dimecres, 2 de novembre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 8)

El grup 1 canvia els seus dos protagonistes al capdavant, amb l'aparició de Figueres i Mollet, que allunyen de dalt de tot el Vilassar de Mar i el Peralada. Al grup 2 l'estat de gràcia del Tàrrega es manté malgrat l'empat contra el Vista Alegre (3-3). De l'empat a punts entre quatre equips segueix fort el Sants.

Després de vuit jornades, avui serien de Tercera...

  • Figueres. L'equip altempordanès esclafava la Gramenet B (4-0) i lligat a les derrotes del Vilassar (0-1 contra el Palamós) i el Peralada (4-1 a Premià) se situava al capdavant amb un punt de marge sobre els dos principals perseguidors. Un doblet de Marc Teixidor i els gols de Karam i Oscar Romero donaven el triomf als de Vilatenim, que arriben a la vuitena jornada líders i com l'equip menys golejat (5 gols en contra). Ara tocarà defensar-ho al derbi empordanès contra el Peralada, només 3 punts per sota. Els perseguidors apreten.

  • Tàrrega. Els de l'Urgell han deixat de sumar els partits per victòries després d'empatar contra el Vista Alegre (3-3). Alberto Edjogo-Owono i Jonathan van situar un 2 a 0 abans del descans que semblava ser l'inici de la primera desfeta del líder, però a la represa el Tàrrega anotava dos gols, i quan Jonathan tornava a avançar els locals, el Tàrrega responia amb l'empat a tres definitiu. Cinc punts de marge mantenen els primers. Ara rebran el penúltim classificat, el Santfeliuenc.

  • Mollet o Sants. En claríssima trajectòria ascedent -cinc victòries consecutives- el Mollet ja és on se l'esperava. Amb un projecte ambiciós iniciat el curs passat a Preferent, els vallesans arriben per primer cop a la zona noble. Serà complicat quedar-s'hi, però base n'hi ha. Un triomf al camp del cuer, el Manresa (0-3) situa el Mollet empatat a punts amb un retornat San Cristobal, però per davant gràcies a la diferència de gols. Tres gols en nou minuts (Luna, Pujols i Duran) tancaven una nova victòria, que situa el Mollet com el màxim golejador del grup 1. Ara rebran un Premià que, sense pressa però amb no gaire pausa, va escalant posicons. Al grup 2 l'empat del Vista Alegre contra el líder servia per frenar el Tàrrega però mantenia els de Castelldefels fora de la segona plaça... perla diferència de gols. Entre els quatre equips que sumen 17 punts el més ben parat és el Sants. Els barcelonins empataven (0-0) amb el Torreforta i mantenen el dolç moment de forma. Ara, de competidors n'hi ha, i molts. També sumen 17 punts el mateix Vista Alegre, el Reddis i la Rapitenca. Un partit que cobrien les càmeres de BTV Esports:
 


    Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2
     
    Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 8 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada