dijous, 10 de novembre del 2011

Avui serien de Tercera... (capítol 9)

El grup 1 canvia de nou els seus dos protagonistes al capdavant, amb l'aparició del Mollet -continuant amb l'excel·lent ratxa de victòries- i el retorn del Vilassar a la segona plaça. Al grup 2 més del mateix al davant, però amb variacions. El Tàrrega segueix líder malgrat haver perdut el primer partit del curs a contra el Santfeliuenc. A la segona plaça la Rapitenca agafa el lloc que fins ara ocupava el Sants, ara tercer.

Després de nou jornades, avui serien de Tercera...

  • Mollet. L'equip vallesà segueix enratxat. SIS victòries consecutives, l'última, per la mínima contra el Premià (1-0). Un partit que decidia David Duran, amb un gol al minut 40. El Mollet segueix sent el màxim golejador del grup 1, amb 19 dianes, més de dues per partit de mitjana. L'equip és líder, amb una excepció. El duel de l'Alt Empordà, Peralada-Figueres, se suspenia; un triomf del Figueres li donaria el liderat, per un punt, al conjunt de la capital altempordanenca. Per arrodonir-ho, aquest diumenge, duel a les alçades: Figueres-Mollet.

  • Tàrrega. Els de l'Urgell tiren d'avantatge assolit a les primeres vuit jornades i, malgrat la primera derrota del curs contra el Santfeliuenc (0-1). Els del Baix Llobregat, fins diumenge penúltim, sorprenien el líder amb gol d'Ivan Peralta al tram final. Amb la derrota, el Tàrrega veu com el principal perseguidor, la Rapitenca, se situa a només dos punts. Ara els urgellencs visitaran el Reddis reusenc, cinquè a la taula..

  • Vilassar o Rapitenca. El Vilassar s'ha situat segon al grup 1 després d'un triomf de molt mèrit, contra un rival directe, el San Cristobal, a Terrassa (0-2). Domingo i Cañadilla, amb un gol a l'equador de cada part, retornen la segona plaça als maresmencs, que juntament amb el Figueres (amb un partit menys) són el conjunt menys golejat del grup. Ara rebrà el Farners, situat a la part mitjana-baixa. Al grup 2 la Rapitenca, que manté uns números de gols encaixats brillants (4 gols en contra en 9 partits). Un triomf contra el Vista Alegre (2-0) manté els ebrencs al capdavant, amb més dades dignes d'estudi: 11 gols li han donat 20 punts, i fins ara només ha perdut un partit. Els gols d'Alexis Jiménez i Javier Ramos derrotaven els de Castelldefels, que cauen ara a la quarta plaça, tres punts per sota. El Sants empatava i és tercer, a dos punts dels de la Ràpita. La Rapitenca visitarà ara el Santfeliuenc, amb la moral pels núvols després d'haver guanyat a Tàrrega.

  • [BONUS] Un fitxatge 2.0. El Palamós CF ha presentat aquesta setmana una curiosa campanya. El club proposa als socis fitxar un jugador... via Facebook. La iniciativa s'exposava al web Esport Palamosí, aquí, i ha estat recollida per diversos mitjans, com el diari Sport, o TV Costa Brava, que emetia una notícia que es recollirà a l'Esports en Xarxa d'avui. Quan la tinguem, la insertaré aquí mateix.


Resultats i classificació. Teniu els resultats i les classificacions a la pàgina de FutbolCatalunya: Grup 1 // Grup 2
 
Actes dels partits. Teniu les actes de la jornada 9 a la pàgina de la Federació Catalana: Grup 1 // Grup 2

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada