dimecres, 30 de novembre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 12)

Cap dels dos líders guanyaven, però tots dos segueixen comandant els dos grups de Primera Catalana després de dotze jornades. Hi ha un canvi al segon classificat del grup 2. Hi torna a ser la Rapitenca, que s'imposava a Valls i aprofitava la desfeta del Sants a casa contra l'Ascó.

Després de dotze jornades, avui serien de Tercera...

  • Mollet. La ratxa victoriosa del líder quedava aturada després de vuit triomfs consecutius a Cerdanyola (1-0). Un gol de Sergio Morales poc abans del descans servia al Cerdanyola per situar-se a tres punts del líder, i per igualar encara més les coses al capdavant. Explicava al seu twitter el jugador del Vista Alegre, Alberto Edjogo-Owono (autor d'un blog més que recomanable) que el Mollet va proposar més però que el gol de Morales, a la sortida d'un córner, va dictar sentència. Amb el triomf el Cerdanyola es reenganxa al capdavant, al grup de cinc equips separats per tres punts. El Mollet veu com s'apropen els rivals, i la setmana que ve rep el segon classificat, el Vilassar. // *El Mollet és líder, però si el Figueres, amb un partit menys, derrota el Peralada el 8 de desembre, quan es recuperi el duel pendent, els altempordanesos se situaran al capdavant.

  • Tàrrega. Els urgellencs empataven contra un Martinenc (1-1) que estrenava tècnic després de la marxa de García Escribano. El debut de Manolo Murciano a la banqueta del Guinardó es traduïa en un empat amb el líder. El Tàrrega s'avançava al minut 78, però el Martinenc igualava només quatre minuts després. L'empat alimenta l'autoestima del rival d'aquesta setmana i redueix el marge que el Tàrrega tenia sobre el segon classificat, que ara és només de dos punts. Ara els urgellencs rebran l'Olesa, cuer amb un sol triomf en 12 partits. L'empat entre Martinenc i Tàrrega el recollien les càmeres de BTV Esports:


  • Vilassar o Rapitenca. Els maresmencs esclafaven el Peralada (4-1), en un partit que els empordanesos arribaven a empatar, però que el Vilassar rematava a la represa. El gol encaixat és només el setè que rep el Vilassar aquesta temporada. La victòria fa que iguali amb el Mollet al capdavant, i que no sigui líder per dos gols. La setmana que ve visiten Mollet. Una victòria donaria el liderat al Vilassar. Al grup 2 el Sants queia a casa contra l'Ascó (0-1, podeu veure el resum del partit aquí, gràcies a l'usuari de YouTube UESantsfan) i aprofitava la derrota santsenca la Rapitenca, imposant-se a camp del Valls (0-2), amb gol a l'inici del duel (d'Alex Flores) i al tram final (de Callarisa). El triomf deixa la Rapitenca a dos punts del liderat, i amb un coixí de tres punts de marge sobre els perseguidors, Sants i Torreforta. A més, els del Montsià segueixen mantenint uns números més que curiosos: Només ha encaixat 4 gols, un cada 3 partits, i n'ha marcat només 13. O sigui, que cada gol li dóna 1'92 punts.

  • [BONUS] El canvi al Martienc. Editàvem el "Bonus" de la setmana passada per parlar de la marxa de García Escribano. Aquesta setmana, seguim el relleu a la banqueta vivint les primeres hores al capdavant de l'equip del tàndem format per Manolo Murciano i Cristian Aísa. BTV Esports en va fer aquesta notícia:


Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2
 
Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 12 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada