dimecres, 2 de novembre del 2011

Manlleu i Castelldefels continuen endavant a la Copa Catalunya

Dos equips de Tercera segueixen vius a la Copa Catalunya 2011/2012.

De fet, només queden set conjunts a la competició. Repartits així:
  • FC Barcelona i RCD Espanyol són, automàticament a semifinals, esperant que se'ls uneixin dos equips més.
  • Girona, Manlleu i Nàstic estan classificats per uns teòrics quarts de final. En principi la FCF sortejarà els enquadraments, però, com explicava Lluís Payarols a l'últim sorteig, és possible que l'ens federatiu apel·li a la proximitat geogràfica més que a l'atzar. Així, Manlleu-Girona seria el primer partit de quarts.
  • Torreforta-Castelldefels serà l'única eliminatòria de vuitens de final. Qui guanyi s'enfrontarà, molt probablement (com assenyalàvem al punt anterior) al Gimnàstic de Tarragona.
Per tant, un cop es quadrin els quarts de final, els seus vencedors jugaran la fase final contra els dos catalans de Primera divisió.

Els partits d'ahir van tenir com a protagonistes el Castelldefels, que derrotava tot un Segona B, el Sant Andreu, malgrat que els andreuencs assistien als Canyars amb molts jugadors reservats i una convocatòriaamb juvenils i algun cadet; i el Manlleu, que de la mà d'un gran Planagumà, amb cinc gols, van superar l'Unificació Santa Perpètua. El Torreforta de Primera Catalana es va imposar a Almacelles a la tanda de penals. els següents resultats i golejadors: 

Unificació Santa Perpètua 0-6 Manlleu (Dani Planagumà -5- i Ginés)
Castelldefels 2-1 Sant Andreu (Edgar Doblas i Sergio Prieto / Melo -p-)
EFAC Almacelles 1-1 (4-5 ap) Torreforta (Ivan Fontana / Iban Parra)

Els companys de BTV Esports van cobrir el partit, aquesta és la notícia que n'han fet:


Partits seguits via els comptes de twitter de Raimon Roma, Esports Ràdio Manlleu i Cristian Garcia. Golejadors del Castelldefels-Sant Andreu gràcies a BTV Esports i el web de la UE Castelldefels i de l'Almacelles-Torreforta consultada l'acta del partit al web de la FCF.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada