dimarts, 8 de març del 2016

El protagonista | J29: Fortià Munts (Gavà)

Els dimarts a tercera.cat recollim les paraules d'un dels protagonistes (sempre n'hi ha molts, és obvi) de la jornada del cap de setmana a Tercera, en una àudio-entrevista que pengem al nostre canal de Soundcloud


Després de la J29 (i de la "setmana de 9 punts") hem escollit com El protagonista el jove migcampista del Gavà, Fortià Munts (Roda de Ter, 31 d'octubre de 1995). Amb tot just 20 anys, i en el seu any de debut al futbol amateur, Forti tancava diumenge la golejada gavanenca contra el Santfeliuenc (4-1), en el que suposava el tercer triomf blaugrana en tot just vuit dies. Forti aprofitava així els 24 minuts de joc que li donava Juanma Pons, en un Gavà enratxadíssim, que encadena set victòries. El seu nom remet a les arrels: Fortià és el patró de Torelló, el poble de la seva mare.


Fortià Munts (esq), al duel contra el Santfeliuenc de la Copa Baix Llobregat // Jaime PG - Santfeliuenc FC

A l'entrevista amb el nostre Protagonista valorem el gran moment del Gavà, les perspectives en la lluita pel segon lloc... i les sensacions de Forti, un debutant que tot just ara inicia les seves passes a la Tercera, el futbol amateur i agafa minuts i experiència en un equip de la part alta. Aquesta és l'àudio-entrevista a Fortià Munts 'Forti':



Aquesta és la primera temporada de Fortià Munts 'Forti' a Tercera... si bé el curs passat formava part d'un dels equips que competien a la categoria, el Martinenc. No va arribar a debutar amb els barcelonins per una lesió. Format al futbol base del Vic Riuprimer, el 2010 feia el salt al cadet del Vilassar de Mar, i tot just l'any següent l'Espanyol el fitxava perquè formés part del juvenil B. Estava dos anys a l'entitat blanc-i-blava (2011-2013) i completava la seva formació a la Damm, en el seu últim any de juvenil (2013/2014). El salt al futbol amateur el feia llavors, el 2014, firmant pel Martinenc, de Tercera, però com hem dit una lesió impedia que disputés cap partit. Aquest és el seu primer curs a Gavà, on va disputant minuts: fins ara ha jugat 11 partits (tots sortint des de la banqueta) i ha marcat 1 gol, el de diumenge contra el Santfeliuenc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada