ha disputat 12 partits fins ara. Aquesta és l'àudio-entrevista a Aleix Feixas:



Aquesta és la segona temporada de Feixas a Tercera. Hi va ascendir amb el Peralada el curs 2013/2014, campions al grup 1 de Primera Catalana. Feixas es va formar al futbol de la seva terra, les comarques gironines, amb pas per la Penya Bons Aires, la FE Figueres o l'EF Gironès, abans de fer una excepció: viatjar un curs a Barcelona per jugar amb l'Europa juvenil a la Divisió d'Honor, en el seu últim curs de futbol formatiu.

El debut com a futbolista amateur el va fer al Guíxols, de Primera Catalana. Després de dues temporades a Sant Feliu (2009-2011) va canviar d'Empordà, però no de categoria, per formar part del Figueres que va assolir l'ascens a Tercera el 2012. El curs següent, després d'una lesió, el començava al Palafrugell, de Segona Catalana. Era un pas testimonial (3 partits, 1 gol), perquè firmava pel Peralada, en què acabava el curs 201/2013 a Primera Catalana i formava part activament de l'equip que assolia l'ascens a Tercera el 2013, amb 33 partits jugats i 16 gols marcats a Primera Catalana. El curs passat Feixas debutava a Tercera amb el Peralada, i les xifres eren molt positives: 26 partits, 11 gols. Aquest curs l'iniciava a l'equip de l'Alt Empordà, però al mes de desembre canviava Peralada per Palamós. Aquest curs, entre els dos equips, suma 28 partits i 9 gols, cinc dianes amb els palamosins. En total, a Tercera, Feixas acumula 54 partits i 20 gols.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada