dimecres, 23 de març del 2016

Resultats J28 | 3a part: Europa-Monta

L'Europa ja sap què és guanyar a la Monta
Alex Cano celebra l'1-0 // Àngel Garreta - CEEUROPA.CAT
El vespre de futbol al Nou Sardenya era de vital importància tant per l'Europa com per la Monta, que hi jugaven més que un derbi. Era una lluita directa per ser al tercer lloc o marxar de vacances fora de la zona de play-off i, a més, per embutxacar-se el goal average particular.

Els vencedors han estat els de Gràcia, que han superat l'equip de Nou Barris en un partit molt físic i amb escasses ocasions, però en què els d'Albert Poch han sabut colpejar en els moments clau. En un primer temps poc atractiu i sense gaire fluïdesa de pilota, els visitants han imposat el seu estil de joc, però a diferència d'altres ocasions, l'Europa s'hi ha sabut adaptar i, fins i tot, sentir-se còmode. Al minut 34, Nils ha centrat la pilota directament al cap de Cano, qui l'ha colpejat amb força per obrir la llauna i marcar el camí dels escapulats.

Al segon temps, Lozano, que havia entrat pel lesionat Poves, podria haver eixamplat distàncies en una doble ocasió que ha acabat, en primer lloc amb la pilota colpejant el pal i, en el segon intent, amb un defensor visitant obstruint el que hauria estat un gol. A poc a poc, l'Europa ha anat guanyant velocitat i Nils ha iniciat una jugada individual després de guanyar una bola al mig camp, i ha sentenciat Cócera amb una nova doble ocasió, que aquest cop, sí ha acabat amb gol.

Els de Toni Escudero, però, lluny de rendir-se amb el 2-0 han tractat de fer mal a la defensa local per tornar a ficar-se en el partit. I ho han aconseguit en una jugada a pilota aturada. Velillas servia un córner que Juanlu Estévez no desaprofitava per fer el 2-1 de cap i animar el tram final del partit. En els darrers minuts, l'Europa podria haver fet el tercer, però els groc-i-negres també es podrien haver endut l'empat si Velillas no hagués enviat als núvols una falta a la frontal de l'àrea.

Al final, victòria de l'Europa, que ja suma 16 partits consecutius sense perdre i que es col·loca tercer, a un punt del segon, el Gavà, per pensar únicament en el play-off. Pel seu cantó, la Monta, s'allunya ara fins a quatre punts de la promoció, però mira els set partits restants amb l'esperança de tornar a ser entre els equips amb un bitllet per la post-temporada.

Videoresum de l'Europa 2-1 Monta, peça de BTV Esports

Aquests són els resultats definitius de la J28:

DIMECRES, 2 DE MARÇ

Palamós 4-2 Masnou (Marc Medina -2-, Aleix Feixas i Marçal Lladó / Pol Ballesteros i Roger Matamala)
Santfeliuenc 2-3 Figueres (José R. Campos 'Joserra' i Guillem Sarmiento / Moha Chabboura, Roger Brugué i Adrià Casanova)
Granollers 1-4 Vilafranca (Ricard Alcántara / Víctor Oribe -2-, Jesús Ayala i Santi Triguero -p-)
Prat 3-0 Cerdanyola (Ignacio Rosillo, Elhadji Bandeh i Oriol Ricarte)
Peralada 3-0 Sant Andreu (Marc Mas -3-)
Júpiter 1-4 Gavà (Josu Rodríguez / Boris Garrós -3- i David Jiménez)
Manlleu 1-2 Sabadell B (Arnal Llibert / Ramon Marimon -pp- i Cesc Clotet)
Terrassa 0-1 Ascó (Andreu Guiu)

DIMECRES, 16 DE MARÇ
Rubí  4-1 Morell (Pau López, Sergio Mendoza 'Tino, Juan Pablo Sepúlveda 'Juanpi' i David Romo / Ramon Miranda)